• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Odzywka do rzes?? hmmmm nie miałam pojecia o tym preparacie, działa?

O 20 odebrali mi jedno dziecko a moje poszlo spac przed 21 :szok: od 7.30 na nogach i bez spania, ciagle na rowerze

Ja wcinam musli owsiankowe bo cos mi sie chyba znowu przytylo :zawstydzona/y::wściekła/y:, chyba zacznę ocet jablkowy pic:eek::oo:

ANAWAWKA jak tam Hanka ??? doczytałam właśnie:-(

KILOLKU powinnaś na noc wsadzić ją w jakis wózek na baterie co by ja dookola wozil :rofl2:

reklama
hej
ana zdrówka dla Hani :tak:
kilolek na allegro odżywkę kupisz za grosze , no chyba że chcesz jakąś superową , ale nawet loreala widziałam za 25zł
etna fajnie że Pawełek ma się z kim bawić , ja to się nie mogę doczekać aż Kuba będzie z Leną szalał bo póki co to mu się nie podoba że ona jego zabawki dotyka :-D
pojechałam dzisiaj na wyprzedaże ale lipa straszna , chciałam Kubie spodnie dresowe do przedszkola kupić ale nic nie było , jutro może się wybierzemy wszyscy bo foteliki samochodowe są w promocji to przymierzymy Lenke żeby coś już kupić i niech leży i czeka póki w ten się mieści :tak:

etna nie mam pojeci czy działa ale cos kupic musze, bo wygladam jak po chemiterapii. A. się dzisija spytal co mi sie stalo, rychlo w czas i to jak napakowłam na nie tone tuszu pogrbiajcego a na to wydłuzajcy :cool:
dobre z tym wózkiem :-)
a na urodziny moze cos z jajem? Ja tacie kupilam "krawat 50-latka" taki miał napis. Widziałam kieliszki do wina z takim popisem. Rozejrzyj sie w sklepie ze smiesznymi rzeczami i upominkami. Do tego ogromna kartka urodzinowa
A jak nie to cos stanardowego - perfumy, obrus, jakies skorupy, bizuteria

Hejo!
Pracuję dziś , więc rozpoczynam z Wami ten dzień
Etna - albo jak mówi kikolek coś z jajcem, albo jakiś fajny kwiatek - jeśli lubi i umie dbać, fajną książkę. A u Hanki dzięki lepiej - małżon okazał się mieć radar na jej chorobę i zdusiliśmy ją dość szybko ( mam nadzieję).
Ania - też bym pojechała ... ale cuda mi się dzieją z wolnym czasem, może jakoś w ten weekend wyrwę się. Dziś to nie bardzo, ale może jutro? Obyś coś fajnego upolowała!
Kikolek - rzęsy odrosną, tylko czasu trzeba.;-)
Gonia nas wczoraj wystraszyła i rozweseliła, bo skubana nie mogła zasnąć i przylazła do nas... prawie bym zeszła na zawał:-D jak ukazała mi się jej główka zza szafki.

Anawawka no to super że twoj mąż dał radę z lekami :szok:, mój się tego nie tyka:-(, tylko wedlug scisle okreslonych wskazowek żony ;-) - sam nic.
Dziekuję Wam za pomysły, coś będę musiala kupić, zobaczę może dostanę jakiś koronowy obrus, albo szydełkowe cude, może ten kwiat większy doniczkowy, może jeszcze cos mi wpadnie w oko ale jakos tak przekonania nie mam:zawstydzona/y:. Kiedyś Martolinka mówiła mi o prezencie do kosmetyczki ale nie wiem czy tak w ciemno cos dostane bo musze do Malbora dojechac.

Ja rano czekam i czekam na kawę i okazuje sie że mojego meza juz dawno nie ma, nawet nie wiedzialam kiedy wstal i ruszyl do roboty:zawstydzona/y:, chyba mialam dobry sen i odespałam naszego małego gościa:zawstydzona/y::-p.

Dzisiaj 50 jutro jedziemy na urodzinki 4 do tego mojego kuzyna (tez jeszcze nie mam prezentu:-p) i tak zleci weekend.

Cisza tu dzisiaj taka
chłopaki byli jednak z dziadkami na wycieczce, niedawno wócili. Ja mialam w tym czasie odpoczywc a wziełam sie za sprzatanie i pichcenie, teraz lewo żywa jestem.

Ana czemu ty dzisiaj w pracy???

Etna i co kupiłas?

hej
kupiliśmy Lenie nowy fotelik , zrobili niezłą obniżkę w sklepie i aż żal było przepuścić taką okazję :tak: , w tym się mieściła pod warunkiem że nie musiałam jej jakiejś kurtki dodatkowo ubrać a że u nas chłodno to łatwo nie było ;-)
a po zakupach szybki obiad (pizza) i na spacer , Kuba to nie miał siły do domu już wracać :-) i ciągle chciał na ręce ale na szczęście mam dostawkę zawsze w koszu na zakupy więc zapieliśmy i spokojnie dojechał do domu :tak: , teraz już na szczęście śpią oboje
kilolek co dobrego zrobiłaś?? :-)

klopsiki w sosie pomidorowym z kasza jęczmienna i salata z jogurtem na slodko. Normalnie to na 3 dni by nam starczyło ale teść z Kuba wciagnęli pół gara :-D

POMOZANKI MELDUJCIE SIE! kolejno odlicz, wszystko u Was ok?
Etna, martolinka dobrze zeście z tego wywczasu zdążyły wrócic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry