Witam!
Dzięki za kciukasy! dziś chłop miał tą kolonoskopię, która nie wykazała żadnych nieprawidłowości! ale pobrali mu wycinki z jelita grubego i tu będą wyniki za 3 tygodnie. jutro ma miec usg brzucha (miał już jedno wczoraj! nie wiem czego szukają znowu? przez dzień mu się coś tam zmieniło? wczoraj było ok) a pojutrze ma mieć gastroskopie i jeżeli będzie ok to do domu i czekać na te wyniki wycinków!
Banana oj to przeżyłaś w ciąży! u mojego chłopa właśnie podejrzewali tą chorobę, ale dr powiedziała, że skoro kolonoskopia nic nie wykazała to raczej nie to! ja mam wrażenie, że oni nie bardzo wiedzą czego szukają ?? no, ale ważne, że w ogóle coś robią i może coś poradzą na tą jego maskaryczną chudość!
Ania Martysia też ma okres buntu! jak się jej coś nie spodoba, zrobi ktoś inaczej niż ona chce to zaraz ma takie nerwy, że czasem aż mnie szokuje skąd w takim małym dziecku tyle złości! no, ale ja też jestem nerwus
Polaa ja też do lekarza idę jak już na serio muszę :-( a najgorsze (albo może i nie ;-)) jest to, że z Martysią też idę jak już na serio widzę, że nic nie pomaga albo mama mnie opitoli ;-)jakoś nie lubię łazić do lekarzy
i widzisz na Twojego Kubę działa słowo taty, a na moją Martynę absolutnie nic :-( i ten jej złośliwy uśmiech

mam ochotę wtedy normalnie jej przylać, ale wiem, że to nic nie da
Agrafka nosz kurcze faktycznie strasznie frustrujące musi być takie coś jak niewiadomo o co dziecku chodzi

Martyna tak miała, ale w godzinach 23-24! i też ją w końcu odkładałam do łóżeczka! wywyła się i zasypiała. aczkolwiek podejrzewam, że brzuszek jej dokuczał, bo jak w końcu doszły kropelki sab simplex to się to trochę poprawiło! ale u Was, piszesz, że to nie kolki, więc ciężko się domyślać o co kaman :-(
dziunka ile atrakcji ma Julka :-) fajnie chociaż ma czas zajęty i nie nudzi się :-)
martolinka super, że z Alą wszystko w porządku :-)
Powinnam popracować troszkę na kompie, ale nie mam już sił ;-) może zdjęcia z wakacji pozgrywam, choć mam lenia okropnego, a jak pomyślę o tym, ze w czwartek znów do pracy i że moja ukochana koleżanka jest na l4 a potem idzie na 3 tygodnie urlopu to aż mi sie wszystkiego odechciewa :-(w dodatku jestem dwa dni po terminie @! objawy mam ciążowo-okresowe, ale testy wychodzą negatywne! znów mi się cykl popitolił
Pozdrowienia dla wszystkich :-)