Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, a co tam raz się żyje;-). Paweł został z babcią w domu "na wakacjach", tata w trasie, a mamę Paweł wysłal do pracy;-). To poszalałam od 10 do 19 na zakupach. Połaziłam sobie w koncu po ikea i zaopatrzyłam się w potrzebne drobiazgi. Skorzystałam z przecen w smyku i nawet wrocilam z klockami lego do domu
, przepusciłam w kolejce kobiete w ciazy i ekspedientka mi bardzo za to podziekowała, policzyła mi punkty razy 3 i dala klocki dla synka

- sama byłam w szoku. Na zakonczenie odwiedzilam kosmetyczke i zrobilam sobie paznokcie u nóg i rąk POSZALAŁAM CO? 

. Parking podziemny zalany do połowy drzwi samochodow
jakims cudem zaparkowalam swoj samochod u gory uffff, a zawsze parkuje na podziemnym. Nawet wejscie i wyjscie ze sklepu było zalane do kostek, ja na szczesie spokojnie robilam sobie zakupy o niczym nie wiedzac.

.
Super, że parkowałaś na górze i auto masz nie do suszenia. Nieźle zalewało w takim razie. 

)
chyba nie muszę mówić jak podłoga wygląda ? 
tzn wczoraj pod wieczór padało ale nie jakoś strasznie i tylko dwa razy zagrzmiało;-)
wiem, wiem, pochwaliłam a teraz się zacznie 
tylko przylepa musi mieć mamę ze sobą
non stop gówniarstwo nawija, jak udaję że nie słyszę to powtarza w kółko to samo, coraz głośniej i coraz bliżej mojego ucha. No masakra 
nie żebym dziecko głodziła, ale ledwo to oczy otworzy a już mu się gęba nie zamyka i trzeba wszystko zrobić w tej konkretnej chwili 

A ja tyłek "przyspawany" do krzesła, ewentualnie do kuchni po kawkę lub co innego do picia..
:-( współczucia..a w pracy super!! Masz rację, teraz mam duże pokłady energii i zapału do pracy, a i po pracy jakoś jest teraz inaczej, lepiej..mam więcej cierpliwości znów do dzieci - same plusy:-)
ja dzisiaj będę widziała się z mamą - też spytam, czy by nie miała jakiegoś lekarza, który był mógł wypisać receptę na clexane..rozumiem, że masz zwykłe, nie forte?..