reklama

Listopad 2009

Witam :)
ja postanowilam zaczac nowy tydzien od odpoczynku;-)

1. malowanie farbami
2. ciastolina - biedronkowa:-)
3. puzzle
4. czyszczenie pralki - filtry
5. pranie
6. szorowanie wanny i kafelek
teraz jeszcze musze poprasowac :szok:- jak ja to kocham

Martolinka nie trafilismy na motylki :sorry2:, ale wszystko jeszcze przed nami:-)
Szkoda, że nie masz samochodu to byc Ci humorek poprawila na kaszubach:rofl2:

MamaiMarcel najwazniejsze że juz Marcel lepiej sie czuje:tak:

Ciekawe czemu ILONA212 nic nie pisze? chyba juz wrocili z wakacji czy cos ominelam?

reklama
Hej:-)

martolinka sprawdziły się, sprawdziły:tak: super pogode mamy, słońce świeci na całego, cieplutko, teściowa już powoli narzeka, że za ciepło ale co tam:-D mąż za chwilę się bierze za porządki w ogródku, teraz mu nie odpuszczę. W weekend już część zrobił a że dzisiaj ma wolne to niech się bierze do roboty:tak: ja tzn. pralka pierze bo wreszcie pranie nie będzie sie dusiło w domu.

etna ja wczoraj wieczorem prasowałam, zawsze lubiłam to robić ale nie chciało mi się wyjatkowo :zawstydzona/y: i tak to "przeleciałam", że się tak wyrażę.

Nic trzeba się iść za chwilę na spacer z dziećmi, Kuba pewnie będzie chciał z babcią.

hej
ale wczoraj mieliśmy dzień , dzieciaki padły po obiedzie i wieczorem Kuba nie chciał iść spać , usnął dopiero ok 23 :szok: chyba pierwszy raz w życiu tak późno , teraz Lena śpi a młody pojechał z tatą do sklepu po deski i będą robić zabezpieczenie do łóżka żeby Kuba nie spadł w nocy i młody wraca do swojego pokoju :tak:
wypiłam już kawe ale dalej mi sie chce spać i to strasznie :szok:
przepraszam że się nie odnoszę do postów ale wszystkie przeczytałam :tak:

Kurcze ale macie super z tymi spotkanie, chyba też się wybiorę nad morze:-D chętnie bym Was poznała;-)

Kuba z babcią na spacerze tak jak myślałam, Wojtek śpi w najlepsze. Robię obiad, a gorąco jak nie wiem. Mamy upał:szok: aż dziwne, ze deszcz nie pada:-D

etna no to faktycznie mozna powiedziec ze byczysz sie od rana do nocy ;-)

martolinka oj acie sie z tym Antiem

polaa fanie ze pogoda dopisuje, korzystajcie ile sie da

my dzis bylismy na stawach świezo otwartych po rewitalizacji - tam gdzie to tego chopina męczą. Fajny plac zbaw i generalnie bardzo ładnie i nie za duzo ludzi. Tylko o cieniu ktoś zapomniał :baffled: Chlopaki w oczku nogi pomoczyli i isc do domu oczywicie nie chcieli

Kilolku no jakos trzeba sobie odpoczywac:-)

ale mialam też przerwę i nadmuchalam Pawłowi basenik i sama sie troche opaliłam

Martolinka ja w niedziele jestem na kolejnych urodzinach:-(, bratowa robi urodziny corki 7, no i mój brat ma jeszcze tego dnia urodziny:-(.
Oczywiście w Sobotę też jedziemy na urodziny kolegi męża (no super mam z tymi urodzinami:rofl2:) i jeszcze na weeken mam swojego 4-letniego kuzyna do opieki bo jego rodzice musowo musza byc w pracy i prosza mnie o ten weeken juz od dobrego tygodnia.

Mama_i_Marcel - można się odzwyczaić od bb?;-):-D
Martolinka - ojj będzie ciężki ten tydzień, nie dość, że upały, ale i w zmniejszonym składzie jesteśmy.... 2 osoby ( a mi serwery wariują, nie wiem gdzie oczy podziać i w co łapy wsadzić .. ) Też mi nastrój padł...
Etna - buhahahaha, niezłe odpoczywanie...;-), zazdroszczę imprezek
Polaa - super, że Kuba z babcią lubi na spacer wychodzić. Wow, gratki pogodowe.;-)
Ania - to nieźle Ci dziecko porządziło,,, moje kiedyś w lato tylko o 23 chodziły spać....:szok:
Kikolek - to większość placów zabaw dla dzieci robią w mijescach gdzie cienia jak na lekarstwo.
Gosiulek - jak tam ząb? i jak się czujecie??;-)
Ehh jestem rozdyźdano-nieprzytomno-wkurzona.... kobiety na razie spokojne. Zobaczymy co dalej będziemy robić.

Wrrrrrrrrrrr właśnie mi osa wleciała do domu i użądliła Tomka......
Na szczescie zdezynfekowałam i schłodziłam mu raczke i jest ok, ale jak sie wystraszylismy, to nasze...
no i to chyba koniec otwierania balkonu w tym roku, nie wiem skad, ale mnostwo ich lata po tej stronie bloku :/

reklama
etna no to faktycznie mozna powiedziec ze byczysz sie od rana do nocy ;-)

martolinka oj acie sie z tym Antiem

polaa fanie ze pogoda dopisuje, korzystajcie ile sie da

my dzis bylismy na stawach świezo otwartych po rewitalizacji - tam gdzie to tego chopina męczą. Fajny plac zbaw i generalnie bardzo ładnie i nie za duzo ludzi. Tylko o cieniu ktoś zapomniał :baffled: Chlopaki w oczku nogi pomoczyli i isc do domu oczywicie nie chcieli
a ja byłam w parku :szok: i szybko uciekłam
za duże tłumy jak dla mnie
a teraz siedzac w domu słysze dzieci :szok:
i raczej będę chodzić tam wieczorem kiedy słońce nie bedzie silne bo w cieniu tylko są ławeczki

kilolku umawiamy sie na jutro? może być rano

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry