Riolcia witaj!
Gawit i jak, wyspana dzisiaj? Jeśli chodzi o dziurkę to co jakiś czas oglądam gębkę za pomocą latarki ;-) i w 4-ce była czarna dziureczka na środku. Myślałam że to jakiś mak czy coś takiego, poszłyśmy umyć zęby i nic. Dalej jest. Teraz widzę że odrobinę się powiększyła.
Myślę że młoda zareaguje dobrze, wszystko dokładnie jej tłumaczę, pokazuję co Pani Dentystka będzie robić, Asia wie dlaczego musi do niej pójść no itd, ale obawiam się że będzie kłopot z utrzymaniem otwartej buzi
Kilolek super! Dobrej zabawy :-)
A co do palców, ja bym jednak poszła, bo w ciąży, tak jak mówi Mama, to w miarę "normalne", a poza nią już nie. Pewnie u Ciebie to nic groźnego bo to tylko paluchy ale jednak warto się przejść. A może masz niewygodne buty?
Ania chyba grzyby na obiad, choć to nie te wymarzone kurki

ich się chyba nie doczekam
Co do wagi to ja trzymam te moje 70 kg już kilka dobrych miesięcy i jakoś jeszcze nie czuję potrzeby schudnięcia. Tzn fajnie by było mieć z powrotem 63

ale nie mam zamiaru się męczyć ;-) Mój A zarządził zakaz jedzenia po obiedzie ale...tylko on się jego trzyma

Ja kolacji nie jem zwykle, ale ciastka do kawy poobiedniej uwielbiam
Laski śpią, mam jeszcze jakąś godzinę luuuzuuu
Asia miała w nocy histerię. Przypuszczam że zaczęła jęczeć czy może nawet spacerować, a Julia ją rozbudziła i klops gotowy. 15 minut ryku i krzyku niewiadomo o co + z tego wszystkiego siku w majty. Nagle cisza, zrobiła jeszcze siku do nocnika i zapadła w sen przytulając się do taty

No ale my już wiemy że na te jej jęki i stękania nie można reagować bo kończy się histerią, ale Julka nie wiedziała.