AniaSm
Fanka BB :)
hej
kilolku współczuje przeżyć kolejowo-tramwajowych , no i mam nadzieje że Kuba szybko nadrobi i wszystko będzie ok
pola ty go nie uczyć zasypiać na rękach ,podejrzewam że większość ci zazrości tego że Wojtuś sam zasypia
martolinka nie jedziemy do PL w wakacje , mieliśmy jechać dopiero w grudniu na święta ale ostatnio rozważamy wyjazd w październiku bo marzy nam się mecz na narodowym a akurat będą eliminacje do MŚ więc zobaczymy ;-)
maxwell no tutaj to jest tak że jak jest ciepło to przez kilka dni a jak się robi zimno albo deszczowo to też się utrzymuje przez jakiś czas podoba mi się to że nie ma tego szoku temeraturowego
, a cioepło też mamy
, u nas też Kuba nie domagał się smoczka od siostry , ja się trochę bałam że on nie będzie chciał zrezygnować bo ja długo "doiłam" ale sam ładnie go porzucił :-)
banana fajnie że Amelka chce z Tobą gotować , u mnie dzieci nie mają wstępu do kuchni po tym jak Kuba raz wszedł z krzesła na kuchenke i wytarł głową cały okap a drugi raz jak mi odkręcił wszystkie kurki ,szczęście że mamy elektryczną to się po prostu zrobiło gorąco ,bo przy gazwoej to się boję pomyśleć co by było
Gosiulek śliczna fryzurka
czekam aż się Lenka obudzi i uciekam z dziećmi na spacer bo mówią o deszczu od początku tygodnia ale jeszcze się nie rozpadało
kilolku współczuje przeżyć kolejowo-tramwajowych , no i mam nadzieje że Kuba szybko nadrobi i wszystko będzie ok
pola ty go nie uczyć zasypiać na rękach ,podejrzewam że większość ci zazrości tego że Wojtuś sam zasypia

martolinka nie jedziemy do PL w wakacje , mieliśmy jechać dopiero w grudniu na święta ale ostatnio rozważamy wyjazd w październiku bo marzy nam się mecz na narodowym a akurat będą eliminacje do MŚ więc zobaczymy ;-)
maxwell no tutaj to jest tak że jak jest ciepło to przez kilka dni a jak się robi zimno albo deszczowo to też się utrzymuje przez jakiś czas podoba mi się to że nie ma tego szoku temeraturowego
, a cioepło też mamy
, u nas też Kuba nie domagał się smoczka od siostry , ja się trochę bałam że on nie będzie chciał zrezygnować bo ja długo "doiłam" ale sam ładnie go porzucił :-)banana fajnie że Amelka chce z Tobą gotować , u mnie dzieci nie mają wstępu do kuchni po tym jak Kuba raz wszedł z krzesła na kuchenke i wytarł głową cały okap a drugi raz jak mi odkręcił wszystkie kurki ,szczęście że mamy elektryczną to się po prostu zrobiło gorąco ,bo przy gazwoej to się boję pomyśleć co by było
Gosiulek śliczna fryzurka

czekam aż się Lenka obudzi i uciekam z dziećmi na spacer bo mówią o deszczu od początku tygodnia ale jeszcze się nie rozpadało
pojechalismy do poludnia wszyscy do miasta bo mieliśmy z mężem sprawę do załatwienia i co po chwile padalo a za chwile słońce, aa szkoda gadać. Kuba w kurtce przeciwdeszczowej, Maly zasloniety w wózku jak w zimie, mi zimno w bluzie, mam serdecznie dość. Nawet mi sie humor poprawia jak pomyślę, że tesciowa bedzie za tydzien
bo sie nie zanudze w tym domu, jutro ma wpaść kolezanka, a druga w piatek i byle do weekenu