reklama

Listopad 2009

Czesc Laseczki!
Wczoraj spedzielismy pol dnia nad wodą, za chwile powtorka :-)
Tomi sie cieszyl jak dziecko hehe
spora plaza, plytka woda, latał jak oszalały :-)
Ja sie troche opaliłam siedzac na kocyku albo taplajac sie w wodzie... trzeba korzystac, jak sie nie ma odwagi juz jechac nad morze :-)
Milego dnia Wam zycze, zagladne pozniej :-)

reklama
hej

etna, gratulacje udanego śniadania (bo pewnie już w trakcie albo po:happy:)

lotka, zazdroszczę wyjścia.u nas ciepło, ale słońca brak i jakoś chęci na basen też:dry:

kilolek, no cóż kontrola musi być;-)

a ja standardowo z kawką się budzę, dzieci jedzą śniadanko i mam chwilkę dla siebie:sorry2: liczę, że jednak słońce w końcu się przebije i zacznie grzać, bo jak się będzie tak chować jak w ostatnich dniach:rofl2::no::wściekła/y:

Hejka dziewczynki ;];] U mnie juz zupka na gazie. Ja też latam na gazie. Kawe pije juz zimną :crazy: Młodemu za chwile II sniadanie bede robić. Wystawiam allegro :) Przydałoby się jeszcze posprzatac póki pogoda barowa :crazy: Tak tak, u nas deszczowo, mgliście a czy ciepło to nie wiem :-p Mam nadzieje ze jutro - tak jak mówia w pogodzie bedzie super bo mam zamiar wyruszyc w miasto połazić. na dłuzsza mete nie umiem usiedziec w rogoźniku. A ze jest teraz promocja w carrefour dzieciecych piżamek po 14,99 to wpadne i zobacze czy warte zachodu ;p Takze w skrócie dzisiaj na gazie a jutro wypad ;-)

Witajcie,

u nas tak jak od 3 dni słońce jak na patelni:happy2: musimy się skryć w cieniu ,bo to aż dla maluchów niebezpieczne. MImo wszystko się cieszę , bo nic gorszego jak deszcz:happy2:

Etna mogłam też się wprosić na śniadanko:-p jedna osoba to chyba żadna różnica przy takiej ilości
Anian u Was pochmurno? wierzyć się nie chce.
Mama daj znać jakie okazje były to może i ja się wybiorę:tak:

Mam jeszcze kolejne pytanie do Was;-) co myślicie o przekłuwaniu uszu małym dziewczynkom tzn.niemowlakom i nieco starszym . MI osobiście bardzo się podobają takie małe dziewczynki w kolczykach, ale sama raczej w najblizszej przyszłości tego Ali nie zrobię. Jest to trwała ingerencja w jej ciało. Wolałabym żeby sama mi powiedziała , że chce . Może nie będzie chciała ich mieś (w co szczerze wątpie:-p)

wiem,ze chyba wszystkie dziewczynki lub prawie wszystkie maja przeklute uszy jeszcze za maluszka. mojej przekluje, jak sama powie,ze chce :tak:

a tak wogole dzien dobry na szybko, bo od kilku dni jestem ciagle w biegu.
i pochwale sie,ze mamy nowego czlonka rodziny, nazywa sie mazda 3, i ma 4,5 roku :-) i jest cala moja :-D

Anian u Was pochmurno? wierzyć się nie chce.Mam jeszcze kolejne pytanie do Was;-) co myślicie o przekłuwaniu uszu małym dziewczynkom

to uwierz, chociaż teraz widać słonce:dry:może jednak się przebije, ale na termometrze jest już +25

co do kolczyków....to ja tak moją nakręciłam, że jak miała 2 lata z małym hakiem to sama chciała kolczyki więc w tajemnicy przed wszystkimi poszłyśmy i kolczyki ma

mama_i_marcel, zazdroszczę zapału do wystawiania na allegro.mój zapał gdzieś przepadł, a sterta rośnie:dry:
teraz już nawet mam dwa wózki do sprzedania:baffled:, a chęci brak:no:

banAna gratuluję nowego członka rodziny:happy:

znikam przegonić moje towarzystwo na placu...może uda się wykąpać nawet bez słońca:confused:

Cześć i czołem
lecą te dni jak zwariowane, pogoda jest "siuper" do pracy, więc staram się wyrabiać normę do sensownej godziny, przychodzę potem do domu i jestem z 2 godziny padnięta na maxa, potem kołomyja z kobitkami, ich sen i jazzda na rowerze , która chociaż trochę mnie "prostuje".
Martolinka - odpowiem hurtowo - spróbuj dopajać , ale wg tego co mnie na szkole rodzenia mówili, to że pokarm matki wystarczy... uważam, że każde dziecko jest inne. Tak samo z kolczykami, jedne chcą , bo mama ma, moim nie robię, bo za duże szantrapy z nich.. poza tym na razie wg mnie niebezpieczne jest to w przedszkolu... ale każde dziecko jest inne jak już mówiłam i każdy rodzic też. Ja sobie zaszalałam po 17-tych ur i przebiłam uszy
MamaJuli - zadziałałaś opisem deszczowym na mą wyobraźnię... hmmm, dobry małżon.
Etna - to się narobiłyście, mam nadzieję, że choć masz satysfakcję
Kikolek - niezłe te Twoje dzieci, kolędowanie ma swoje plusy, gorzej z tymi dodatkowymi minusami ;-) super, że syn nauczył się jazdy na rowerze.. widzisz a się przejmowałaś,;-)
Anian - oddam słońce, za chmurki:-D
Mama - jassny gwint jakiś Ty pracuś...życzę pogody na weekend
BanAna- gratki nowego nabytku , oby było bezproblemowe ;-)
I nie wiem co jeszcze komu, bo w trakcie już miałam telefon i byłam u szefowej, pomijając drobne fakty pocztowe ;-)

Łobuzy śpią , zgrało się towarzystwo co do minutu:tak:

Banana gratuluję nabycia "Madzi":tak:

Anian to może jednak słońce do Was zawita co? Ja jakoś też nie mam weny na allegro zupełnie.
Anawawka dobrze , że masz takie zajęcie , które Cię prostuje,inaczej można byłoby oszaleć. Mierzysz sobie kilometry?
Kilolek gratki dla małego cyklisty:happy2:

Banana widamy Madzie:-D Jaki ma kolorek?

Martolinka Ty wiesz że u mnie kawa zawsze na Ciebie czeka:tak:.

MamaMarcela p
odziwiam za to allegro ja tez nie moge sie za to zabrac:-(

Pielgrzymów mieliśmy 60:happy:, po wstepnych rozmowach telefonicznych ze znajomymi gdzie pielgrzymi nocowali i dowiedziawszy sie o liczebnosci pielgrzymki dokupilismy jeszcze 20 bulek:rofl2:, zjedli nas z talerzami, ciezko im się od nas wychodziło a to najważniejsze. Już jestesmy tak zorganizowane ze wszystko sprawnie poszlo, lacznie ze sprzataniem.

Najlepsze bylo po pielgrzymce: dzieci wymyslily sobie placki ziemniaczane na obiad:szok:, co się natarłysmy z teściowa to nasze:nerd:(maszynki elektrycznej jeszcze sie nie dorobilysmy) ok 6kg ziemniakow i wszystko juz zjedzone

reklama
Witam:-)

banana gratuluje nowego członka rodziny:-D

etna dużo mieliście tych pielgrzymów:tak:

Własnie wysprzątałam dom na błysk, maż z Kubą na basenie, Wojtuś śpi:tak: no i przy okazji znalazłam prezent:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że dla mnie:-D
Jednak czasami moj słucha co sie do Niego mówi:-D schował tak, że slepy by nie znalazł:-D no ale najważniejsze, że pamietał:tak: muszę udawać do jutra , że nic nie wiem.

U nas pogoda super, az za ciepło momentami ale nie narzekam bo mam dość deszczu.

Sorry, że się do Was nie odnoszę ale jeszcze nie nadrobiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry