agrafka80
Fanka BB :)
hej hej 
jejku ja dziś nieprzytomna troche jestem bo znowu oglądaliśmy Czas Honoru do 1.30
Tak nas ten serial wciągnął, że po 4 odcinki ogladamy i dopiero rozsądek każe iść spać. A ja maniaczką serialową nie ejstem , tych amerykańskich w ogóle nie oglądam - tymczasem ten ejst naprawdę super.
Cleo, ja jadę oczywiscie do Gdańska. Może za rok wybierzemy się gdzieś dalej, ale zobaczymy..
Zjadłam właśnie ogromny obiad i nadal jestem głodna, szczególnie na coś słodkiego :/ . A zrobiłam sobie tydzień bez nabiału z uwagi na wojtka więc lody odpdają
(((((((
Ana, a propos twoich okularów to przypomniała mi się moja fizyczka z liceum ktora miała okulary bez jednego zausznika, a drugi był tak na okrętkę taśmą klejącą przymocowany.. I tak prez 4 lata, a pewne jeszcze dłużej
))). Mam nazieję, ze jednak kupisz nowe :-):-)
Gosiulek, chormony szaleją pewnie
Ania, tak to jest z tym chwaleniem... Ja nawet jak pomyślę, ze ala łądnie śpi to następnej nocy musi dac koncert
Wczoraj karmiłam w nocy Wojtka i tak się nad nim rozczuliłam
. Przypomniałam sobie jak do ostatanich chwil przed porodem obawiałam się jak to będzie z chłopaczkiem, bałam się, ze nie bedę miałą dla niego tyle czułości co do Ali. Na szczescie samo mi to przyszło bez zadnego "ale", Wojtuś jest moim słodziutkim syneczkiem :-). Ala też jest kochana, całuje go na powitanie i pożegnanie, do mnie się ciągle przytula, do M też. Próbowałam sobie przypomnieć czy ja miałam taki bliski fizyczny kontakt z moją mamą i wydaje mi się, ze nie, albo tego nie pamiętam...
jejku ja dziś nieprzytomna troche jestem bo znowu oglądaliśmy Czas Honoru do 1.30
Cleo, ja jadę oczywiscie do Gdańska. Może za rok wybierzemy się gdzieś dalej, ale zobaczymy..
Zjadłam właśnie ogromny obiad i nadal jestem głodna, szczególnie na coś słodkiego :/ . A zrobiłam sobie tydzień bez nabiału z uwagi na wojtka więc lody odpdają
Ana, a propos twoich okularów to przypomniała mi się moja fizyczka z liceum ktora miała okulary bez jednego zausznika, a drugi był tak na okrętkę taśmą klejącą przymocowany.. I tak prez 4 lata, a pewne jeszcze dłużej
Gosiulek, chormony szaleją pewnie
Ania, tak to jest z tym chwaleniem... Ja nawet jak pomyślę, ze ala łądnie śpi to następnej nocy musi dac koncert
Wczoraj karmiłam w nocy Wojtka i tak się nad nim rozczuliłam

osy przeprowadzają atak na pączki, a sąsiad kosi

zasiegu rak mi zabrakło, stałam tylko pod z wyciagnietymi gotowa zlapac jak bedzie spadął