reklama

Listopad 2009

Hej ludziska :D

Wróciłam :D:D:D:D:D:D:D:D

sorki, nie dam rady Was nadrobić. W trakcie będe sie dowiadywała co u Was nowego ;p Co najwyżej moge album przejrzeć ;p

Rozpakowanym mamuśkom z całego serca gratuluje i życzę maluchom wszystkiego naj naj naj <buziaki>

Teraz pisze z doskoku. odezwe sie wieczorkiem, wrzucę jakas fote Marcela itp ;-)
Mama, witaj!
tak pomyslalam ze moze zagladniesz, jak zobaczylam fotke na nk ;-)

reklama
Chwilkę tylko na bb nie zajrzeć i zjawia się Mama:-D super , że jesteś;-)

Etna - widać masz dziecko nie do zajechania:-D:-D
Martolinka - dokładnie, wszędzie lepiej gdzie nam nie ma.
Znikam, bo chłopy oglądają mecz.:wściekła/y: oczywiście na kompie.

Witaj MamoMarcela ale fajnie, że do nas wróciłaś:-)

Anawawka przed chwilą wczasowicze pojechali i Paweł był nawet dzielny, ale pozniej sie troche rozkleił i dał mi popalic, ale to juz za nami przeprosil, posprzatal, opanował się i policzyl do 10;-) (tam mudoradziłam:rofl2:).

Oczywiście w dzień nic nie spał a teraz zasuwa po całym mieszaniu na skuterku do pchania i biega jak mu sie skuter nudzi:rofl2:

plan na wieczór: umiescic go wypranego pod pierzynką o 20 w porywach do 20.30;-):cool2::rofl2:.

Lepiej nie będę Wam tu mówić co ja tam jeszcze znalazłam w tej szafie, ale musialam tam to jeszcze przed ślubem wcisnąć z 6 lat temu :-D:zawstydzona/y::szok::cool2::laugh2:. I tak nie wydusicie ze mnie co to było przed 24:rofl2:.

Hej,

Mama witaj z powrotem:tak: Fajnie, że jesteś:tak:

Teściowa jak na razie spoko, Kuba tylko babcia i babcia, mamy i taty mogloby nie być:-D widać, że lubi babcię i to bardzo:tak: jak rano sie obudzil to pierwsze co to pytał czy babcia juz jest:-)
a my cale popoludnie zalatwialiśmy swoje sprawy a babcia wnuki bawiła:tak:

Mnie coś brzuch boli:-(

Dzięki dziewczyny! Utwierdziłyście mnie w tym, ze moje myślenie sex=miłość jest normalne, a jego niekoniecznie! wiecie nie mam odwagi się z nim rozstać, ale podejrzewam, że kiedyś do tego dojdzie :-((chyba, że się zmieni) i jakoś wcale mi nie smutno z tego powodu :szok: bo wiem, ze zasługuję na kogoś kto będzie mnie kochał miłością bezwarunkową! o i już :-D także co ma być to będzie. smutno mi tylko, bo jednak z takim człowiekiem nie zdecyduję się na drugie dziecko :-( a bardzo chciałam! no, ale trudno! może jeszcze kiedyś takowe będę miała :-)

Martolinka oj tak! wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! matko jak ja chciałam iść do pracy! do ludzi! a teraz to chętnie bym sobie dłuższe wolne zrobiła ;-)

etna normalnie zaintrygowała mnie zawartość Twojej szafy :-D
moja Martyna też nie sypia w dzień od jakiegoś czasu i ten skubaniec ma siłe biegać do 22! i jakbym jej nie położyła, to biegałaby i dłużej! raczej koło 20 już ją kładę, ale zanim uśnie to jest bardzo różnie!

pola super, że Kubuś jest tak za babcią! a Wy chociaż swoje sprawy pozałatwiacie, będziecie mieć choć trochę czasu dla siebie. ja myślę, że mojemu mężowi też tego brakuje! czasu tylko dla nas dwoje! bo nawet jak mama zabiera Martysię na noc to albo P pracuje dłużej albo ja zasypiam na siedząco :-(

Mama witaj :-)

ana no jak Twoje dają radę z dziadkami to luzik :-)

Cleo super pogody życzę! ponoć już od weekendu ma być o niebo lepiej, a w przyszłym tyg wracają upały! oby i nad morze dotarły :-)

"więcej grzechów nie pamiętam" ;-) zmykam , bo jeszcze młoda dziś nie kąpana, bo dopiero po 20 wróciłyśmy ze spaceru :-)

etna racja, na głęboką wodę:-D z dwoch godzin zrobiło się 5:szok: ale dzwoniłam i się pytałam czy daje radę, taka dobra synowa ze mnie:-D
a Wojtuś nie spał w ogóle i nawet Kuba odmowil spania w dzien takze miala co robić ale..nie musiala wychodzić na papieroska:szok: rzucila po 30 latach palenia:szok:

hej :)

jeja, jak mi dziś dzień zleciał, nie wiem kiedy zupełnie.
etna - po pierwsze też uwielbiam te "dna szafy".. ja 2 razy do roku przerzucam to wszystko między takimi 2 pudełkami i wyrzucam coś, ale i tak zostaje cała masa - nie wiem po co.

Dziewczyny robimy zakłądy co tam etna znalazła ???
ja obstawiam wibrator :-):-):-)

reklama
Etna aleś podkręciła atmosferę;-):-D:-D dno szafy... hmmm
Gawit - to widzę, że listopadziaki ogólnie mają energii masę. Co do rozstań... jakaś plaga się szerzy.
Polaa - marsz do lekarza z tym brzuchem.... super, że babcia się sprawdza.
Agrafka - widzę , że humor dopisuje;-)
Co etna może mieć w tym worze.... pierwszy stanik, podwiązki:-D, czerwone majtki z matury,;-)ściągi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry