reklama

Listopad 2009

MamaJulii ja osobiście nie wyobrażam sobie mieszkania z teściową, nie z moją:-D na odległość może być:-D

gawit tak tak, Kuba dalej tak dobrze spi na szczęście:tak: a Wojtuś chyba idzzie w jego slady ale nie ma sie co dziwić skoro mama to śpioch na maxa:zawstydzona/y: moja to prawie 2000 km ode mnie:-D i widuje ja raz na 3 miesiące albo i rzadziej. Chociaz w tym roku juz 3 raz u nas będzie a mąż z Kubą też do Niej poleciał w marcu:tak: więc nadrabia

reklama
doczytlam ws tak na szybciora, bo godizn juz bardzo póxn a j się ddopiero co powiedzmy obrobiłam wiec pewnie polowa mi umknela

Pathanka
a Ty tak na stałe bedziesz po 12 godzin pracowac czy tylko na pocztku?

mamapatryka
&&&&&& za ostatniego

gawit jak Zuzia dostala matę to nie mogła się do niej dopchac, bo chłopaki ją okupowali, widocznie mata jest idealna zabawka dla dzieci w kazdym wieku

Cleo laptop z bajkami by się przydał.

Zuzka mi się dzisiaj okręciła z pleców na brzuch :szok: w poszukiwnaiu cycka. Juz mocno glodna byla, leżałysmy w łozku ale wyskoczyłm na moment do kibelka a ona lezala na plecach i odwracała łepek w strone gdzie lezalam i szukała, wracam a ona lezy na twarzy :szok: nie bylo mnie max minute
Jutro po południu jade z Kuba na badania optometryczne i optomologiczne cokolwiek to wszystko mialoby znaczyc :baffled: wiem tyle ze kiepski wynik bedzie oznaczal kolejna terapie wiec uprzejmie prosze o popoludniowe kciuki
Zmykam, bo czas spac

Hejo!
Moje dzieci padły przed 20, ja sobie obejrzałam komedię i też padłam. Nocą coś mnie obudziło i zobaczyłam klęczącą Gonię na fotelu sięgającą po butelkę z wodą...:szok: patrzę na zegarek 2:20 i miałam gdzieś godzinną polkę, bo dziecko było rozbudzone i pragnęło się dowiedzieć dlaczego jest ciemno! :szok:
MamaPatryka - trzymam kciuki za brak ciągot papierośniczych,;-) super, że macie mieszkanko
Polaa - masz dobrze z tymi swoimi chłopakami, że tacy bezproblemowi sennie.
Gawit - moje też ostatnio ganiają z fragmentami maty,,, super, że koleżankę masz do września i będziecie się mogły nagadać. Jak nie było dzieci, to dodatkowe osoby miały miejscówkę w sypialni, a teraz to dziecinny pokój i nie wyobrażam sobie usypiania towarzystwa w salonie :-D
Kikolek - mam nadzieję,że badania wyjdą ok, trzymam kciuki.
Cleo - pokazywali w niedzielę Kajetany, super miejsce;-), a ogrody ..... i zieleń rewelacja!
Dziś stopuję w wariactwem robotowym, bo zrypana jestem jak koń po wielkiej pardubickiej.

Witajcie,
nie mam w zwyczaju narzekać jakie to teraz anomalie pogodowe występują, ale nie pamiętam żeby było tak beznadziejne lato jak w tym roku. Chyba na palcach jednej ręki można policzyć kiedy było pięknie od rana do wieczora.

Kilolek mocno trzymam kciuki:tak:
Gawit jak po powrocie do pracy ? jakoś żyjesz?
Polaa dobrze masz z tymi Twoimi śpiochami . Ala im dalej w las tym gorzej śpi:tak:dziś wstała o 5 ..i zasnęła o 8 gdzie trzeba było już się ogarniać z łóżek

Witajcie, własnie zaczeło padać- super :-(:-(
Anawawka masz racje ze pogoda była kiepska, ale towarzystwo super. Szkoda, ze nie udało sie spotkać z Martolinką i Etną, może następnym razem ;-)
Kilolek trzymam kciuki za wyniki badań.
Poola super że Wojtuś potrafi zasypiać sam :-)
Martolinka super ze badanie wyszlo prawidłowo.
Cleo trzymam kciuki za pogodę. A gdzie jedziecie bo chyba przeoczyłam??
MamaPatryka trzymam kciuki

Hej dziewczyny!!
Na dzień dobry mam nowinę:-) Znaleźliśmy kupca, a właściwie kupczynię:-D:-D (jest takie słowo??) Dzisiaj podpisujemy umowę przedwstępną!!!Ale się cieszę!!!!normalnie cieszę się jak głupia..Wiecie dlaczego?..Niby to nasze wspólne mieszkanie, ale..no właśnie..to było mieszkanie Seby i Izy, jego ex żony..a teraz to nowe będzie naprawdę nasze wspólne..:tak::-)
Będziemy mieć nasze wspólnie wybrane meble, a nie to, co ona wybierała, itd...:-)
Pathanka, to dzisiaj odpoczywasz?;-) Czy odpoczywasz jak Etna?;-)
Cleo, to kiedy ruszasz? Moja szwagierka z rodzinką wyjechali do Władysławowa w niedzielę i ponoć mają fajną pogodę..
Polaa, mam nadzieję, że nie pada u Ciebie?..jak nastrój przed przylotem teściowej?
Etna, super odpoczywasz!!! (ale skąd ja to znam:zawstydzona/y::-))
Ana, czyli zmiana warty nastąpiła?:-) A Gonia jest the best!!!nie ma jak nocne rozmyślania na d ciemnością:-D:-D
Mamapatryka, to niezłą miał akcję ten Twój:wściekła/y::wściekła/y: ech..I jak ten ostatni papieros?;-)
Gawit, to niezła diagnoza dla Twojego męża..mój ma podobnie..ja też bym tak chciała!!!
Kilolek, to niezła akrobatka z Zuzinki:-) No i trzymam kciuki za wizytę Kubusia!!!
Ilona, to Ty juz po wczasach??
U nas też pada..

Ilona, coś tam mamy upatrzone, ale czekaliśmy, aż się nasze sprzeda..teraz będziemy na spokojnie oglądać nowe:-)
Myślałam, że na dłużej jedziecie..Spotkanko z Dziunką zaliczone?:-)

reklama
Hej Dziewczyni

Maxwell to Ty mieszkałaś w tym mieszkaniu? :szok:Współczuję i bardzo się cieszę że się wyprowadzacie.Nie chciałabym mieszkać w mieszkaniu gdzie wszytko może kojarzyć się z byłą żoną.

U nas była teściowa w weekend z S. siostrzeńcem.Chłopaki się pobawili.

Wczoraj zrobiłam kilkanaście słoików sałatki z ogórków.Pychaaa

Postaram się byż już na bieżąco.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry