reklama

Listopad 2009

reklama
Witam ja własnie sonczylam odpoczywać - prasowałam od 20 :)

Gawit to schowaj raz rowerek i powiedz ze oddalach chlopczyowi, moze przemysli sprawe;-)

Jutro zaprosiła mnie kolezanka na kawe wiec na 11 jedziemy z Pawłem ją odwiedzić, ma coreczke Izę lat 2, Paweł ją bardzo lubi;-):tak:

Witam się i ja. Dziś miałam zapierdzielik w pracy bo jutro mamy audyt więc sprzątanie na całego. Dobrze, że teściowa wzięła małego na spacer bo mi nogi do d... wchodziły. Muszę Wam powiedzieć, że dziś mój Jarek poszedł z Konradem na pobranie krwi i ja byłam pewna, że będzie miał jazdę na całego. Okazało się jednak, że Konradek nawet nie pisknął, grzecznie siedział i czekał bo pani aż 3 fiolki pobierała. W szoku jestem bo po jego przygodach ze szwami miał lęki przed kitlami. Chyba dorośleje chłopina :)))

Etna ja jadę nad może dopiero w poniedziałek za tydzień więc spotkanko za 2 tygodnie. Mam nadzieję, że nie masz żadnych imprez zaplanowanych :))) Co do Jarka to podziękuj Bartkowi za zainteresowanie :))) Obecnie Jarosław pracuje nad autem co by wszystko grało na wyjazd i pracuje, pracuje i pracuje... Bartek będzie za 2 tygodnie w domu?

Martolinka
biedny Antoś. Niezłego stracha się nabawił. Mam nadzieję, że wkrótce mu przejdzie...

Lotka oj mieliście nieprzyjemną przygodę. Ja też boję się tego pierwszego spotkania z osą. My mamy moskitiery w formie rolety ale to na zamówienie się robi.

Wojtek zasnąc nie mógl, nie wiedziałam o co chodzi, położyłam na brzuszki i śpi:szok: On uwielbia tą pozycje ale na noc przeciez tak Go nie zostawię. W dzien spi tylko na brzuszku lub na boczku:tak: zasnął dosłownie w 10 sek, jak mu pozycję zmieniłam:tak: zaraz sama idę spać bo padam dosłownie, upały dają się we znaki:-D:-D

Lotka biedny Tomuś:-( pamiętam jak moja najmłodszą siostrę użądliła osa jak miała roczek i 3 razy zdażyła:szok: ale było płaczu.

U nas plasterek też dzisiaj musiał być:tak: stłukł kolanko.
Pomagał dzisiaj mężowi w ogrodzie, normalnie jaki On już "dorosły":szok: kiedy to przeleciało??

gawit ja lubię czytać długie posty:tak:

etna to się dzisiaj naprasowałaś:tak: nieźle masz tych imprez urodzinowych

Witajcie,

Aza dobrze , że piszesz ;-)myślałyśmy z dziunką , że już w ten weekend będziesz i tak się wstępnie ugadywałyśmy:-pDziunka nawet gości pogoniła weekendowych:-p
Gawit o 23 chodzi spać? matulu ! Nasz dwójka maks o 21 już śpi. A to i tak mało czasu dla nas na chwilę spokoju , bo zwykle po 22 odlatujemy. Ten lek to neospasmina dla dzieci:tak:
Lotka Tomek był bardzo dzielny. Raz w życiu ugryzła mnie pszczoła w wewnętrzną część dłoni i do dziś pamiętam jak bolało brr..

Ala zalicza pierwszą drzemkę. Antek miał już ze 3 histerie w ciągu poranka. Moja mama była zaskoczona jak bardzo on sie przy nas inaczej zachwuje- krzyki , tupanie , płacz. Jak jest bez nas , bez Ali to mama mówi , że super grzeczny i posluszny. Niby młody o Alę nie jest zazdrosny , ale te jego zachowania i "dwie twarze" skłąniają mnie jednak do twierdzenia , że przeżywa zazdrość w taki właśnie sposób

cześć dziewczyny,

Marta, dokładnie, u nas też to jest właśnie głowny przejaw zazdrosci.

Byłam dziś z Alą na spotkaniu z koleżankami z pracy - w dwupokojowym mieszkaniu było nas 7 babek + 5 dzieci w wielku od 1 do 4 lat :). O dziwo dało się nawet zamienić w spokoju parę zdań, ale nie za dużo. Pojechałyśmy rowerkiem, wróciłyśmy przed 21, Wojtuś nakarmiony smacznie spał.
Dziś mam urodziny, sernik na zimno zrobiłam i tyle bedzie świętowania :)

agrafka, 100 lat

wróciłam z wojaży. dzieci zadowolone, w Bałtyku wykąpane, Grunwald zdobyty więc oki.
a teraz wielki syf, bo remont trwa i trwać będzie:happy2:
ciepło za oknem :happy2:
miłego

Jazuuu dopierom się obrobiła z jednom wielkom robotom ;-):-D ...
W nocy Hanka miała złe sny i krzyczała... ciekawi mnie co w tej główce jej się roi.
Nie odniosę się do każdego , bom zakręcona na maxa i ciągle coś tu dowalają.:zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkie czytające ;-)

cześć :-)

w końcu się u nas od wczoraj pogoda zrobiła :tak::tak: więc się bujamy po placach zabaw:tak:

byliśmy dzisiaj w bibliotece i pani Igorkowi kartę założyła ale dumny jest teraz :-D

AZA czy ty możesz jakiegoś linka do Twoich moskitier wstawić jak to się sprawdza??

ANA ty pisałaś kiedyś o krokomierzu powiedz mi czy masz t w telefonie od początku czy to jakaś aplikacja ściągnięta?? przydało by mi się

LOTKA
współczuję osy Tomuś dzielny chłopak ja jestem mega panikara...

ETNA
szalona kobieto kiedy będziesz odpoczywać??

reklama
Aga - mam Samsunga Solida ,, miał już to zainstalowane, bo ogólnie to telefon dla surviwalowców;-), ale wiem, że koledzy sobie do jakiś telefonów dogrywali aplikacje,,,
Dogorywam po pracy już w domu, dziewczyny mają zajęcie, więc na chwilkę wskakuję na bb.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry