Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
już się nie mogę doczekać , bo moja opalenizna coś zanikała w te deszczowe dni ostatnio 
. Dostał maśc sterydową zmieniłam proszek na dziecięcego Dzidziusia i czekam na poprawę...
nie wyobrażam sobie tego. Zapewne teść włączy wiatrak w duzym pokoju i wszystkim gościom przy stole będzie milutko a ja z dzieciarnia spedze calusieńki wieczór w małym pokoju żeby ich nie zawiało
superdzieki za troske :-)ana bardzo współczuję @ a otwarcia żałuj, bo było naprawdę piękne chociaż lekko przydługie
Lotka Ty uważaj z tym słońcem.
boshhh jaka duchota, a my dzisiaj na imieniny do teściowej, do blokównie wyobrażam sobie tego. Zapewne teść włączy wiatrak w duzym pokoju i wszystkim gościom przy stole będzie milutko a ja z dzieciarnia spedze calusieńki wieczór w małym pokoju żeby ich nie zawiało
super
Już się zdążyłam wściec od rana na bałagan, na zmywarkę, która znow wypluła wszytskie brudne naczynia nie wiedziec czemu, na zlew pełen garów czekających na swoja kolej i na walające się wszedzie kartoniki i folijki po soczkach a i na Kubę, który ściskał bratu glowę krzesłem do półki ehhhhh

Ale, muszę się pochwalić, że znaleźliśmy mieszkanko i..jutro podpisujemy umowę przedwstępną:-) Bardzo się cieszę!!!!!

Niech się dobrze sprawuje!

Aaa, no i udanej imprezy na imieninach;-)
:-)

;-)