dziunka24
Mama J&J
Hej, hej, żyjecie po weekendzie???
Ja się wzięłam za ogarnianie chałupki, ale najpierw musiałam Asię "ogarnąć" bo marudztwo z niej wychodziło uszami ;-) poleżała z 20 minut i jest jak nowa
Teraz robi lalce operację
:-) nie wiem skąd taka zabawa bo my nigdy w to się nie bawiłyśmy. Za to dużo rozmawialiśmy o operacjach wujka i jego obecnym stanie, może stąd podłapała?
Rozśmieszyła nas, bo przyszła bratowa Monika nie była u nas z 2 tyg a dziś rano opiekowała się chwilę dziewczynami. I Asia ją woła, wszystko w biegu:
- Magda!
- Ja nie jestem Magda.
- Welonika?
- Nie, tak też nie mam na imię.
Asia zdębiała, stanęła i pyta: "To kto ty w końciu jesteś?"
Moje dziecko skleroza dopadła
Ja się wzięłam za ogarnianie chałupki, ale najpierw musiałam Asię "ogarnąć" bo marudztwo z niej wychodziło uszami ;-) poleżała z 20 minut i jest jak nowa

Teraz robi lalce operację
:-) nie wiem skąd taka zabawa bo my nigdy w to się nie bawiłyśmy. Za to dużo rozmawialiśmy o operacjach wujka i jego obecnym stanie, może stąd podłapała?Rozśmieszyła nas, bo przyszła bratowa Monika nie była u nas z 2 tyg a dziś rano opiekowała się chwilę dziewczynami. I Asia ją woła, wszystko w biegu:
- Magda!
- Ja nie jestem Magda.
- Welonika?
- Nie, tak też nie mam na imię.
Asia zdębiała, stanęła i pyta: "To kto ty w końciu jesteś?"
Moje dziecko skleroza dopadła

już coś wiadomo?
, moze musisz uczyc go zalatwiania sie w obcych miejscach np publicznych czy na trawce, na samą deske bez nakladki u nas to pomoglo