Hej
Eh kolejny dzień pracy za mną! uf! powiem Wam, że szefowa MUSI czytać tamto forum albo dyrekcja zwróciła jej uwagę, bo dziś zrobiła nam godzinne zebranie! dawniej darłaby się jak opętana, a dziś mówiła bardzo spokojnie, chociaż było widać, że aż sie gotuje ze złości ;-)i normalnie musiała sie ostro powstrzymywać
kilolek i jak badania?
maxwell super! gratuluję! no i szukanie czegoś swojego to najfajniejsza sprawa :-) obyście szybko znaleźli :-) a duże chcecie teraz mieszkanko?
co do mojego nastroju to mój stosunek do męża jest obojętny. dziś wrócił z pracy wcześniej bo przyjechał do nas kolega, który na stałe mieszka w Norwegii, ale oni poszli na miasto, a ja zostałam w domu. Piotrek (kolega) widzi, że coś jest nie tak, ale mnie nie pytał o co chodzi. pewnie spyta męża.
ana my mieliśmy w nocy akcję lusterko! śpimy i około 1 w nocy jak coś nie pierdyknie. mąż mnie pyta co to. ja mówię, że pewnie coś na podwórku (bo jest remont i stoją jakieś rusztowania) o 2 wstaję do wc, a tam na podłodze znalazłam lustro potłuczone w drobne kawałki

i 7 lat nieszczęścia jak znalazł

(całe szczęście, że nie jestem przesądna) chyba w trakcie remontu coś się naruszyło, bo lustro wyleciało ze ściany razem z gwoździem. wisiało tam jakieś 10 lat

całe szczęście Martyny nie obudziło, bo bym miała znów nocne zabawy z młodą
gosiulka ja też musiałam Martynie kupić adidasy bo z obecnych wyrosła. jakoś jej szybko ta nóżka rośnie. ona ogólnie jak na dziewczynkę to ma dużą stopę

no, ale przylatywała szwagierka z Anglii więc ją wykorzystałam i przywiozła młodej buciki

fajne są , bo takie adidaski za kostkę, więc na jesień będą jak znalazł :-) młoda niezbyt szczęśliwa, bo nie są w jej ulubionym kolorze

bo ulubiony kolor Martysi to róż! mamy fazę na różowy! wszystko musi być w tym kolorze
Ania pochwal się botkami (ja mam bzika na punkcie butów - każdych i wózków dla dzieci

)
pathanka super ze jestes zadowolona i spełniona! to bardzo ważne!:-)
polaaaa na długo teściowa przyjeżdża?
no zmykam, bo panowie wrócili i trzeba jakoś "grać" przed kolegą udane małżeństwo ;-)