reklama

Listopad 2009

Witam:-)
A u nas dla odmiany brzydko tzn deszcz, ale temperatura znośna-25 stopni.
Ja dziś wybrałam się na szmatki rowerem i tak zaczęło llllllllllllllaaaaaaaaaaaaććććććććććć że koszmar- całe szczęście że mój M wracał z pracy więc wymieniliśmy się pojazdami- on wsiadł na rower a ja do samochodu. Ja wróciłam suchuteńka a on przemoczony do majtek.:tak::happy2:

LOTKA rany ale zleciało a tak nie dawno jeszcze brzuch ci widać nie było, a tu już się go będziesz pozbywać.:tak:

reklama
jak myslicie dopajać małą herbatką? Ja wciąż piję i piję . Może mleko to dla niej za mało?

Mama Julii ładnie to tak męża przemoczyć;-)mogłaś przynajmniej popatrzeć na mistera mokrego podkoszulka

Wróciłam, ledwo żywa taki się ukrop zrobił a ze o 7 jeszcze byłooberwwanie chmry to teraz istna sauna.
Odpust malusieńki, bo przełożony na niedzielę ale i tak chłopaki kaski troche wydali bo przeciez ne bede im kaząla do niedzieli czekac. Sprytnie jak wychodzilam posłałam ich przodem to się zdązyli pochwlaić prababci i dziadkowi, ze na odpust ida. Nim doszlismy do furtki mieli już 5 dych drobnymi w kieszeni :-) no i wydali wszystko oczywiscie. Zuzance kupilismy wiatraczek a jak wrócilismy do domu to czekała na ans ciocia co tez odpust zahaczyła z pierdółkami - wiatraczki, piłeczki i... bransoletka dla Zuzanki :-) normalnie nasza laska ma swoja pierwsza biżuterie i dzierży ją ochoczo bo jest bajecznie kolorowa.
Nogi schodziłam ale kupiłam prezent dla teściowej!
Miałam teraz odkurzac ale kit z tym leże do końca dnia, chyba, ze się Sawi zdecyduje nas odwiedzić to najwyżej mogę się wyturlac do ogrodu:-)

mamajulii ale masz dobrego męża.

Martolinka ja jestem zdania, ze należałoby dopajać przy takiej pogodzie i próbowalam ale Zuzka nie chce, woli cycka pomęczyć..

Ostatnia edycja:
Gosiu u nas do pracy przychodzą leki. są przywożone przez firmy kurierskie i są w jakiś specjalnych pojemnikach coś jak lodówki, ale one przychodzą w ilościach hurtowych, więc nie wiem czy pojedyncze sztuki też ktoś przywiezie :-(

jak myslicie dopajać małą herbatką? Ja wciąż piję i piję . Może mleko to dla niej za mało?

Mama Julii ładnie to tak męża przemoczyć;-)mogłaś przynajmniej popatrzeć na mistera mokrego podkoszulka

Martolinka- podkoszulka jak podkoszulka,ale na mistera mokrych majtasów lepiej mi się patrzyło:-D:happy2::rofl2:

KILOLEK no przecież Zuza to już mała dama to i biżuterie musi mieć, a chłopaki wiedzą poco do dziadków zaglądać-spryciaże.:tak:

hehe a jak :-) niech się chociaż czasem przydadzą, bo u nas normą jest, ze gdy wychodizmy natychmiast wyskakuje dziadek prze taras i wypytuje a gdzie a dokąd a z kim a kiedy wrocimy :wściekła/y: 5 metrów dalej mijamy drzwi mieszkania prababci i o ile nie przemkniemy niepostrzeżenie (zwykle słychac nas nim wyjdziemy z naszej klatki) ta krzyczy przez okno byśmy poczekali i zaczyna sie przynajmniej kwadrans oglądania Zuzanki. Wnerwia mnie to na maksa, normalnie jak łapanka. Nigdzie nie mogę dojśc na czas. A dzisiaj przynajmniej dało się łapankę twórczo wykorzstać :-D

reklama
Witam

u nas wesoło :)

dzieci już są
jutro o 8 mamy pielgrzmow na sniadaniu :-)
jedyne jakies 40/50 osob
kanapki zaczynamy robic od 6
rano jeszcze szwagierki przybywają ze wsparciem
więc trzymajcie kciuki

robilam dzisiaj prywatnie prolaktyne:dry:bo internista nie moze mi wystawic na to skierowania a co tam jedyne 27zł :dry::baffled:

Edit dodam jeszcze że Pawła usg brzuszka ok!!! :) zatwardzen nie bylo widac i przy wszystkie widoczne organy przez usg tez ok uffff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry