polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Witam,
Mama super, ze tak się to wszystko poukładało
Będzie tylko lepiej:-)
martolinka no to dzielna Alicja, a tatuś już będzie taki wyczulony na punkcie coreczki;-)
agrafka ja też mam urodziny w przyszlym tygodniu i też chcę coś zrobić ale nie wiem czy mi się bedzie chciało
haha a co do laurki to ja mojemu powiedzialam ostatnio, ze On na staraość to bedzie mial co wspominac i ogladać (kartki z dnia ojca, laurki -urodziny i imieniny) a ja nic:-( Ciekawe czy zrozumial o co mi chodziło?!
kilolek dobrze, że u okulisty wszystko w porządku
a ja dzisiaj byłam u fryzjera, od razu inaczej się czuje (lepiej)
jakaś zmęczona jestem jak nie wiem, oczy same mi sie zamykaja momentami
Mama super, ze tak się to wszystko poukładało
Będzie tylko lepiej:-)martolinka no to dzielna Alicja, a tatuś już będzie taki wyczulony na punkcie coreczki;-)
agrafka ja też mam urodziny w przyszlym tygodniu i też chcę coś zrobić ale nie wiem czy mi się bedzie chciało
haha a co do laurki to ja mojemu powiedzialam ostatnio, ze On na staraość to bedzie mial co wspominac i ogladać (kartki z dnia ojca, laurki -urodziny i imieniny) a ja nic:-( Ciekawe czy zrozumial o co mi chodziło?!
kilolek dobrze, że u okulisty wszystko w porządku

a ja dzisiaj byłam u fryzjera, od razu inaczej się czuje (lepiej)

jakaś zmęczona jestem jak nie wiem, oczy same mi sie zamykaja momentami

No i może opuścić mieszkanie w połowie października..teraz znów piłeczka po naszej stronie - musimy przemyśleć to..W poniedziałek i wtorek S. pojedzie obejrzeć kolejne 4 mieszkania..