reklama

Listopad 2009

Hej Babeczki:-)
Jestem
Wpadam teraz się przywitać.
Wczoraj wróćiliśmy.Pogoda super bo gorąco a ja lubię.Prawie codziennie wieczorami była burza a tego nie lubię.
Zmieniłam fryzurkę ale niektóre już o tym wiedzą. ścięłam i jest mi duuuuzo lżej. Dawno nie miałam tak krótkich włosów:tak:

Później Was bardziej poczytam choć starałam się wpadać i być w miarę na bierząco....

Lotka dziękuję:tak:

Miłego dnia

Dziunka Julia jest na jakiejś wycieczce/koloniach/biwaku?

reklama
Bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce:tak:

Julka jest na półkoloniach z Kościoła, 15 zł za 2 tyg, w cenie ubezpieczenie, dwie bułki i woda :-) a dziś np jeszcze kiełbaski, ketchup itd. Aha, no i wejściówki itp. Wczoraj m.in. płynęli statkiem :-)

Tak, codziennie wyjazdy są o 9 rano, powroty róznie, dziś mają być po 15-tej. U nas też jest to 10 dni, bo sobota i niedziela wolna. W środy są piesze, czyli dziś do leśniczówki, a za tydzień obejdą całą Kalwarię - wszystkie 26 kapliczek, normalnie na Drodze Krzyżowej odwiedza się ich 14.

Cześć dziewczyny. U nas dziś dzień zapowiada sie bardzo ładny. Nie ma upałów :-):-) Powoli zaczynam przygotowania do wyjazdu. Jak ja lubię sie pakować :-(:-p
Dziunka to masz bardzo napięty grafik widzę ;-) Jeszcze tylko 2 dni :-):-)
Maxwell trzymam kciuki za Marysię, teraz bedzie już z górki. A powiedz Martusia ma smoczek?? No i oczywiscie zdrówka.
Ana już niedługo bedziesz miała urlop i trochę odpoczniesz.
Kilolek współczuje przeżyć z pociągu. I trzymam kciuki za wizyty u specjalistów.

Dziunka - tyle km w jedną stronę??Wow, nieźle..byle, żeby Julka dobrze się bawiła..:-) No i koszt tych półkolonii powalający - super!!:tak::-)
Gosiulek - powtórzę się może, ale wyglądasz super w tej nowej fryzurce!!!
Ilona, to miłego pakowania:-p Dzisiaj wyruszacie?
A co do smoczka, tak Martusia ma też smoczek, no i właśnie trochę się obawiałam, że Marysia wpadnie na pomysł, żeby Marcie go zabrać w nocy, na szczęście nie wpadło jej to do głowy:-p:-)

dzien dobry!
w koncu nieco lzej jesli chodzi o temperaturke, wlasnie zbliza sie jakas burza.
a dzieć mi właśnie ciagnie do salonu karton z torami i ulicami z tekstem "mama baw sie" :-)
no to ide sie bawic ;-)
Hej Babeczki:-)
Jestem
Wpadam teraz się przywitać.
Wczoraj wróćiliśmy.Pogoda super bo gorąco a ja lubię.Prawie codziennie wieczorami była burza a tego nie lubię.
Zmieniłam fryzurkę ale niektóre już o tym wiedzą. ścięłam i jest mi duuuuzo lżej. Dawno nie miałam tak krótkich włosów:tak:

Później Was bardziej poczytam choć starałam się wpadać i być w miarę na bierząco....

Lotka dziękuję:tak:

Miłego dnia

Dziunka Julia jest na jakiejś wycieczce/koloniach/biwaku?
nie ma za co ;-)
fryzurka urocza, widzialam na fb :-)

hej :)
u nas dziś chłodniej ale duszno, uff.. mają być burze i opady.

maxwell, powodzenia ze smokiem !!
banana, super że mała tak z Tobą gotuje!! moze do jedzenia się później przekona. Ja z Alą robiłam ciastka kilka razy, ale głownie była zainteresowana zjadaniem czekolady i posypek :). A bałagan fakt masakra, ale chcialabym tak gotowac z dziećmi. Co do pani i jej dobrych rad - olej. Ja ostatanio w te upały stałam sobie z Alą pod sklepem i lody jadłyśmy i jakaś babka przechodziła, spojrzała na Alę , na mnie i mówi kiwajac głową z dezaprobatą: Dziecku lody daje!! Już miałąm jej się roześmaić w twarz, ale na szczescie poszła sobie :)

gosiulek, wstaw jakieś zdjecie z fryzurką bo ja z FB raz na ruski rok korzystam :). Ja bylam w sobote u fryzjera, ale tym razem jakoś gorzej mnie obciął, przedziałek zrobił inaczej niż zwykle i niektóe pasma przelatują i jest nierówno. Już sobie ejdno sma musiałąm obciąć, ale chyba pójdę do poprawki na początku sierpnia przed weselem kuzyna.

kilolku, no to rzeczywiscie starszne przygody miałaś w tym tramwaju!! ja nawet nie brałam tego pod uwagę, liczę na to, ze motorniczy patrzy w lusterka, ale mogę się przeliczyć... Oczywiscie jak już muszę ejchać to sprawdzam sobie kiedy mam Swinga, żadnym innym bym nie pojechała. jak teraz ejchałam to ludzie też dość pomocni byli,przesiedli się zebym mialą gdzie z Alą usiąsć bo już usypiała na stojąco i przy wyjściu asekurowali :).
Ja cały czas jestem na siebie zła że nie jeżdże samochodem, ale teraz z dziećmi to nie czas na naukę, jak już mam cwiczyć to sama, a na to na razie nie mam czasu. Ale czuję się z tym jak niepełnosprawna.

Ala w żłobku, Wojtuś zasnął mocniej, juz 1,5 godziny śpi... Idę nastawiac pranie i takie tam..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry