reklama

Listopad 2009

reklama
CLEO dzięki właśnie z tej strony wysyłam tylko mój jeszcze nie uaktywnił sobie usługi sms z internetu, ale mam nadzieje że jak to zrobi to dotrą do niego moje smsy.:confused:
CLEO będzie dobrze nic się nie martw.

KILOLEK o kurcze aż 7:szok: chyba teściowa by na zawał zeszła, że jej synka niema a u mnie 7 facetów.;-)

Szkoda że z nim nie możesz się zabrać, to wtedy bym was ugościła - niema zmiłuj- zawsze to szybciej by mi czas zleciał, a nie samotne wieczory.:-(

Hejka wieczorową porą!
Wróciliśmy po 21 , dziewczyny właśnie od 10 min śpią, ja na bb, prańsko się robi.;-)
Kikolek - mówisz, że u Was padało? :szok: W Sochaczewie ledwo co parę kropli spadło, ale ... powietrze było ciężkie, potem się zrobiło super. Ojj też bym się zamartwiała gdyby mój tyle czasu by jechał..
Polaa - fajnie, że małżon pojechał z Kubą na basen
Gawit - ano nie jest normalne by się tak denerwować. Fajnie, że spędziliście super czas.
Cleo - trzymam kciuki za dzień jutrzejszy "rozpędowy";-), potem samo poleci.
Mamajuli - nie znam bramek , bo nie wysyłam przez internet sms-ów:zawstydzona/y:
Jako taki był ten dzień, moje były straszne do tego niby - deszczu, potem już się super dogadywały i bawiły. Także i trochę odpoczęłam, pogadałam, odstresowałam się, dziewczynom było przykro wracać do domu, ale cóż takie życie.

Hej
My z Młodym też już na nogach. Wczoraj dzień nam leniwie upłynął, Patula pozboerała się i już popołudniu to była moja córeczka.

kilolku, "zazdroszczę" samotnego wieczora i trzymam kciuki. A z urlopem wakacyjnym to pojechał:blink:

cleo, udanego pierwszego dnia w pracy

ana, siły, siły życzę

U nas na termometrze już 24stopnie...upał się zapowiada i chyba zmierzę się i sama pojadę na basen z moimi potworkami:happy2:

miłego dnia dziewczynki

Hej

Pola czuję się bardzo dobrze.Wyciszyłam się niesmowicie.Bardzo dobrze mi z tym.:-)
Wczoraj bolała mnie głowa ale znośnie nie tak jak przed ciąża.Przespałąm się i przeszło. Wieczorem rozbolał mnie brzuch z lewej strony.Brałam nospę i magnez i dziś jest ok.

Cleo współczuję powrotu do pracy.

Miłego dnia Mamuśki :)

Witajcie na szybko z pracy znowu miałam mały maraton. Dziś miałam mieć wolne, ale kolezanka remontuje i się nie obrobili więc zgodziłam się na zamiankę. U nas wszystko dobrze, powoli nabieramy wprawy w organizacji. Nieuchronnie zbliża się wrzesień i przedszkole strasznie się boje jak ten mój panicz sobie poradzi.
Nie wiem czy to wynika z wieku bo sporo dzieci listopadowych miało ten problem. jasiek zaczął wstrzymywać kupę nie wiem dlaczego robił juz nan nocnik, czasem zdażały mu się wpadki, ale ni na niego nie krzyczał. A teraz nie chce w ogóle robić, a o nocniku można zapomnieć. Siku woła słicznie. Nie wiem co mam robić, bo tu to przedszkole, ale nie chce go dodatkowo stresować. Może coś doradzicie.

A i od 15 do 20 mam wolneeee !!!

reklama
Dziunka na ostrym dyżurze trzeba płacic? w szpitalu?
Spróbujcie popłukać może

U nas jest szpital i tam ostry dyżur oraz prywatne pogotowie stomatologiczne całodobowe. W szpitalu nas nie przyjęli bo "nie mają stomatologa ani oddziału stomatologicznego" i radzili pojechać na pogotowie stom. ale jeśli nie mamy kasy to poczekać do jutra, ale nie radzą bo to jednak głowa:wściekła/y:. Pojechaliśmy, ale takiemu biedakowi bez grosza przy duszy najwidoczniej nie przysługuje opieka medyczna w takich przypadkach:wściekła/y:

A dostał antybiotyk, za godzinę bierze trzecią dawkę a wygląda jeszcze gorzej, na oko weszło:-( musi zrobić rtg szczęki i dziś po południu chirurg bo jest kiepsko.

Wczoraj byliśmy w Karwii, w momencie wejścia na plażę pojawiły się chmury:baffled: także słońca nie było (ale to lepiej dla A) a dzieciaki i tak się pokąpały i pobawiły. Potem ruszyliśmy na "miasto" i odkryliśmy te koniki:
2big.jpg

My zdjęć nie mamy bo nie wzięłam aparatu. Skacze się na siodełku i koń jedzie. Asia zasuwała jak burza, Julia trochę mniej bo za duży koń i była za lekka ale i tak fajnie. Cena mniej fajna - 5 zł za 12 min za jednego konia, a 12 min to pryszcz. Dobrze że zaczęło lać to przynajmniej dziewczyny nie żądały więcej:-D

A potem mieliśmy przeboje z autem ale za dużo opowiadania:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry