reklama

Listopad 2009

reklama
Cd,;-)
Martolinka - aleś się rozszalała kuchennie, aż tak u Was przyjemnie było? Bo tu znów plaża, ale z domieszką ciężkiego powietrza.
Maxwell - ja też bywałam przyspawana do krzesła, ale w pewnym momencie stwierdziłam, że co jakiś czas muszę się przejść, a jak mnie przeniesiono na 4 piętro to chodzę schodami, a potem zamiast dzwonić do kolegów, wolę się przejść:-D stąd te km lecą sobie...
Lotka - powiadasz, że będziecie wypędzać malucha;-)przy wolnym małżona.:-D:-D Małżon uwielbia czosnej, ja mniej, ale ... zapewne w zależności jakiego się użyje, uwielbiam świeżutki, taki ostry, mniej się doda a czuć jeszcze 3 dni;-):-D
Cleo - opis jedzeniowy bomba.;-) Oby wszystko smakowało.
Kikolek - Ty to kobieto leń się ile wlezie przy obecności małżona, bo w tygodniu to będziesz zasuwać.;-)A pogoda dokładnie była wygłupiała.
Dziunka - Gonia śpi czasami, zauważyłam, że w dużej mierze zależy od tego czy będzie padać.. jak będzie to śpi. A Asi wyczyny w wodzie chybabym przepłaciła zawałem i drobnymi urazami...:-D:-D Też byśmy się kłócili kto ma reagować.;-)
Gosiulek - dobrze, że już masz posprzątane, znam ten ból z autopsji, kiedyś mieszkaliśmy na stancji i też nam wybiło... koszmar zbieranie, teraz to bym powiększała ilość do sprzątania... wtedy jakoś torsje mnie nie chwytały.;-)

hej
Gosiu oj to strasznie musiało być z tym szambem
kilolek a może spraw sobie taki pas PAS NEOPRENOWY WYSZCZUPLAJĄCY SZEROKI NAJTANIEJ (2469286499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ja sobie zapodaje go na spacery i jak wracam to mam nawet majtki mokre tak się pocę więc licze że brzuch mi zniknie :tak:
dziunka oj macie przeboje z Asią :szok: , ja bym chyba padła jakby mi tak Kuba robił ale ja to wogóle też przewrażliwiona jestem
kurcze nie pamiętam co tam miałam jeszcze napisać
teściowie wrócili i zaczeło się niestety , muszę teściowej ciągle zwracać uwage bo ciągle nosi Lene na rękach , kurcze nawet na spacerze dzisiaj :wściekła/y: , a potem ona mi będzie jęczeć że chce żebym ją wzieła i nie chce w wózku , a ja muszę się przecież jeszcze Kubą zajmować ,no ale spacerek super bo przeszliśmy przez las i Kuba pojadł borówek bo mu babcia zbierała :tak: i jak weszliśmy do domu to się położył na podłodze w przedpokoju bo biedny nie miał siły :-D

Ania - niezły ten pas, ja sobie przypomniałam iż gdzies w szafie wala mi się kiedyś zakupiony pas specjalny w lidlu kupiony z myślą o jeżdzie na rowerze i nerkach... zapewne podobnie działa jak ten Twój;-) Co do noszenia ja walczę z małżonem by nie nosił Hanki kiedy ona chce, Gonia wtedy też woła i jestem w kropie, bo mi szkoda, a z drugiej strony potem ja się źle czuję... ale jak grochem o ścianę.:szok:
Ok znikam, bo jutro jedziemy do chrzestnego Hanki, więc muszę jako tako się wyspać;-)

Witam
Tyle co od mamy wróciłam, dzieciarnia śpi a ja na bb.
Kurde dziś już o wiele lepiej chyba się przyzwyczajam:-D do samotności wieczornej.
Wiecie co, byłam dziś z dzieciakami na placu zabaw i były dwie mamuśki które przebierały swoich synków ok rocznych z pieluszek, no i były tetrowe i powiem wam jakie miały czadowe majtasy na te pieluchy- rewelacja, takie z oczami i noskami- piękne. A ja myślałam że u nas to wszyscy pampersów używają, a jednak cywilizacja do nas dotarła- bo teraz przecież jest szał na tetrę w większych miastach- i powiem wam że bardzo mi się to podoba, choć na pewno jest bardziej czasochłonne niż pampersy.:tak:

DZIUNKA mój Igor też w kole pływa rewelacyjnie, tyle tylko że on go wcale nie chce bo ogranicza go przy nurkowaniu, no ale w dużym basenie musi je mieć bo by się utopił, no i kompletnie się nie boi- skacze do wody lepiej niż Julia.

ANIASM oj te teściowe, moja też nie lepsza bo jak proszę nie dawaj słodyczy to jak tylko mnie niema to kożysta z okazji- już tysiąc razy się z nią o to kłóciłam ale nie pomaga:crazy: nawet to że jak Julce się zęby zaczną psuc to ona z nią pójdzie i będzie płacić i wysłuchiwać Julii spazmów.

GOSIULEK współczuję śmierdzących problemów.

MARTOLINKA ale narobiłaś smaka na kurki, albo na jakieś maślaczki czy prawdziwki- och, muszę chyba na grzyby się wybrać.:happy:
No i cholerka zapomniałam co jeszcze miałam napisać- jak sobie przypomnę dam znać.:rofl2:

Myslicie, ze ten pas działa? tani strasznie, moge kupic ale założe dopiero po upałach, bo teraz to nawet gaci wyszczuplających nie noszę, bo się gotuję :-)

AniaSm
to musiał być super spacerek :tak:

ja też walczę z tatą i teściową by Michala nie nosili. Co on się wydrze to oni go na ręce, a on wyje bez przerwy,w iec tak się przyzwyczaił. Potem mi się drze że chce na ręce ciągle i noś go. Tu wozek, Kuba i jeszcze on na rękach. Teście zabierają chłopaków na wycieczki co jakiś czas - do zoo, dinoparku, muzeum kolejki. Ja później ogladam zdjęcia a tam wszędzie Michał na rękach u babci :eek::wściekła/y:

mamajulii ja miałam plan używać wielorazówek, mam 2 na próbę ale jakos nie mogę się przekonac do nich.

Ostatnia edycja:
KILOLEK niestety dziadkom za chiny nie przegadasz, a dziecko przecież nie zrozumi że jak cały dzień babcia nosiła to mam też może - tyle tylko że tak jak ty masz jeszcze dwójkę do obrobienia.:happy: Moja teściowa zawsze mówi że dziadki są do rozpieszczania- no tak tyle tylko że póżniej to my rodzice musimy te nasze małe cwaniaki prostować i dać sobie z nimi rady.:tak:

OK spadam spać bo rano na 9 do kościoła śmigamy. Kurde ale kiełbaska z grila od sąsiadów pachnie- oooooooooooocccccccccccccccchhhhhhhhhhhhh, pewnie jutro też zapalimy a co.

Ostatnia edycja:
reklama
ja w sumie nie powinnam narzeka bo moja tesciowa spoko babka i naprawde chce pomóc tyle że ja jestem osobą która jak potrzebuje pomocy to o nią prosi i wkurza mnie jak mi sie coś narzuca , ech to temat rzeka ;-)
kilolek ja nie wiem na ile ten pas faktycznie działa bo noszę go jak sobie przypomne że go mam :zawstydzona/y:ale wierze bardzo że coś jednak robi bo naprawde jestem w tym miejscu mega spocona ,tylko sobie popatrz żeby miał odpowiednią długość
ana to udanego wypadu jutro :tak:
mamajulii u nas ze słodyczami nie ma problemu bo babcia nie daje zbyt często ale to noszenie wrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry