reklama

Listopad 2009

my tez mamy na jutro w planie grilla - kiełbaska, szaszłyczki z piersi i ziemniaczki w boczku ;-)
Licze, ze jutro teście zabiorą te moje gady na termy to se im tym grilem zrewanżuję

reklama
Hej!

Pogoda cudna i tak upalna, że od godziny powinno się leżeć na plaży, a właściwie siedzieć w wodzie :-D

Ale nie wiem jak to będzie bo A od wczoraj ząb bolał a dziś spuchnięty jak ta lala. Gdzie mamy jechać? Pogotowie dentystyczne jest, ale zdzierają kasę na maksa (za rozwiercenie zęba Julce, co trwało chwilę zapłacilismy 80 zł i to trzy lata temu ;-) ), a w szpitalu nie wiem czy nas przyjmą i czy nie wyrzucą właśnie do tego pogotowia.

A potem uderzamy na plażę, A najwyżej na działce zostanie albo będzie siedział pod półnamiotem...

U nas zamiast teściowej to A dźwiga Asię, na każde jej piśnięcie, a później ona za mną chodzi i mruczy i piszczy żeby na ręce wziąć. Choć zwykle wie że do mnie nie ma co startować z tym mruczeniem ;-) Wózka już nie używamy, bo wiem że na luzie daje radę, tylko A ją cwaniactwa nauczył.

Hej, rano z kawką
u nas jeszcze nie wiadomo jaka będzie pogoda, bo na razie szaro-buro, ale ciepło
a u nas okazało się, że Młody jakąś wirusówkę załapał i oddał ją siostrze. więc mam dość chorych dzieci....a dziś jeszcze Młodą brzuch boli i rozmawia z wiaderkiem....powiesić się na drzewie to mało.

Cze
u nas wariactwo też, może aż takie jak u Was, ale ... nieprzyjemnie jest w chałupie...wrrrr
Mamajuli - super, że u Ciebie lepiej.;-) Co do tetry też na początku mówiłam, że chcę bawić się z tetrą, ale jestem jak widać wygodnicka i wyszło, że jednorazówki są super.;-) Gdybym miała taką wiedzę i wiedziała o tych majtasach i do nich wkładach to bym w to wlazła.:zawstydzona/y:
Ania - to mamy podobne charaktery względzie narzucania - też tego nie znoszę, a każde delikatne zwrócenie uwagi odbieram jak osobisty atak.:zawstydzona/y:
Kikolek - mam nadzieję, że teście pojadą z Twoimi chłopakami, a Ty odpoczniesz sobie.
Dziunka - jakiś antybiotyk może zapiszą chociaż na zwykłym pogotowiu, bo jak jakiś stan zapalny to najpierw muszą się tego pozbyć, by cokolwiek robić... pomimo zęba A. miłej niedzieli
Anian - to zdrowia dzieciakom życzę, a Tobie mega dużo cierpliwości.
Ok, znikam trzeba się przygotować i wyruszać .;-) Do wieczorka.

Anian bardzo współczuję chorób.

Dziunka na ostrym dyżurze trzeba płacic? w szpitalu?
Spróbujcie popłukać może

Ana pojechali ale nie na długo, bo tak ceny straszne, wiec akurat zdąże upic parę rzeczy i obiad przyszykować :sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej,

u nas pogoda paskudna, pada deszcz:baffled:
Wczoraj byliśmy u znajomych, Wojtuś grzeczny, przespał prawie całą wizytę a w Kubę diabeł wstapił:szok: Nie mógł się w ogóle pogodzić ze swoją koleżanką, masakra.

maxwell tak na Dukanie:tak:

gosiulek
współczuję z tym szambem.
Jak się czujesz?

martolinka oj narobiłaś smaka na kurki:tak:
dobre były?:-D

dziunka współczuję A bólu zęba:-(

Lotka wow, rzeczywiście już 37 tc:szok: teraz już z górki

Moi na basenie, Wojtek śpi a ja biorę się za prasowanie a potem obiad.

Moim na tych termach zeszło do popołudnia :szok: Zuzanka spała, a my na hamaczku oj aleśmy sobie poodpoczywali. Byyliśmy też na lodach i w Ysku. Duże przeceny są. kupiliśmy wielki stół ogrodowy za 60zł.
Wrócili, narobili zamieszania i hałasu... Zrobilismy grilla w połowie zastał nas deszcz, trzeba było się ewakuować. Bałagan przy tym zrobil sie taki, ze dopiero skończyłam sprzątać.
Mój dziś w nocy jedzie na odbiór do Krosna. Denerwuję się, bo on co prawda nie prowadzi ale kolega jedzie w obie strony (od nas to 350 km w jedną strone) a tam się jeszcze narobi fizycznie w tym upale i kurna zmęczenie, upal i nieszczęście gotowe. Nie podoba mi się to. Poza tym wróci jutro w nocyy dopiero, wiiec będę musiał jutro ogrnąć jakoś wieczorne kąpiele i usypianie :szok: a we 2 ledwo dajemy rade, bo Zuzanna wieczorem ma takie humory, ze hej. :baffled:

Hej!
My dziś , jak ostatnio w każdą niedzielę, byliśmy nad wodą :-) młoda się wyszalała, a my mega padnięci :-D właśnie było kąpanie , zaraz młoda dostanie mleko i pójdzie do wyrka :-) ale o której zaśnie to diabli wiedzą :-D
ana wycieczka do zoo bardzo udana! choć pod koniec młoda już była śpiąca i wyła o byle co ;-) ale generalnie to uważam, że super! chociaż mogłam się z przyjaciółką nagadać ;-)
anian zdrówka dla dzieciaków i cierpliwości dla Ciebie
dziunka nie no Asia musi super w tej wodzie wyglądać, choć ja bym pewnie zawału dostała jakby tak Martyna robiła :-D co do kneblowania dziecka to u nas też nic nie daje rady :szok: jak ja udaje, że nie słucham, to molestuje P :-D a jak jedziemy do teściowej te 250 km to albo wyje albo gada i sama nie wiem co gorsze :-D
no i popisałam :wściekła/y: wyjec wyje, głowa mnie boli więc idę spać!
DObranoc!

PS. jak pomyśle jutro o tej robocie i że to całe 5 dni to aż mnie żołądek boli :zawstydzona/y: to chyba nie jest normalne :-(

KILOLEK do mojego Krosna na podkarpacie czy do Odrzańskiego? Super że wypoczęliście, a chłopaki pewnie też zadowoleni.:-)

POLA nic się nie martw bo od dwóch dni w moją Julie też diabeł wstąpił:angry:, za to Igorek jak aniołek- ciekawe jak długo.:baffled:

Dziewczyny jak się wysyła darmowe smsy z netu?

reklama
nawet nie wiedziałam, ze są dwa, do twojego, za Rzeszów. Chcesz go ugościc? 7 chłopa jedzie, piszesz się? :-)

Gawit meliske sobie zapodaj. Na nerwicę pracową to ja osobiście bym poleciła Xanax ale, ze jest mocny, na recepte i nie powinnam zachwalać publicznie prochów co tak miło czlowiekowi robią to oficjalnie nie polecam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry