martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
jakos tak mi dziwnie , bo mały oświadczył , że chce jechać do babci i będzie tam spać i robic ciasteczka
Marudził i marudził więc M pojechał go zawieźć więc mamy dziś tylko Alutkę. Jutro chcemy pojechać do Malborka - weekend oblężenia miasta przez Krzyżaków więc trochę atrakcji będzie
Polecam te ciastolinę , o której pisała Cleo. Kupiliśmy wczoraj za całe 18 zł. zestaw fryzjer i była zabawa przez 2 godziny
Aga właśnie neurolog zaprosiła nas na kontrolę na roczek żeby zobaczyć czy wada się cofnęła , czy nie przeszkadza w wymowie .
jakos tak mi dziwnie , bo mały oświadczył , że chce jechać do babci i będzie tam spać i robic ciasteczka
Marudził i marudził więc M pojechał go zawieźć więc mamy dziś tylko Alutkę. Jutro chcemy pojechać do Malborka - weekend oblężenia miasta przez Krzyżaków więc trochę atrakcji będziePolecam te ciastolinę , o której pisała Cleo. Kupiliśmy wczoraj za całe 18 zł. zestaw fryzjer i była zabawa przez 2 godziny
Aga właśnie neurolog zaprosiła nas na kontrolę na roczek żeby zobaczyć czy wada się cofnęła , czy nie przeszkadza w wymowie .
On jest zakochany w babci, babcia np. ma mu ubrania wyciągnąć z szafy jak chce sie rano ubrac, ja nie mam nic do powiedzenia
jak sie Go spytalam czy chce leciec razem z babcią to odpowiedział, że tak i poszedł się pakować
Boże jak ja potrzebuje dużo snu
było, mineło a później dalej na te rowery. Kuba objechał dwa calusieńkie osiedla. Po pol godziny to juz tak zasuwal, ze bieglam za nim z wózkiem
i tak do 17 jeździlismy az zadzwoniła kuzynka ze chca wpasc z wizyta wiec biegiem do domu posprzatac nieco, bo skoro wyszlismy z samego rana to w domu bajzel, nawet gary nie pozmywane. Jestesmy mistrzami, w pol godziny zaprowadzilismy całkiem przyzwoity porządek i jakiez nasze bylo rozczarowania jak kuzynka z córka oświadczyły ze chca w ogrodzie posiedziec