Dzięki dziewczyny! Utwierdziłyście mnie w tym, ze moje myślenie sex=miłość jest normalne, a jego niekoniecznie! wiecie nie mam odwagi się z nim rozstać, ale podejrzewam, że kiedyś do tego dojdzie :-((chyba, że się zmieni) i jakoś wcale mi nie smutno z tego powodu

bo wiem, ze zasługuję na kogoś kto będzie mnie kochał miłością bezwarunkową! o i już

także co ma być to będzie. smutno mi tylko, bo jednak z takim człowiekiem nie zdecyduję się na drugie dziecko :-( a bardzo chciałam! no, ale trudno! może jeszcze kiedyś takowe będę miała :-)
Martolinka oj tak! wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! matko jak ja chciałam iść do pracy! do ludzi! a teraz to chętnie bym sobie dłuższe wolne zrobiła ;-)
etna normalnie zaintrygowała mnie zawartość Twojej szafy
moja Martyna też nie sypia w dzień od jakiegoś czasu i ten skubaniec ma siłe biegać do 22! i jakbym jej nie położyła, to biegałaby i dłużej! raczej koło 20 już ją kładę, ale zanim uśnie to jest bardzo różnie!
pola super, że Kubuś jest tak za babcią! a Wy chociaż swoje sprawy pozałatwiacie, będziecie mieć choć trochę czasu dla siebie. ja myślę, że mojemu mężowi też tego brakuje! czasu tylko dla nas dwoje! bo nawet jak mama zabiera Martysię na noc to albo P pracuje dłużej albo ja zasypiam na siedząco :-(
Mama witaj :-)
ana no jak Twoje dają radę z dziadkami to luzik :-)
Cleo super pogody życzę! ponoć już od weekendu ma być o niebo lepiej, a w przyszłym tyg wracają upały! oby i nad morze dotarły :-)
"więcej grzechów nie pamiętam" ;-) zmykam , bo jeszcze młoda dziś nie kąpana, bo dopiero po 20 wróciłyśmy ze spaceru :-)