reklama

Listopad 2009

Gosiu - tak, tak, sąd. Pan kochający mąż i ojciec sam od siebie nie płaciłby nic najlepiej :confused2: Ale się zdziwił jak go sąd zaskoczył, nie powiedziałam na rozprawie ani słowa. Sędzia na niego tak najechał, tak sie wkurzył, wręcz go zgładził i zasądził odpowiednią kwotę .... przy tym wręcz na D. wymusił ugodę, że suma ta juz nie podlega dyskusji, odwołania itp.

reklama
No to brawa dla dzielnej mamy, że się nie poddałaś i walczyłaś o przyszlosc Marcelka. Do pracy jeszcze pojdziesz teraz moze lepiej zeby Marcel mial cie blisko pewnie swoje przeszedl. Musisz byc silna kobieta, że dałaś radę tak szybko podjac decyzje i działac, to oszczedzilo wam wiele przykrosci, rozczarowan teraz zaczynanie od nowa ale juz bez klamstw, pustych obietnic itp. Jeszcze raz wielkie brawa bo na nie zaslugujesz!!!

Cze
Etna - myślałam, że zawsze była z Ciebie grzeczna dziewczynka;-):-D, a tu proszę....:-D nieźle się zabawiałaś:-D ciekawi mnie co jeszcze miałaś na tym dnie szafy;-) - ja właśnie miewam skarpetki nie do pary, ciuchy, które są za małe/duże...
Mama - super, że Wam się tak układa.;-) jednak sprawiedliwość na tym świecie jest.
Śpi mi się przy tej pogodzie super, obudziłam się ok. 4 i już zasnąć nie mogłam, dziewczyny porozkrywane, w pokoju 23C... mam nadzieję, że tak choć jeszcze tydzień zostanie.
Trzymajcie się i też czekam z niecierpliwością na kikolka.

Anawawka to cynk tak na mnie działa:-D:-D:-D - mówie wam POLECAM

Paweł już po badaniu krwi na tarczyce - lepiej nie bede mowic co ta pielegniarka z nim wyprawiala :wściekła/y:dobrze, że mam takie dzielne dziecko i jakos wytrzymal tą farsę, ale moja noga juz tam wiecej nie wejdzie (otworzyli u nas nowy punkt pobran:wściekła/y:).

Etna - muszę więc koniecznie cynk zakupić, bo .... jakoś klapnięta jestem. Właśnie gorąco mi się zrobiło. Przekwitać zaczynam albo co.. :)) Co do pobrania - współczuję, niektóre osoby niestety nie potrafią się wkłuwać....

Dzien dobry!
ja wczoraj dostałam powera, jakiego dawno nie miałam
wink2.gif

chyba jakis syndrom wicia gniazdka
wink2.gif

Odpucowałam łazienke i wc, wszystkie podłogi, posegregowalam sobie w szafach... normalnie nie wiem co we mnie wstapilo
wink2.gif

dzis na wieczor mam w planie ufarbowac włoski
wink2.gif
a tak to pewnie przez dzien będę sie lenic
wink2.gif

Mama, super, ze sie tak to poukladało :-)

ide podczytac dalej co sie dzieje
wink2.gif

reklama
helooooołłłłłłłłłłłłłł

ja już mam od dziś wolneeeeeeeeeeeeeeee:-Dsystem mnie nie puścił i dali mi wolne..co by nie gadac w Biedrze ustawowo sie pracuje jsli chodzi o dłiugośc dni pod rząd...

Mama witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!czytam i widzę że ejsteś szczesliwa,mam nadzieje ze MArcelek tak samo:-) a teskni za tataą wspomina coś???

Kilolek się nie odzywa coś????.......

ok idę pakowac toboły:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry