reklama

Listopad 2009

Wczoraj pisałam, że lubię spać do póżna to dzisiaj nie śpie już od 5.30 a czemu? Bo mi sie nie chce:szok: Wszyscy jeszcze śpią:tak:
Jeszcze o tej porze nie byłam na forum:-D i to pierwsza;-)

Miłego dnia:-)

reklama
Hej Dziewczyny

Jestem mega wściekła. Boli mnie ząb który miałam robiony miesiąc temu....I co teraz? Wczesna ciąża i jak go leczyć? Mam tylko jedną ściankę swoją. Reszta rekonstrukcja. Od początku coś mi nie pasowało,przeszkadzało a teraz ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Byłyście u dentysty we wczesnej ciąży?

Gosiu kiepska sprawa. ja nie byłam u dentysty ale wiesz zawsze możesz sie pójść zapytać co się tam dzieje i jakoś to rozwiązać, zabezpieczyc zęba do pewniejszego momentu.

Co do ciąży ...... GRATULUJE PO CICHU. Wiesz, ja nie w temacie więc wczesniej nie wiedziałam :zawstydzona/y:. Który to tydz? Jeju jakie supcer wieści od samego rana, aż dziób sam się śmieje :tak:

Mama dziękuję. Musisz zaglądać na odpowiedni wątek;-)Dopiero początek. 31dc.U lekarza nawet nie byłam.
Pewnie zostanę na ciążę bez zęba:wściekła/y: Bo chyba będzie mi musiała usunąć to co zrobiła i zatruć go albo może uda się lekarstwo włożyć.Jutro muszę dzwonić.

Witam sie :-)

Gosiu ja z zebem nie pomoge, niby zrobilam wszystko przed ciaza a jeden mnie pobolewa i tez go nie tykam, tylko czekam na porod. Ja wogole mam fobie, bez silnego znieczulenia nie siade nawet na fotel, jestem w stanie zemdlec :-) i wolalam sie dodatkowo nie faszerowac :-)

W koncu sie zmusilam i ufarbowalam moje mega odrosty :-)
siwe sie ukryly i sama czern ;-) ale chyba zacofana jestem, bo kupilam farbe, ktora sie naklada załączoną buteleczką i myslalam, ze dostane szalu :-) musialam tradycyjnie przelac to do miseczki i nakladac pędzlem :-) normalnie stara baba hehehe jeszcze 20 min do konca i moge normalnie do ludzi wychodzic ;-)
ide po kawke ;-)

Etna co za miłe słowa :* :* :*

Bratowa wpadła z internetem więc mogę popisać. Internet mieliśmy od tyg, ale laptop był w naprawie, potem się okazało że jednak net nie działa, czekamy na nową kartę sim:confused2: nie mam pojęcia jak długo trwa, mam nadzieję ze nie za długo bo ile można:wściekła/y:

U Sandry było bardzo fajnie, jak zawsze zresztą :-) dzieciaki się wybawiły (choć najlepsza zabawa rozkręciła się jak chciałyśmy już wracać :sorry2:), Paweł to twardy facet, zasuwał po lesie pod wielką górę na biegowym, siłacz :-)

Gosiulku gratulacje!!!!! A bólu zęba współczuję, może się uspokoi na jakiś czas i w II trymestrze pójdziesz:tak:

Mama
witaj z powrotem :-)

Nie nadrobię, nie dam rady, przepraszam, poprawię się jak tylko odzyskam swój net:tak: a teraz śmigamy nad jeziorko, buziaki!

Cześć:-)
Jakoś mam lenia ostatnio..dziewczyny od kilku dni z katarkami - pewnie dzięki "wspaniałej" pogodzie..wczoraj szalały obie przed spaniem, nie umiały zasnąć:-( Dzisiaj jedziemy do moich rodziców, już się cieszę:-)
Gosiulek, współczuję tego zęba..ja też niestety nie pomogę:-(
Polaa, to pozdrów Klaudzię i jej Oliwierka ucałuj!!
Etna, to fajnych miałaś gości:-) dobrze, że Dziunka zlokalizowała tego kleszcza..ech, uroki lasu..
Aza - pewnie Marycha chciała Cię zaprosić na kawkę;-):-) ja oczywiście dołączam do zaproszenia:-p
Martolinka, jak Antek ze spaniem? Przeszło mu już?
Ana, jak długo będą u Ciebie teście?
Staram się ograniczać mój apetyt..ale już czuję, że jestem głodna, wrrrr...:wściekła/y::wściekła/y:
Miłej niedzieli!!

reklama
Maxwell zdrówka dla dziewczynek
Dziunka dziękuję
Lotka ja i w tej ciąży i w poprzedniej zrobiłam sobie włosy i zaraz zaszłam w ciążę. Nie boisz się kłaść farby? Różne są opinie.

Jeju,jak ja mam żyć bez kawy z moimi migrenami i ciśnieniem? Dzisiaj nie wypiłam.Poszłam do kościoła,Wróciłam i boli mnie głowa. Musiałam zrobić sobie kawę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry