E
etna36
Gość
Witam ja chciałam Was wieczorkiem doczytać, ale zasnelam na szczescie juz w lozku z komputerem
. Teraz doczytalam do konca bo maż szukał koszulki do pracy 

......
co za ofiary losu
Anawawka i jak udało się pospać dzisiaj???
Kilolku patetnty na karmienie masz super!!!! Jak twm Kuba już po badaniach czy to dzisiaj będzie?
Martolinka no co za typ i że codziennie się dostaje do zamkniętego bloku
, jak tam Antoś - biedaczek, wycisza się coś?
Agrafka ja tak samao jak Ty piorę do ostatniej minuty
i wtedy dopiero mogę się pakować jak mam wszystkie ciuchy czyste. Ja tam moje dziecko dwa razy dziennie przebieram średnio
, albo sie pobrudzi, albo za zimno, albo za ciepło SAME WIECIE JAKA POGODA NA POMORZU nawet trąby tu mamy!!!!!!
Wczoraj lało cały dzień i zabrałam dzieci na plac zabaw "TUPYUS" bo co one mają z tych wakacji. Dzisiaj u tesciowej są dziewczynki tylko więc o 16 ruszamy na basen z Pawłem - nawet tesciowa jedzie z nami.
. Teraz doczytalam do konca bo maż szukał koszulki do pracy 

......
co za ofiary losu
Anawawka i jak udało się pospać dzisiaj???
Kilolku patetnty na karmienie masz super!!!! Jak twm Kuba już po badaniach czy to dzisiaj będzie?
Martolinka no co za typ i że codziennie się dostaje do zamkniętego bloku
, jak tam Antoś - biedaczek, wycisza się coś?Agrafka ja tak samao jak Ty piorę do ostatniej minuty
i wtedy dopiero mogę się pakować jak mam wszystkie ciuchy czyste. Ja tam moje dziecko dwa razy dziennie przebieram średnio
, albo sie pobrudzi, albo za zimno, albo za ciepło SAME WIECIE JAKA POGODA NA POMORZU nawet trąby tu mamy!!!!!!Wczoraj lało cały dzień i zabrałam dzieci na plac zabaw "TUPYUS" bo co one mają z tych wakacji. Dzisiaj u tesciowej są dziewczynki tylko więc o 16 ruszamy na basen z Pawłem - nawet tesciowa jedzie z nami.
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Także nie jest źle, bywało gorzej