reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo ja dalej uważam , że to tylko dzieci. Może warto było na spokojnie porozmawiać z tą dziewczynką? Wytłumaczyć , że warto się podzielić , pokazać jakie Igor ma zabawki?:tak:

Dziunka ciekawe jak Asia zareaguje na dentyste;-)
Etna a myslałam , że moze nawiedzisz mnie w srodę a Ty wesołym autobusem będziesz jechac;-)
Pathanka trzymam kciuki za Jasia

Banana u nas pomógł specyfik na kark. Stosujemy go też profilaktycznie raz do roku. Może spróbuj innej firmy?

pathanka ja pisąłm o pycholndii, lekarz nam kazal pic ale na Michala nie podziałalo. Bierze też oprócz lktulosy o której etna pisąła parafine i forlax ale rozluźnienie kupy to jedno a niechec do zrobienia to niestety drugie. U nas kupa jest luźna, wylewa sie na podłogę a on i tak ja trzyma na siłe. Jestem pewna, ze jakby dostal biegunki to i tak umiałby ja powstrzymać. A co z tym robic to ja nie wiem, bo żadne cuda nie działaja

Martolinka a Ty w środę jesteś bez Antka - dobrze pamiętam?

Musimy się umówić jak Antek będzie w domu po Paweł ciągle o niego pyta.

No i mamy :wściekła/y:na Mazurach przeszły trąby

Ja się lenię cały dzien, udało mi się tylko dwie szfki posprzatac i to male:-(, a jeszcze tyle zakamarkow przede mna:-(

U nas leje i leje caly dzien

U Was Sandra leje a u nas piękne słońce już kilka godz. Zaliczyłyśmy znowu grzyby. W sumie ja, moja bratowa i dzieci poszłyśmy na spacer, poszukać sprzedawców grzybów. Jak na złość nikogo nie było i nagle patrzę a metr od drogi rośnie piękny duży borowik :-) i tak ruszyłyśmy w las na dwie godziny :-) znowu dzieci wykończyłam:zawstydzona/y:ale zadowolone były ;-) trochę grzybów znaleźliśmy...teraz jesteśmy już po obiedzie, Asia zjadła samą marchewkę z groszkiem ale za to całą miskę...

O matko! Dziewczyny sory, że tak wpadam w połowie rozmowy ale zupełnie zapomniałam o tym watku. Kiedyś tu bywałam czesto, jeszcze będąc w ciązy, później gdy Miki był mały ale wypadłam z obiegu i całkiem zapomniałam, że tu sobie tyle rzeczy pisałyśmy :-)
Jak pozwolicie mi "wrócić" na łono listopadówek to witajcie :-)

Hej dziewczyny!
dziunka u nas też noc nie ciekawa :szok: Martyna jęczała i stękała, ja nie mogłam spać, bo było mi za gorąco! a jak zasnęłam to o 6.00 chłopu się zachciało :wściekła/y: no i łeb mnie cały dzień boli i marzę tylko o śnie! dziś się wyśpię, bo mała u mojej mamy, chłop zajęty naprawą jej autka siedzi w garażu i dłubie i pewnie wróci jak już będę spała i niech nie waży się mnie budzić :wściekła/y:
no i jestem ciekawa jak Asia zareaguje na dentystkę! a jak tą dziurkę wypatrzyliście?
Pathanka biedny Jasio! współczuję!
riolcia ja też wróciłam niedawno :-)
etna rozmowy z mężem różnie! no na pewno jest dużo, dużo lepiej niż było! aczkolwiek zdarzają sie dni, że warczymy na siebie o byle co! no, ale ważne, że jest lepiej! ja się czuję lepiej :-)

rany tak mnie głowa boli, że nie pamietam co komu :-( wybaczcie, ale normalnie idę się kąpać i spadam spać, bo normalnie oczy mi się same zamykają!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry