reklama

Listopad 2009

reklama
Hejka!
Odnośnie mojej szefowej to już wiem czemu ona tak się wścieka! okazuje się, że na jej miejsce szykują kogoś innego :szok: ale jak usłyszałam kogo to już sama nie wiem która lepsza :szok: no cóż ja mam nadzieję długo tam miejsca nie zagrzać :-D więc leję na wszystko ciepłym moczem! mam plan nie przejmować się! robić swoje i to co ona mówi jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać! jest tak fałszywa, że szok! dziś tak mi słodziła! a wczoraj tak na mnie nagadała :szok: no i moją jedną z fajniejszych koleżanek oddelegowała do drugiego oddziału! niby kara! a dziewczyna się cieszy, że będzie miała święty spokój i że nikt już nie będzie tak po niej jeździł jak to szefowa robiła! generalnie to przeniesienie do tego drugiego oddziału by i mi pasowało, bo miałabym bliżej, mąż po drodze by mnie wysadzał, więc na paliwie byśmy zaoszczędzili, bo dojeżdżali byśmy jednym autem ;-) Paweł mówi do mnie, żebym poszła do szefowej i powiedziała "ja jeszcze słowa na forum nie napisałam, ale jeżeli karą za pisanie ma być przeniesienie na ....(tu nazwa ulicy) to ja zacznę na tym forum pisać" :-D
ana dobrze rozumiem, ze ten 8-mio latek sam spędza noce ? :szok:
etna ponoć właśnie jak mąż ma pracę wyjazdową, a nagle na dłużej ejst w domu to może być "ciekawie" :-) mój mógłby czasem wyjechać albo nie! lepiej żebym ja wyjechała :-D
pola he he dzieci potrafią być słodkie z tym niebudzeniem młodszych :-) moja Martyna u mojej przyjaciółki co chwila szeptem mówiła "cicho, bo dzidzia śpi" a za chwile szła do łóżeczka małego i go głaskała, dotykała, chciała całować :-) też się na szczęście nie budził :-D
kilolku ja też piję to Ice coffe tak samo jak Ty :-) o właśnie kostki lodu muszę iść zrobić :-D
Cleo my na weekend mamy w planach w sobotę parapetówę u chrzestnego Martyny połączoną z urodzinami jego córeczki! a w niedzielę zalew :-) i Martyna się już doczekać nie może! nie tyle zalewu ile spotkania z dziewczynkami (córeczki znajomych, które uwielbia!)
Gosiu popytam o ten clexan! brat ma wiele znajomych dializujących się, a oni wstrzykują sobie clexan! może ktoś będzie chciał odsprzedać ?? tu choćbyś miała pewność, ze to ten lek! popytam w pracy! zadzwonię do koleżanki , która jest po Akademii Medycznej i może dałaby radę załatwić receptę! (ale to po 15 sierpnia, bo jest na urlopie) no i tak jak Ci pisałam zapytam tej swojej pielęgniarki i szwagierki :-) Coś pokombinuję! :-)
maxwell i jak w pracy? po taki długim siedzeniu z dzieciakami pewnie masz duży zapał do pracy ;-)

Kurcze mam problem z edycją.

Gawit odsprzedać,oczywiście tylko nie w cenie 100%/Wiesz o tym,prawda?
A swoją drogą dzisiaj pisałam w sprawie ogłoszenia.Ktoś chciał odsprzedać clexan bo zostało mu 10ampułek po kuracji. Wiadomo że w takim wypadku miał na R. wiecie za ile chciał sprzedać? Za 100zł + 20kurier. W sumie wyszło drożej niż w aprece na 100%.

Cze wieczorową porą, wreszcie dorwałam się do kompa, bo małżon oglądał mecz.
Gawit - 8 latek z mamą ;-) ale bez taty.
Gosiulek - jaką masz przeglądarkę, że edycja Ci nie działa?

Ja też mam IE, tylko 8 oraz 9 i wszystko ok.Czasami 8 mi nie pokazuje wszystkich okienek do zaznaczania , ale jak najeżdżam na puste pola to mnie informuje co jest co.
Gawit - ależ masz szefową!! Mózg staje w poprzek.

Lotka wczoraj płukałam i przeszło, więc przestałam.:-D Trzeba jednak płukać dalej.
Pewnie u Ciebie to dziąsło było.Może i u mnie tez.;-)
no ja mam w planie jeszcze pare dni płukac... :-)
teraz sie ciesze, ze ten dentysta nie mial terminu, bo pewnie by nie wiedzial o co chodzi i mi go rozwiercil i byloby dopiero... :-)

Gawit, rece opadaja...

U mnie zaczęło kropić, a ja się dziwiłam dlaczego od 20 padnięta jestem.:szok::-D
Miło było, ale jutro ostatni dzień do pracy i nie chciałabym wyglądać jak szantrapa.
Pa miłe Panie.:-D

reklama
hej

Gosiu ja popytam teściowej może cosik pomoże;-)(dla przypomnienia pracuje jako pilegniarka w szpitalu)

chłopaki spią...

Triada upadła??koniec świata:szok:ja juz nie wiem ocb z tymi biurami..tylko Neckermann mi do łba przychodzi jako takie normalne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry