Hej dziewczyny:-)
Ale znów u nas upały..my dzisiaj jedziemy na potrójną imprezkę - 6 urodziny mojego chrześniaka, urodziny mojego starszego brata i parapetówa w ich nowym domu:-)
Ana, ale Ty km walisz w robocie

A ja tyłek "przyspawany" do krzesła, ewentualnie do kuchni po kawkę lub co innego do picia..
Lotka, Gosiulek, super, że ząbki przestały boleć!!!
Gawit - czyli szefowa wyżywa się na zapas, żeby jej na potem starczyło

:-( współczucia..a w pracy super!! Masz rację, teraz mam duże pokłady energii i zapału do pracy, a i po pracy jakoś jest teraz inaczej, lepiej..mam więcej cierpliwości znów do dzieci - same plusy:-)
Gosiulek, zastrzeliłaś mnie tym postem o facecie, co chciał tyle kasy za te ampułki!!Ludzie to czasem świnie...

ja dzisiaj będę widziała się z mamą - też spytam, czy by nie miała jakiegoś lekarza, który był mógł wypisać receptę na clexane..rozumiem, że masz zwykłe, nie forte?..
Cleo, AniaSm, fakt, masakra z tymi biurami podróży.. z tego wynika, że najlepiej samemu poszukać i jechać..
MamaPatryka - trzymam kciuki za powodzenie w następnych starankach!!
Lotka, Ty już zaczynasz 37tc?? wow..to już możesz spokojnie szaleć;-):-)
Polaa, ładnie Ci schodzą kg..jesteś na Dukanie??
Agrafka, miłego pobytu w Lublinie;-) z tym "Czasem honoru" jesteś niezla
Dziunka - super z tym netem!! no i niezłe miałyście spotkanko, do pozazdroszczenia, hihi

Gawit, jak szefowa może zakazywać kontaktów poza pracą???Nie rozumiem!!!szok!!!
Mamajulii - tulę...szybko przeleci, zobacvzysz!!!
Etna, super z tą panią ekspedientką!!!a takie szaleństwo Ci się należy!!!...z tą numeracją butów dla Pawła nieźle..
Dziunka, z tym "kneblowaniem" dobre..ja też chcę taki sposob poznać!!;-)
Martolinka, doszła paczka?..