mamajuli1
Fanka BB :)
Witam:-)
A u nas dla odmiany brzydko tzn deszcz, ale temperatura znośna-25 stopni.
Ja dziś wybrałam się na szmatki rowerem i tak zaczęło llllllllllllllaaaaaaaaaaaaććććććććććć że koszmar- całe szczęście że mój M wracał z pracy więc wymieniliśmy się pojazdami- on wsiadł na rower a ja do samochodu. Ja wróciłam suchuteńka a on przemoczony do majtek.

LOTKA rany ale zleciało a tak nie dawno jeszcze brzuch ci widać nie było, a tu już się go będziesz pozbywać.
A u nas dla odmiany brzydko tzn deszcz, ale temperatura znośna-25 stopni.
Ja dziś wybrałam się na szmatki rowerem i tak zaczęło llllllllllllllaaaaaaaaaaaaććććććććććć że koszmar- całe szczęście że mój M wracał z pracy więc wymieniliśmy się pojazdami- on wsiadł na rower a ja do samochodu. Ja wróciłam suchuteńka a on przemoczony do majtek.

LOTKA rany ale zleciało a tak nie dawno jeszcze brzuch ci widać nie było, a tu już się go będziesz pozbywać.

5 metrów dalej mijamy drzwi mieszkania prababci i o ile nie przemkniemy niepostrzeżenie (zwykle słychac nas nim wyjdziemy z naszej klatki) ta krzyczy przez okno byśmy poczekali i zaczyna sie przynajmniej kwadrans oglądania Zuzanki. Wnerwia mnie to na maksa, normalnie jak łapanka. Nigdzie nie mogę dojśc na czas. A dzisiaj przynajmniej dało się łapankę twórczo wykorzstać
bo internista nie moze mi wystawic na to skierowania a co tam jedyne 27zł