reklama

Listopad 2009

reklama
Gawit - a jakoś tak mi smutnawo; widzę, że szefowa jednak babsko nie zmieniła się, ehhh , szkoda nerwów, owocnego wieczorku.;-)
Ziewam strasznie, jutro pełnia, ciekawe jaka ta noc będzie....

Mamajuli - i tu mam problem, :-D sąsiad ma 8 lat, ;-)dorosłych nie ma, bo albo na wyjazdach, albo nie nocują..;-) Także jedynie mogę siąść na balkonie , wyć do księżyca , może jakieś zwierzaki mi potowarzyszą:-D

Dobranoc? ja się dopiero ogarnelam i usiadlam

* kartonow dzisiaj spakowalam, balagan zrobilam niemilosierny ale musi poczekac na lepszy dzien bo musialam jechac z Pawłem na basen, potem zakupy, potem zrobila sie 21 i musialam meza do pracy zawiesc (jedzie w trase) no i teraz czekam na dziewczyny z dziecmi. Mam w planie zrobic nam pyszna sałatkę z roszpunki, gruszki, ananasa, slonecznika, fety, suszonych pomidorow i do tego piers w chrupiacej panierce :-p.

Agrafka
to mam nadzieje, że się spotkamy co?

Cleo
jakie plany na wekend?

Kilolek Ty to jestes nie do zajechania :-D:-D:zawstydzona/y::-D

Gawit nie mecz tak tego biednego meza:cool2:

reklama
Przepis dam jak dziewczyny powiedza ze bylo zjadliwe:zawstydzona/y::-D:-D:-D ktos musi to przetestować, mam nadzieję że nie będą miały rano czasu wchodzic na bb:-D:-D:-D:cool2:

Kilolek ja mam jedno dziecko i to jeszcze w miare posluszne do piet ci nie dorastam :zawstydzona/y::-(

Męża nie ma i jakos mi tak dziwnie, pusto pojechal pierwszy raz od miesiaca w trase:szok:, ostatni miesiac codziennie wracal na noc do domu:szok: - jak ja wytrzymalam z nim tyle czasu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry