gosiulek73
mama K&K&A
Mnie usypia druga kawa.Pierwsza nie...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

byl caly program na ten temat.
na szczescie z powrotem juz moj N nas odebral. u mechanika malo mnie krew nie zalala,bo sie dowiedzialam,ze w pazdzierniku wydalam 500 funtow na czesc, ktora miala mi rozwiazac moj problem,a to nie bylo to, tylko obok!!!!!!!! tego polaka,co mi tak wtedy doradzil, nie mam nawet jak zjechac, bo przeniosl gdzies swoj interes. i znowu musze kupe kasy wladowac, najchetniej bym sprzedala,ale raczej go nikt nie kupi z ta usterka,albo za grosze 

no i nareszcie śpią oboje :-)
, no u mnie to by nie miał się gdzie schować bo wszędzie są okna ,z tym że u nas nie ma burzy
pasożytów nie badają tylko po wynikach histopatologicznych z kolono i gastroskopii, jeżeli będą ok, to wyślą go do lekarza chorób tropikalnych. on kiedyś przez ponad rok mieszkał w Tajlandii (10 lat temu), ale jakby miał jakąś bakterię tropikalną to chyba pozarażałby nas przez ten czas? no nie wiem! może taka jaego uroda być chudym. ja jestem grubas, więc on chudzielec :-) uzupełniamy się!
jak 6.30 zadzwonił budzik to miałam ochotę go pizgnąć przez okno