Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale przez długi czas czułam się brudna mimo że robiłam wszystko w rękawiczkach i większość z powrotem spłynęła.Ale było ciekawie
stąd te km lecą sobie...
Małżon uwielbia czosnej, ja mniej, ale ... zapewne w zależności jakiego się użyje, uwielbiam świeżutki, taki ostry, mniej się doda a czuć jeszcze 3 dni;-)

Też byśmy się kłócili kto ma reagować.;-)
, ja bym chyba padła jakby mi tak Kuba robił ale ja to wogóle też przewrażliwiona jestem
, a potem ona mi będzie jęczeć że chce żebym ją wzieła i nie chce w wózku , a ja muszę się przecież jeszcze Kubą zajmować ,no ale spacerek super bo przeszliśmy przez las i Kuba pojadł borówek bo mu babcia zbierała
i jak weszliśmy do domu to się położył na podłodze w przedpokoju bo biedny nie miał siły 

do samotności wieczornej.
nawet to że jak Julce się zęby zaczną psuc to ona z nią pójdzie i będzie płacić i wysłuchiwać Julii spazmów.

Moja teściowa zawsze mówi że dziadki są do rozpieszczania- no tak tyle tylko że póżniej to my rodzice musimy te nasze małe cwaniaki prostować i dać sobie z nimi rady.
ale wierze bardzo że coś jednak robi bo naprawde jestem w tym miejscu mega spocona ,tylko sobie popatrz żeby miał odpowiednią długość