kilolek
podwójna listopadowa mama
Ana hehe dobre z ta Gońką, nocny marek
martolinka takie uroki upalnego lata, rano skwar, wieczorem burze ale u Was to chyba cały czas pogoda do d... u nas naprwde nie ma co narzekac, choc dzisiaj zimno jak diabli
maxwell no to super z tym mieszkaniem!
pochrzaniło mi sie, badnia mamy jutro
zgine, chyba potrzebuje asystenta ;-)
Ilonka a fotki juz dawałyscie? kurcze, ciagle mam zaległosci
o kurde jak leje :-( a miałam isc do apteki i po czesci do rolety, bo kurcze urwałam wczoraj Kubie rolete. Ladnie byśmy zmokli. Wczoraj zdażyłam wejsc do domu dosłownie tuz przed takim porządnym gradobiciem.
Znowu walcze z Michasiowa Kupą, nie mm pojęcia czemu znów nie może zrobic
martolinka takie uroki upalnego lata, rano skwar, wieczorem burze ale u Was to chyba cały czas pogoda do d... u nas naprwde nie ma co narzekac, choc dzisiaj zimno jak diabli
maxwell no to super z tym mieszkaniem!
pochrzaniło mi sie, badnia mamy jutro
zgine, chyba potrzebuje asystenta ;-)Ilonka a fotki juz dawałyscie? kurcze, ciagle mam zaległosci
o kurde jak leje :-( a miałam isc do apteki i po czesci do rolety, bo kurcze urwałam wczoraj Kubie rolete. Ladnie byśmy zmokli. Wczoraj zdażyłam wejsc do domu dosłownie tuz przed takim porządnym gradobiciem.
Znowu walcze z Michasiowa Kupą, nie mm pojęcia czemu znów nie może zrobic

Choć, jakbym miała kupę kasy, to wyprowadzilibyśmy się w Bieszczady..uwielbiam!!! Ja w niedzielę robiłam też ogórki do słoików- w musztardzie, mniam mniam..
coś czuję że dupa będzie z opalania i pływania w morzu jestem zła okropnie
taki wstępny plan;-)