Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale jak usłyszałam kogo to już sama nie wiem która lepsza
no cóż ja mam nadzieję długo tam miejsca nie zagrzać
więc leję na wszystko ciepłym moczem! mam plan nie przejmować się! robić swoje i to co ona mówi jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać! jest tak fałszywa, że szok! dziś tak mi słodziła! a wczoraj tak na mnie nagadała
no i moją jedną z fajniejszych koleżanek oddelegowała do drugiego oddziału! niby kara! a dziewczyna się cieszy, że będzie miała święty spokój i że nikt już nie będzie tak po niej jeździł jak to szefowa robiła! generalnie to przeniesienie do tego drugiego oddziału by i mi pasowało, bo miałabym bliżej, mąż po drodze by mnie wysadzał, więc na paliwie byśmy zaoszczędzili, bo dojeżdżali byśmy jednym autem ;-) Paweł mówi do mnie, żebym poszła do szefowej i powiedziała "ja jeszcze słowa na forum nie napisałam, ale jeżeli karą za pisanie ma być przeniesienie na ....(tu nazwa ulicy) to ja zacznę na tym forum pisać" 

no ja mam w planie jeszcze pare dni płukac... :-)Lotka wczoraj płukałam i przeszło, więc przestałam.Trzeba jednak płukać dalej.
Pewnie u Ciebie to dziąsło było.Może i u mnie tez.;-)
ja juz nie wiem ocb z tymi biurami..tylko Neckermann mi do łba przychodzi jako takie normalne...