reklama

Listopad 2009

etna ty nie spij tylko korzystaj z smaotności z mężem ;-)
A z tą Twoja teściową to wnuki mają raj na ziemi. Co chwila któreś są na wakacjach. Ile ich teściowa ma?

reklama
Pola to tylko pewnie ekran się rozlał więc moze skończy się tylko na jego naprawieniu? Mojemu bratu od chwytania właśnie za ekran poszła taka "taśma" łącząca klawiaturę z ekranem, ale też naprawili:tak:

Kilolku co i tak nie usprawiedliwia tego 12-latka.

U nas zanosi się znowu na skwar, profilaktycznie nie otwieram okien. Dzieci śpią jeszcze, noc była okropna. Myślałam że po tym wczorajszym marszu po lesie będą spały jak kamień, a tu proszę - o 21 leżały w swoich łóżkach, Asia męczyła się z pół godziny i przylazła do nas, a że ja się kąpałam to tato włączył jej Georga, jakby sam nie mógł jej uśpić:crazy:. Potem Asia zjadła drugą kolację, o 22.30 trzecią. Ciągle jeszcze molestowała nas o ugotowanie jajka ale się nie daliśmy:eek: jak zasnęła to A ją przeniósł, za to do 24 kręcił się bo nie mógł zasnąć przez zęby - nadal spuchnięty jak balon, a w międzyczasie biegała Julia a to na siku a to na picie a to po pocałowanie a to po przytulenie :sorry: Julia zasnęła.
Asia wróciła po 24, o 1 w nocy obudził nas budzik - A brał antybiotyk, potem obudziła się Asia na siku i picie (dobrze że jeść nie chciała:rofl2:), a gdzieś o 3 przylazła Julia w tej samej sprawie. Już na pobudkę A o 5 rano do pracy się nie obudziłam.
No mówię Wam. HORROR.

Witajcie,

dziunka te koniki wyjątkowo tandetnie mi się kojarzą:zawstydzona/y::-p trudno mi to wyjaśnić , ale jak tylko je zobaczyłam pomyslałam "co za badziewie":cool2:
Kilolek udanego seansu :tak:
Polaa a byłaś u lekarza? kobieto masz dwoje dzieci , męża , dla kogo żyć.. szczególnie jak napisałaś o tym bólu brzucha aż mnie zmroziło
Etna jak tam noc w samotności z mężem:cool2:

Maxweel maluchy śpią w jednym pokoju. W zasadzie razem zasypiają- Antkowi idzie to dłużej , ale nie hałasuje. Potem w nocy M donosi mi małą na karmienie i często po drugim jedzonku ok. 5 mała ląduje w swoim Koszu obok naszego łózka. Chcę go jedank sprzedać , bo miejsca jest maaaaało!!

Hej u nas deszczowo.A mnie głowa boli:wściekła/y:

W dodatku sniło mi się ze Kacpra porwali.Jak się zryczałam w tym śnie to szok. Straszne

Kilolek co za sadysta!!!!! Ciekaw jacy sa jego rodzice????
Dziunka Asia jest naprawdę świtena.
Pola ja nie będę oryginalna.Idz do lekarza.Moze to anemia,wyczerpanie.Idz.A bierzesz jakieś witaminy?
Lotka bierz piłkę i skacz. Prawdopodobnie bardzo pomaga...I schody.Bieganie po schodach,przysiady...

dzien dobry!
podczytuje juz od rana, ale dopiero wypicie kawy pomoglo i sie chce cos pisac...
noc masakra, ulewa jakich malo, wiec zamknelam okno, bo nie moglam z tego halasu, to znowu potem duszno bylo i nie dalo sie oddychac...
Lotka kto by chciał? Zuzka chciała :-D a później leżałyśmy cąla noc w otwartym oknie, bo szło się ugotować na sali
:-)
Hej u nas deszczowo.A mnie głowa boli:wściekła/y:

W dodatku sniło mi się ze Kacpra porwali.Jak się zryczałam w tym śnie to szok. Straszne

Kilolek co za sadysta!!!!! Ciekaw jacy sa jego rodzice????
Dziunka Asia jest naprawdę świtena.
Pola ja nie będę oryginalna.Idz do lekarza.Moze to anemia,wyczerpanie.Idz.A bierzesz jakieś witaminy?
Lotka bierz piłkę i skacz. Prawdopodobnie bardzo pomaga...I schody.Bieganie po schodach,przysiady...
pilki nie mam niestety, ale schodzy to juz chyba przyzwyczajona jestem, biegam co dzien na 2gie pietro i w sumie nic to nie daje :-) chyba ze sie zapuszcze na 4 ;-)
No i najwyzszy czas okna pomyc ;-)

Dziunka co za noc! :szok: za mocno je umordowaliscie chyba.

U nas dzisiaj też nocka nielekka, bo Kuba wymiotował, a rano przy śniadaniu zrobił kupkę w majtki, na rzadko :eek: coś go bierze
Dzisiaj mam męża w domu, odsypia wczorajszy dzien. Liczyłam na jakis spacer ale pogoda barowa jak na razie, podejrzewam, ze koło południa będzie sauna.

Kilolku też tak myślę, ale nie skarżyły się że im ciężko...do tego zaduch w domu pomimo pootwieranych okien i to też pewnie miało jakiś wpływ na sen.

Napiszcie mi proszę co mam zrobić z tymi moimi dwoma maślakami... jest wogóle sens cokolwiek robić? Ususzyc chyba najlepiej?

Kilolku też tak myślę, ale nie skarżyły się że im ciężko...do tego zaduch w domu pomimo pootwieranych okien i to też pewnie miało jakiś wpływ na sen.

Napiszcie mi proszę co mam zrobić z tymi moimi dwoma maślakami... jest wogóle sens cokolwiek robić? Ususzyc chyba najlepiej?
jajeczniczke ;-) no taka troche jednoosobowa ;-)

reklama
dziunia, maslakow sie nie suszy. jak ja mam malo grzybow to podsmazam z cebulka i na tosty,zwlaszcza maslaki
wspolczuje bolu zeba A, a tobie/wam - nocy
pola, nowy ekran na ebayu kosztuje ok 60 funtow i musisz go sama zamontowac albo zaplacic komus. tez mialam taka niespodzianke, gdy nawet nie polroczny laptop zamknelam wieczorem z lekka zloscia,a rano wstalam i zastalam zalany ekran. ale bylam wsciekla na siebie!11:wściekła/y: ale szkoda mi bylo kasy i podlaczylam go do zwyklego monitora kablem i tak uzywalam jeszcze 2 lata,az dostalam nowy
lotka, powodzenia w wypedzaniu

jak zwykle dopadla mnie skleroza i newiem, co komu...

aaaa. mam pytanie do kociar :-) zwlaszcza kotow wychodzacych. moja siostra pojechala na urlop i ja jezdze do kotow dwa razy dziennie i raz tam spalam,ale juz niewyrabiam - pchly!!!!! kotow mi szkoda, rozne olejki w tubkach,spraye nie dzialaja wcale! wczoraj dalam im tabletki na pchly, dom caly odkurzylam dokladnie juz kilka razy i spryskalam sprayem na pchly do dywanow i mam nadzieje,ze pomoze, bo naprawde - po 10 min wychodzilam z 10 pchlami. co wy uzywacie na pchly? dodam,ze obrozy przeciwpchelnych za chiny nie chca nosic i juz mielismy kilka wypadkow z uwieziona noga czy zakneblowaniem sie, wiec nawet nie probuje zakladac. zwyklych obrozek tez nie nosza z tego powodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry