anawawka
muśka 2 córek
No hejo!
Etna - ano mam z tymi moimi kobietkami, Hanka wczoraj się kręciła, wierciła, jęczała, że pająki, jej przeszło, a Gonia zaczęła się drapać
AZA - fizycznie nie jestem zmęczona, raczej psychicznie , więc mam siły ;-).Mam nadzieję, że znajdziecie jakąś fajną miejscówkę nad morzem za taniochę.
Dziunka - wydaje się, że jak są dziadki to jest lżej , trochę mylnie ;-), bo obie są stęsknione za nami i po pracy chcą byśmy uczestniczyli w ich życiu
jedno co dobre, że nie trzeba dzieciaków ciągać po przedszkolach, a i zakupy na spokojnie można zrobić ;-)Mam nadzieję, że Aśka dojrzała do zasypiania samej.;-)
Martolinka - gratki dla Antka, cichutko kciukaszę, żeby była tak dłużej. Daleko nie dojechałam, zrobiłam rundkę wokół ;-), nie wiem ile km, bo nie mam licznika, dojechałam sobie do jednego parku, ale miałam radochę
Ja przez tą nockę trochę "skopana" jestem, ale poprzednie były w miarę, więc nie narzekam...;-)
Etna - ano mam z tymi moimi kobietkami, Hanka wczoraj się kręciła, wierciła, jęczała, że pająki, jej przeszło, a Gonia zaczęła się drapać

AZA - fizycznie nie jestem zmęczona, raczej psychicznie , więc mam siły ;-).Mam nadzieję, że znajdziecie jakąś fajną miejscówkę nad morzem za taniochę.
Dziunka - wydaje się, że jak są dziadki to jest lżej , trochę mylnie ;-), bo obie są stęsknione za nami i po pracy chcą byśmy uczestniczyli w ich życiu
jedno co dobre, że nie trzeba dzieciaków ciągać po przedszkolach, a i zakupy na spokojnie można zrobić ;-)Mam nadzieję, że Aśka dojrzała do zasypiania samej.;-)Martolinka - gratki dla Antka, cichutko kciukaszę, żeby była tak dłużej. Daleko nie dojechałam, zrobiłam rundkę wokół ;-), nie wiem ile km, bo nie mam licznika, dojechałam sobie do jednego parku, ale miałam radochę

Ja przez tą nockę trochę "skopana" jestem, ale poprzednie były w miarę, więc nie narzekam...;-)
:-) , no ale może jakieś jego ulubione spodnie albo koszulka jest w praniu co??
dobrze, że młoda grzeczna była!
. Potrafiłam jezdzic z dziecmi z domu dziecka na kolonie i to na dwa turnusy z rzędu w wakacje jako opiekun i czułam że tam jest moje miejsce, a teraz nie wiem czy dalabym radę. Takze bardzo Cie podziwiam i troche zazdroszcze, bo ja bardzo chcialam pracowac z dziecmi potrzebujacymi wiecej milosci niz te moje szkolne łobuziaki;-);-).
. Teraz pojechał z tata na usg brzuszka (chodzi o te jego zaparcia, ale tak już lekko po fakcie
) no i basen nam przepadl dzis w zwiazku z tym:-(, ale chcialam miec juz to zalatwione.
, zastanowilo mnie to bardzo bo jak przed ciaza zbijalam prolaktyne tabletkami to zapomnialam na okres ciazy i karmienia co to jest bol glowy, moze cos w tym jest
.