reklama

Listopad 2009

Cze
ja już dawno na nogach... 6:30 była pobudka, potem kilka histerii, a teraz jakoś jest...
Kikolek - nie oglądałam otwarcia.:-D
Polaa - wow, ten Twój facet to ewenement na skalę światową.... kwiaty, prezent....:szok:
A ja z @ przy tych upałach "rewelacja"... :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzien Dobry!
Po ostatnich szalenstwach nad jeziorem, dzis spedzamy w domku. Chyba nadmiar goraca no i szczypiaca opalenizna ;-)
Tomi byl tak padniety, ze spał cala noc u siebie, przyszedl dopiero ok 7 do nas... teraz lezy i chyba jeszcze nie ma sily na nic :-)
Oszalal w tej wodzie doslownie :-)
Lece po kawke i podczytac zaległości :-)

My dziś działkujemy nad jeziorem :tak: już się nie mogę doczekać , bo moja opalenizna coś zanikała w te deszczowe dni ostatnio :dry:

Patryk coś kulał wczoraj ledwo bidulek chodził. Mówił ze go boli ( ostatnio ciągle skakał jak żaba) i mu wyszły skoki.
Teraz już jest ok.

Co do uczulenia to mój pediatra sam chyba nie wie od czego to ma raz to AZS , drugi ,że uczulenie na truskawki a może proszek lub do płukania lenor:dry:. Dostał maśc sterydową zmieniłam proszek na dziecięcego Dzidziusia i czekam na poprawę...

Miłego dnia dziewczyny:-)

Właśnie zauważyłam u jednej mamuśki suwaczek także gosiulek73 GRATULUJĘ :tak:

ana bardzo współczuję @ a otwarcia żałuj, bo było naprawdę piękne chociaż lekko przydługie

Lotka Ty uważaj z tym słońcem.

boshhh jaka duchota, a my dzisiaj na imieniny do teściowej, do bloków :szok: nie wyobrażam sobie tego. Zapewne teść włączy wiatrak w duzym pokoju i wszystkim gościom przy stole będzie milutko a ja z dzieciarnia spedze calusieńki wieczór w małym pokoju żeby ich nie zawiało :dry: super
Już się zdążyłam wściec od rana na bałagan, na zmywarkę, która znow wypluła wszytskie brudne naczynia nie wiedziec czemu, na zlew pełen garów czekających na swoja kolej i na walające się wszedzie kartoniki i folijki po soczkach a i na Kubę, który ściskał bratu glowę krzesłem do półki ehhhhh

ana bardzo współczuję @ a otwarcia żałuj, bo było naprawdę piękne chociaż lekko przydługie

Lotka Ty uważaj z tym słońcem.

boshhh jaka duchota, a my dzisiaj na imieniny do teściowej, do bloków :szok: nie wyobrażam sobie tego. Zapewne teść włączy wiatrak w duzym pokoju i wszystkim gościom przy stole będzie milutko a ja z dzieciarnia spedze calusieńki wieczór w małym pokoju żeby ich nie zawiało :dry: super
Już się zdążyłam wściec od rana na bałagan, na zmywarkę, która znow wypluła wszytskie brudne naczynia nie wiedziec czemu, na zlew pełen garów czekających na swoja kolej i na walające się wszedzie kartoniki i folijki po soczkach a i na Kubę, który ściskał bratu glowę krzesłem do półki ehhhhh
dzieki za troske :-)
ze mna w sumie po tym sloneczku jest ok, bo ja mam ciemna karmacje i nigdy nie mialam problemu z oparzeniami czy tym podobne, gorzej z mezem heh, dzis sie swieci na czerwono ;-) no ale sam chcial :-)
a ja nieco odzyłam po tej plazy, bo co innego tak posiedziec w wodzie, niz sie kisic w upale w bloku, w duchocie :-) brakowalo mi tego :-)
teraz robi mi sie pranko, a ja mysle, co zrobic na obiad, zeby byl, a zebym sie nie narobila ;-)

Cześć dziewczyny
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam ostatnio, ale po powrocie do pracy jakoś czas mi się skurczył..do tego szukanie nowego mieszkania i w ogóle masakra:szok::zawstydzona/y: Ale, muszę się pochwalić, że znaleźliśmy mieszkanko i..jutro podpisujemy umowę przedwstępną:-) Bardzo się cieszę!!!!!
Gawit, gratuluję kolczyków u Martynki!!!Ja jednbak na razie poczekam z kolczykami u moich, bo chciałabym, aby świadomie się zgodziły (chciały) kolczyki..
Podziwiam za Twoje oddanie pracy - kobieto, widać, że masz powołanie do takiej pracy..bo nie wszyscy się nadają..
Etna, jak czytam o Twoich bólach głowy, to normalnie szok..strasznie Ci współczuję:-( Badałaś te prolaktyny?I jak wyniki?Super, że usg brzuszka Pawełka ok!!!
Gosiulek, rozumiem, że już mogę oficjalnie pogratulować??:-) Super!!Trzymam kciuki za cudowny okres ciąży i szczęśliwe rozwiązanie!!!!:tak:
Nie wiem, czy nie doczytałam, czy nie pisałaś - więc zapytam. Z jakiego powodu musisz brać zastrzyki przeciwzakrzepowe?
Martolinka, w sumie odpowiedziałam na Twoje pytanie w odpowiedzi na posta Gawit:-p
Banana, gratuluję pojawienia sie nowego członka rodziny -Madzi:-p:-p:-p Niech się dobrze sprawuje!
Etna, podziwiam z tymi pielgrzymami!!!:szok::tak:
Kilolek, ja oglądałam, ale zasnęłam, jak zaczęły wychodzić delegacje, bodajże padłam na wyspach Cooka:-D:-D Aaa, no i udanej imprezy na imieninach;-)
Polaa, super masz męża, postarał się chłopak!!!:-p:-)
Ana, współczuję @ przy tych upałach:zawstydzona/y::tak:
Lotka, a jak się czujesz w ogóle?..widzę, że już bardzo niewiele Ci zostało. W sumie jeszcze tydzień i Maciuś może bezpiecznie wychodzić;-)

Miłego dnia dziewczyny!!!:-)

Gosiulek, yhm..ale ja wiem, że będzie dobrze, zobaczysz!!!!:tak:
Co do mieszkania - jest na 8 piętrze, są tam 3 pokoje i jedno takie dodatkowe pomieszczenie z oknem, które szłoby przerobić na jeszcze jeden pokój:-) No i co bardzo ważne, nie trzeba tam remontować nic, tylko kwestia pomalowania na kolory, które nam się podobają..facet zostawia kuchnię w zabudowie i duuuużą szafę na przedpokoju też w zabudowie..

laski wróciłam;-):-D;-):-D

tak w skrócie BYŁO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pogoda od poniedziałku do wczoraj upał jak cholera:-)także mielismy farta bo ludzie przed nami tydzien lub dwa chodzili w dresach i kurtkach.w sobote bylo chłodno ale juz spacer zaliczony w porcie na gofrach rybce itp.niedziela bylismy na Helu w fokarium i Muzeum Obrony Wybrzeża :-) a od pon do wczoraj opalanko na całego!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj jeszcze Jastarnie zaliczyliśmy:-) płakac się mi chce że juz koniec.Igi był przeszcesliwy :-) kasa poszła głownie na niego ale co tam mi jak już wspomniałam plaża wystarczyła w 100% i leżenie plackiem:-) fotki wkleje potem :_)

Gosiulek co ja widzę 5 tc super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej,

Wszystko już przygotowąłam, teraz czekam na gości
yes2.gif
dzieci śpia i widzę, że mojemu też się przysypia
confused.gif
dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyc (nie wspominajac o prezencie od męża) ale od dzieci, dwie piękne zlaczone ramki ze zdjęciami, z odbitymi stópkami i rączkami, i super życzenia, az mi się beczeć chciało
embarrassed.gif
cieszę się, ze moj pomyslal bo będe miała pamiątkę do końca życia:tak:
kiedys mu przygadałam, że on na starość to będzie miał co oglądać: laurki, kartki z Dnia Ojca itp. i chyba soebie wziął to do serca:szok:

dziękuję za życznia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry