reklama

Listopad 2009

etna to naprawdę pracowity dzionek miałyście. Podziwiam. A pochwal się ile tych kanapek zrobiłyście?

Banana witamy Madzię, witamy

ja kolczyki bym się bała małemu dziecku zrobić ze względu wlasnie na bezpieczeństwo. Ale wszystko zależy od dziecka. jak się Zuzia wda w braci to nie tylko kolczyków nie będzie ale i wlosy trzeba będzie ogolić żeby się gdzieś nie wkręcily :baffled:

polaa pochwals ię co jutro dostaniesz? i jaka to okazja, bo ja jakos nieświdoma jestem

reklama
Witam!
Wyprawiłam dziecko z babcią na działkę i miałam sprzątać mieszkanie! no ale przecież za 2 tyg remont więc się nie opłaca :-D i pojechałam do chłopa do pracy :-D przed chwilą wróciłam, włączyłam tv (mam szansę obejrzeć coś innego niż minimini i jimjam) no i zjadłam całą torebkę cukierków :szok: tak jakoś same wpadały do buzi :szok:

martolinka a no właśnie - przebite uszy. przebiłam Martynie we środę. fakt sama wołała. bardzo mnie prosiła, ale idąc do kosmetyczki cały czas kołatała mi myśl, że świadomie robię dziecku krzywdę :szok: trochę płakała przy przekuwaniu, czasem zapłacze jak jej psikam wodą utlenioną i kręce tymi kolczykami, ale nie zawsze, więc nie wiem od czego to zależy.
nie wiem czy dobrze zrobiłam, cały czas mam wątpliwości , że jednak za wcześnie! niby do czasu pójścia do przedszkola się uszy zupełnie zagoją (bo niby 6 tygodni) ale jakoś tak nie mam przekonania do tych kolczyków :szok:no, ale teraz już po ptokach ;-)

banana gratuluję mazduni :-)jak autko cieszy! mi chłop też niedawno kupował nowe, bo moja stara micrunia się już wyeksplatowała! i mimo, że kupił mi zwykłego lanosa to kocham go bardzo! i teraz tylko upiększam :-) ostatnio alufelgi kupiłam :-)ktoś by pomyślał, że babie walnęło na łeb :-D
etna wow ale pielgrzymów! a to tacy co to do Częstochowy idą? albo do innego sanktuarium? sama kiedyś chodziłam an pielgrzymki! dawne dzieje :confused: dziś by mnie za nic w świecie nie namówili. troszkę mi się światopogląd zmienił
pola to co dostaniesz? ;-) chwal się koleżanką :-D
mama ja też podziwiam za to allegro. ja się w ogóle za to zabrać nie mogę :szok:najbardziej rpzeraża mnie fakt, że te rzeczy muszą jakoś wyglądać, a żeby wyglądały to trzeba by je poprasować :szok: a jak mam prasować tyle rzeczy to mi się od razu odechciewa ;-)
ana w sumie fajnie, że masz takie swoje coś co daje Ci odprężenie! też powinnam coś takiego znaleźć dla siebie

anian moja Martyna też sama te kolczyki chciała i nie kazała nikomu mówić (znaczy tacie, babci, dziadzi itd) bo ona zrobi im niespodziankę :-)i faktycznie każdy zaskoczony :-)

moja mama jutro wyprawia imieniny więc będziemy na działce, aczkolwiek zamierzam wrócić, bo zjedzie się do mamy sporo osób i ze spaniem będzie problem. no to my sobie wrócimy do domu i spokojnie się wyśpimy :-)

U mnie standard śpią, ja po rowerku...
Martolinka - właśnie nie mam licznika, kiedyś miałam, ale dobrze schowałam:-D:-D
Etna - nie dość, że pielgrzymi, to jeszcze wygłodniała dzieciarnia --- nieżle..
Polaa - to co to za prezent?;-)
Gawit - noc bez dziecka.... nieźle się zapowiada;-), polecam jakąś rzecz tylko dla siebie, na serio dobrze robi...;-)
Może jestem nie kobieca w tym co powiem, fryzjer ok, kosmetyczka ło matko raz byłam, męczarnia dla mnie, sauna pali mnie oddychanie, basen - sama nie wiem, fitness jakoś nie umiałabym się chyba zmobilizować, a rower to jest to co mi pasi:-D:-D
Jak dobrze, że weekend już, bo jednak pogoda plus robota umysłowa wykańcza.

martolinka "madzia" bardzo mi sie podoba, dzieki za imie :-D przypomnialas mi,ze moj brat mial kiedys felke (felicje:-) i bardzo mi sie podobalo.ze tak na nia wolali) :-D
etna, jest czarna:tak:
najwazniejsze,zeby sie nie psula

kilolku,jak fryzjera, czekamy na foty, nie wymigasz sie :tak:

pola,
co za prezent? czy to rocznica slubu?

Banana czarny to ulubiony kolor mojego synka a najbardziej lubi czarnr samochody - resoraki jak ja to mówie:-D

KILOLKU bułek było razem kupionych 60 tzn że kanapek było dokładnie 120szt :) plus trzy blachy ciasta i cala masa rogalikow zrobionych przez moja tesciowa - zjedli wszystko co nas bardzo cieszy

GAWIT pielgrzymi byli tacy najprawdziwsi:happy:. Pielgrzymują prosto do Częstochowy. Z ksiedzem na czele zajmowali miejsca przy stole w duzym pokoju - bo chodzą już kilka lat i maja nawet u nas swoje miejsca :)

BanAna - mazda była u nas wcześniej , była cudo;-), tylko nie czarna..:-D

Etna - imponująca ilość jedzenia, super, że macie już takich stałych pielgrzymów.
Znikam , bo upał mnie wykończył.
Miłej nocki.

Kilolek jak wizyta u fryzjera?
:zawstydzona/y: niespodziewanie, chyba źle wytłumaczyłam ale nawet mi się podoba.
ok fotki wstawie zarz na czas dla mamy ale nie beda najlepsze bo i ja i fryzura jestesmy po cąlym dniu upału. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

etna wow toście ich w mieszkaniu gosciły :szok: 60 osób! nieźle

oglądacie otwarcie olimpiady? pierwsza czesc mi sie baaardzo podobała

Prezent to zegarek, który mi sie bardzo podobał ale mi było szkoda kasy:zawstydzona/y: bo tani nie jest no ale się postarał, normalnie miałam Go na rękę sobie założyc ale sie powstrzymałam:-D
Nie no On w ogóle jakiś nienormalny, chciałam iść wyrzucić smieci dzisiaj to ja juz wychodzilam to krzyknał, ze On pojdzie i i wyrwał mi z rąk:tak: pomyslalam, chyba chce teraz wszystko robić:-D ale miał pecha bo jak kąpał Kubę to poszłam do ogródka , do jego "graciarni":-D a miedzy roznymi narzedziami w wiadrze takie piękne róże:tak: Się postarał. Muszę zdziwioną jutro udawać, a okazja to 26 lat, które kończę:zawstydzona/y:

reklama
wow pola to faktycznie sie postarał :szok: żeby na raniutko były, no prosze, prosze. Tylko pozazdrościc
Ja mam za 1,5 tygodni urodziny, ciekawe czy mój się popisze (do Twojego na pewno nie dorówna)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry