Gosia cięzko mi powiedzieć czy lepiej, bo czasem są dni, że on jest na serio super! pomaga mi, zajmie się mała, a czasem są takie, że powie coś, w ogóle się nie zastanowi co! rani mnie tym strasznie i mam ochotę kazać mu spadać :-(i jego poglądy na sex po prostu są zupełnie inne niż moje! bo dla mnie sex = miłość, a dla niego nie! on nie miałby nic przeciwko, żebym miała kogoś z kim będzie mi dobrze w łózku i tego samego oczekuje ode mnie! a ja mu na to zgody nie dam! i wie, że jeżeli pójdzie z kimś do łózka to to będzie koniec! i jeżeli ja pójde z kimś innym to to będzie znaczyć, że go już nie kocham!
dla niego sex to czysto fizyczna przyjemność, która nie ma nic wspólnego z miłością
i jak to on określił, to, że bzyka inną nie znaczy, że mnie nie kocha!
bo tylko mnie zawsze będzie kochał
no, ale ode mnie nigdy nie dostanie na takie coś zgody! bo dla mnie pocałunek z inną kobietą to już zdrada!!!!!!!zresztą brzydziłabym się go dotykać po tym jakby był w łóżku z inną kobietą
jejuś no dla mnie to on ma coś z głową nie tak!
i na serio jestem przerażona, bo jego matka ma schizofrenię, a to może być dziedziczne
bo on dopiero od niedawna p i e p r z y takie farmazony
przepraszam trochę się dziś uzewnętrzniłam, ale po prostu nie mam z kim o tym pogadać :-(bo z najbliższymi mi najzwyczajniej w świeci wstyd
dla niego sex to czysto fizyczna przyjemność, która nie ma nic wspólnego z miłością
i jak to on określił, to, że bzyka inną nie znaczy, że mnie nie kocha!
bo tylko mnie zawsze będzie kochał
no, ale ode mnie nigdy nie dostanie na takie coś zgody! bo dla mnie pocałunek z inną kobietą to już zdrada!!!!!!!zresztą brzydziłabym się go dotykać po tym jakby był w łóżku z inną kobietąjejuś no dla mnie to on ma coś z głową nie tak!
i na serio jestem przerażona, bo jego matka ma schizofrenię, a to może być dziedziczne
bo on dopiero od niedawna p i e p r z y takie farmazonyprzepraszam trochę się dziś uzewnętrzniłam, ale po prostu nie mam z kim o tym pogadać :-(bo z najbliższymi mi najzwyczajniej w świeci wstyd

, a kupiłam takie 
) i że każde niemowlę powinien obejrzeć ortopeda.