Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Potem Asia zjadła drugą kolację, o 22.30 trzecią. Ciągle jeszcze molestowała nas o ugotowanie jajka ale się nie daliśmy
jak zasnęła to A ją przeniósł, za to do 24 kręcił się bo nie mógł zasnąć przez zęby - nadal spuchnięty jak balon, a w międzyczasie biegała Julia a to na siku a to na picie a to po pocałowanie a to po przytulenie
Julia zasnęła.
), a gdzieś o 3 przylazła Julia w tej samej sprawie. Już na pobudkę A o 5 rano do pracy się nie obudziłam.
trudno mi to wyjaśnić , ale jak tylko je zobaczyłam pomyslałam "co za badziewie"

:-)Lotka kto by chciał? Zuzka chciałaa później leżałyśmy cąla noc w otwartym oknie, bo szło się ugotować na sali
pilki nie mam niestety, ale schodzy to juz chyba przyzwyczajona jestem, biegam co dzien na 2gie pietro i w sumie nic to nie daje :-) chyba ze sie zapuszcze na 4 ;-)Hej u nas deszczowo.A mnie głowa boli
W dodatku sniło mi się ze Kacpra porwali.Jak się zryczałam w tym śnie to szok. Straszne
Kilolek co za sadysta!!!!! Ciekaw jacy sa jego rodzice????
Dziunka Asia jest naprawdę świtena.
Pola ja nie będę oryginalna.Idz do lekarza.Moze to anemia,wyczerpanie.Idz.A bierzesz jakieś witaminy?
Lotka bierz piłkę i skacz. Prawdopodobnie bardzo pomaga...I schody.Bieganie po schodach,przysiady...
za mocno je umordowaliscie chyba.
coś go bierzejajeczniczke ;-) no taka troche jednoosobowa ;-)Kilolku też tak myślę, ale nie skarżyły się że im ciężko...do tego zaduch w domu pomimo pootwieranych okien i to też pewnie miało jakiś wpływ na sen.
Napiszcie mi proszę co mam zrobić z tymi moimi dwoma maślakami... jest wogóle sens cokolwiek robić? Ususzyc chyba najlepiej?
ale szkoda mi bylo kasy i podlaczylam go do zwyklego monitora kablem i tak uzywalam jeszcze 2 lata,az dostalam nowy