Witam!
Normalnie podziwiam samotne matki! po jednym samotnym dniu z młodą mam dość

ona widzi, ze nie ma taty, zresztą mówiłam jej, że jest w szpitalu (wie co to bo często mój brat jest pacjentem i czasem ze mną do niego chodzi) i po prostu jest nieznośna

już dawno taka nie była!
No i dostała dziś pierwszy raz tak porządnie w doopę! wracałyśmy z garażu, niosła piłkę, przechodzimy na przejściu dla pieszych, mamy czerwone, czekamy, a ona sru tą piłkę na środek jezdni prosto pod autobus! Jezuuuuu ale jej przylałam (aż mnie ręka zabolała :-( ) nie jestem zwolenniczką bicia, raczej staram się tłumaczyć, ale mnie poniosło na tej ulicy! matko jakbym jej nie złapała za rękę to wpadłaby pod ten autobus :-( a tłumaczyłam, że na ulicy sie piłką nie bawimy! że może nieść, ale absolutnie nie może się nią bawić! a ona zrobiła mi na złość! i wyła cała drogę do domu! a mnie gardło do tej pory boli, bo tak sie na nią wydarłam! i na całe szczęście kierowca autobusu był jakiś rozsądny i jechał powolutku, bo ruszał dopiero ze świateł, więc praktycznie zatrzymał się przy samej piłce.
Jezuuu to dziecko mnie dziś kilka razy wyprowadziło z równowagi, ale to co zrobiła z tą piłką to było apogeum! a za chwilę przytnie sobie paluchy drzwiami, bo je otwiera i zamyka! i nie rozumie jak jej tlumaczę, ze to nie jest zabawa, że będą ją bolały paluszki to patrzy na mnie z dzikim uśmiechem

i w ogóle to co ona dziś wyprawiała to trzeba by na zachowaniu opisać, ale nie mam już sił! zaraz ją kąpe i kłade spać , bo oszaleje i albo coś zrobię jej albo sobie
etna super, że wyjazd tak Wam wypalił! najważniejsze to, żeby dzieci towarzystwo miały ;-) więc fajnie, że Wy tak razem z
martolinką . chłopaki w tym samym wieku :-) mamy się lubią :-) no raj na ziemi taki wyjazd!
banana a Twój mąż poszedł na te badania bo coś mu dolegało czy tak rutynowo? mój obecnie leży na tej gastroenterologii, bo raz na 2-3 miesiące łapią go ostre nawet bardzo ostre biegunki z przeogromnym bólem brzucha! jest wtedy nie do życia! i poszedł na diagnostykę, a ja mam schizy co mu tam wyjdzie

jutro jedno z ważniejszych badań - kolonoskopia i od jej wyników będzie zależała reszta!