reklama

Listopad 2009

Cze
Kikolek - trzymam kciuki za dzisiejsze badania, mam nadzieję, że jak znajdziesz czas to wpadniesz powiedzieć co i jak!;-)
Pathanka - super, że się Ci podoba, że masz lepszy humor tak trzymać;-)
Martolinka - wiesz... doczekasz się pracy, nie wiem czy to będzie spełnienie ;-), a patrząc na wydłużenie wieku emerytalnego będziemy zasuwać długooooo... także rozkoszuj się jeszcze domem;-)
Gawit - jak to coniektórzy mówią "jak facet se z krzyża nie spuści małpiego rozumu dostaje..", my-kobiety na miłość sex inaczej patrzymy, oni inaczej, trzymam kciuki by to było chwilowe. Akcja lusterko niezła;-); różne rzeczy u mnie też spadały i ... powiedzenia się nie sprawdzały;-)
Polaa - jak tam z teściową?
Ania - botki super, trzymam kciuki za szybkiego ząbka bądź kilka;-)
Gosiulek - kiełkownica powiadasz.... ja chyba kupię coś takiego na zimę, bo wtedy mi świeżyzny brakuje...
Agrafka - mam nadzieję, że ortopeda to formalność, a nie rewelacyjnie, bo zapewne Wojtuś nie rozkracza się na maxa jak oni by chcieli....;-) Ala dorasta widać, dobrze, że jej tłumaczysz; my jesteśmy zagubieni jak taki maluch płacze, a co dopiero nasze malucho-przedszkolaki...
Cleo - jak tam nastawienie urlopowe?
Dziewczyny moje z dziadkami sobie radę dają;-), dzięki tej pogodzie jedzą więcej, my wykorzystujemy czas na załatwianie popołudniowe różnych spraw. Na spokojnie możemy iść do sklepu i poszukać np. czegoś na prezent dla Hanki... kobietki zasypiają mi po 20, bo nie śpią w dzień.;-)Dzięki temu korzystam z okazji by się wyspać:-D
Życzę miłego dnia i znikam na dalsze wątki

reklama
Witajcie,

kolejny dzień "listopadowej pogody" . Dobrze , że od wczoraj M ma luźniejszy czas i może zając się w ciągu dnia dziećmi, możemy gdzieś pojechać , bo wciąż pada. Ala ma jutro pierwsze szczepienie..

Gawit zatakało mnie jak to przeczytałam. mam nadzieję , że zmieni zdanie i swoje myślenie..
Ana oj za długo już rozkoszuje się domem, zdecydowanie..Córki dają radę z dziadkami- dobre:-D
Polaa powodzenia z teściową

hej

Ana nastawienie urlopowe super!!! jeszcze dzis i jutro do roboty i wolneeeeeeeeeeee:-)obserwuja portale pogodowe i optymistycznie wszystko wygląda ,jest szansa na słoneczko i opalanie:-)

zaraz znikam ogarniac chatkę żeby po urlopie wrócic do ładu i składu;-)i wstawić musze kolejne pranie które w tym tyg to już nie wiem piore i piore i konca nie widać:-D

ciekawe jak Kilolek w Kajetanach??

Witam!!

Anawawka mój syn też nie spi w dzień a wczoraj poszedł spać o 21.30 z wielkim aleeee:-(, no i jeszcze 2 godziny był na basenie na który musimy dojechać z 45min autem (nawet w aucie nie zasnal). Mam nadzieję, że ma taką adrenalinę przez naszych wczasowiczow i jak juz pojada do domu to jemu się uda wrocic do normy.

Gawit :-(:-(:-( będę mocno trzymać kciuki aby wszystko sie jednal ulozylo

Plan na dzisiaj odpoczywam aktywnie tzn. ruszłam w dno szafy o którym chciałam zamomnień: siatka skarpetek nie do pary, zimowe ciuchy, rękawiczki, apaszki, krawa itp cuda

Śledzę doniesienia nt. burz i trąb... mam nadzieję, że żadna krzywda się nie stanie.
Martolinka - jeszcze zatęsknisz za czasem, gdzie człowiek nie lata na wysokości lamperii by wszystko zrobić, ale... rozumiem Cię, mnie też ciągnęło do pracy, ludzi...;-)
Cleo - to super, że masz takie nastawienie.
Ja jeszcze muszę trochę popracować sama nie wiem na od kiedy się nastawiać na urlop, zobaczymy.. Na razie inni idą na urlopy, więc znów będzie więcej obowiązków,:zawstydzona/y:

Hej laski
Ja po pierwszym dniu w pracy:-) Było trochę hm...dziwnie:-) W sumie nie było mnie prawie 1,5 roku...ale wszyscy przyjęli mnie z powrotem super, więc luzik;-);-);-) S. dał sobie świetnie radę, więc nie muszę też się niepotrzebnie martwić..
Polaa, jak tam teściowa?;-) A mieszkania- mamy upatrzonych na razie 5..zobaczymy..:-)
Gawit - szczęka mi opadła..niezłym tekstem Twoj M. posunął:szok: U mnie, jak i u większości: sex=miłość i koniec kropka..
Pathanka, super, że zaczeło się ukladać u Ciebie:-)
Ana, to wnuczki owinęły dziadków wokół palców?:-p
Kilolek, czekam na wieści..
Cleo - udanego urlopu!!!
Etna, ciekawe, co znajdziesz jeszcze w worze:-D

Hej ludziska :D

Wróciłam :D:D:D:D:D:D:D:D

sorki, nie dam rady Was nadrobić. W trakcie będe sie dowiadywała co u Was nowego ;p Co najwyżej moge album przejrzeć ;p

Rozpakowanym mamuśkom z całego serca gratuluje i życzę maluchom wszystkiego naj naj naj <buziaki>

Teraz pisze z doskoku. odezwe sie wieczorkiem, wrzucę jakas fote Marcela itp ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry