reklama

Listopad 2009

Witam!
Dziewczyny moja szefowa jest po prostu - brak mi słów! dziś do drugiego oddziału oddelegowała moją dobrą koleżankę! niby to ma być za karę! aż sie popłakałam, bo bardzo lubię tą dziewczynę! razem jeździłyśmy, miałyśmy dużo wspólnych tematów! na szczęście, mimo zakazu szefowej (bo wyobraźcie sobie, że małpisko zakazuje nam kontaktować sie poza pracą - czy to nie podpada pod mobbing?) będę się z Kasią kontaktować! w ogóle myślę o pójściu do jakiegoś psychiatry! nie ukrywam, że głównie po L4, bo takie od psychiatry będzie trudno podważyć! w takim stresie jaki panuje w pracy to ja w ciążę w życiu nie zajdę! :-( a jak opowiem co sie w pracy wyrabia, że normalnie sie boje tam chodzić, nie śpię po nocach, a planuję ciażę, to chyba psychiatra L4 da? no zobaczymy! na razie muszę jakiegoś znaleźć! wolałabym tak z polecenia, a nie iść do jakiegoś obcego! no, ale nikt z moich znajomych psychiatry nie zna :-(

kilolek z tego co pamiętam, to przed ciążą z Zuzią bardzo ładnie na dukanie chudłaś :-) może trzeba by do tego wrócić? tylko to chyba nie trzeba karmić?

Lotka wow to Ty co i rusz powinnaś w ciaży chodzić :-D a tak na poważnie to zazdroszczę! ja przytyłam w ciąży z młodą jakieś 13 kg i to było strasznie pilnowane, bo gdybym jadła to na co miałam ochotę to chyba przytyłabym ze 30kg :zawstydzona/y:a mówią, że tęgie kobiety dużo w ciąży nie tyją! chyba mnie nie brali pod uwagę :-D
dziunka no nareszcie! to pisz co u Was? szukasz pracy? jak dziewczyny? i w ogóle co u Was :-)
ana ciekawe ile ja kroków robię :-)też sobie muszę takie cóś ściągnąć :-)
Gosia super te spodenki! nie martw się! będą na po ciąży :-)
Martolinka, Etna, Dziunka super, że spotkanie udane! no i miałyście "przygody" :-)
Agrafka szerokiej drogi! i odpocznij :-)
MamaPatryka pamiętam jak mój mąż pracował od 8 do 23 :wściekła/y: matko Martyna to już zapominała, że ma tatę :-( dlatego kazałam mu z jednej pracy zrezygnować! i owszem mamy teraz o jakieś 2 tyś zł mniej, ale za to dziecko ma ojca! no i ja męża, bo w sumie też mi samej ciężko było :-(całe dnie z malutką Martynką z którą nawet sobie wtedy nie pogadałam, bo jeszcze nie mówiła!
Mama bawcie sie dobrze!

Dziś po pracy wybrałam się z młodą do Lidla! i siantrapa usnęła mi w samochodzie! dobrze, że Lidl koło moich rodziców to zaniosłam ją spać i sama na spokojnie zrobiłam sobie zakupy! no, ale spała od 17 do 17.45 (mama ją obudziła) więc ciekawe o której zaśnie?
Dobrej nocki :-)

reklama
gawit psychiatra na pewno da L4 (jak jest czlowiekiem oczywiscie) i to na miesiac caly moze ci dac od razu. Szefowa absoluutnie nie ma prawa Wam nic takiego zakazywac. To nie ona Was powinna prokuratura straszyć tylko Wy ją. No naprawde brak słow. Tylko do telewizji sprawa się nadaje. Szok, naprawde.
Nie wiem co tak na tym forum było isane ale ja sie od kilku dni zastanawiam czy ona sie poprostu nie wyrzywa na Was psychicznie, bo napradę żeb prokuraturę zawiadomić to trzeba sporej obrazy i imiennej, a z tego co pamiętam to nie pada tam jej nazwisko. A jesli ona nie zglosila sprawy do prokuratury to nie ma prawa tez jakis hakerów uruchamiac do szpiegowania Was i absolutnie Was zwalniać. Ja wiem, ze zwolni nie bezpośrednio za to tylko znajdzie inny sposób ale wygracie w sądzie pracy. Bo tak, to jest mobbing. Ja to bym wzięła to L4 i posżła do niej i jej w twarz powiedziała, że doprowadzila ci do psychiatry (o ile nie zamierzasz szybko tam wracac :-)) to jest naprawdę straszne co ona z Wami robi.

a co do dukana to schudłam ale to trzeba przestać karmic. Jest co prawda dieta dukana dla karmiacych ale ona nie ma na celu odchudzania tylko podtrzymanie wagi.

Witam babeczki:-)
Ja już samotna przez 2 mieś i strasznie mnie to boli- ale cóż coś za coś.:-(
GAWIT pewnie że psychiatra da ci takie zwolnienie, no i racja trudno je podwarzyć. Co do pracy mężów to mój pracuje od 4-30 rano do max 10, i najpóżniej o 12 w południe jest już w domu więc jesteśmy że sobą dużo i dzieci też wiedzą że jest tata, no i dla tego teraz jest mi tak trudno, a dzieciaki jeszcze nie bardzo rozumieją co to znaczy że za 2 mieś tata wróci. :confused:

AGRAFKA wybaw się za wszystkie czasy i wypocznij ile się da.

LOTKA niezła jesteś z tą wagą, normalnie jestem w szoku że w ciąży można być na minusie:shocked2: ale przynajmniej jak urodzisz nie będziesz musiała się odchudzać.;-)

GOSIULEK dokładnie tak jak piszeGAWIT będą super po ciąży. Ja w ciąży miałam takie same tylko czarne i normalnie je uwielbiałam.

MARTOLINKA,DZIUNKA I ETNA ale miałyście super spotkanko- zazdroszczę, ja tutaj u mnie na tym końcu świata nie mam większych szans na spotkanie z którąkolwiek z was- szkoda.

ANAWAWKA z ciebie to się sportsmenka robi- rower, krokomierz no nieżle ;-) trzymam kciuki za twoją przyszłość, może w jakiejś reprezentacji zagrasz już nie długo albo wiem - Maję Włoszczowską zastąpisz- co ty na to.:-)

A ja jutro chyba wybywam z dzieciakami na blokowisko do mojej mamy, choć jeszcze decyzja nie zapadła- zobaczymy czy będzie mi się chciało bo wstrętna @ ma przyjść.
A teraz siedzę sama w pokoju i zdycham z nudów, dobrze że z wami można popisać, bo w telewizji nic też nie ma. Dzieciaki śpią, teściowa na górze i tylko świerszcze słychać przez okno- smutno mi.:-(

Witam babeczki:-)
Ja już samotna przez 2 mieś i strasznie mnie to boli- ale cóż coś za coś.:-(
GAWIT pewnie że psychiatra da ci takie zwolnienie, no i racja trudno je podwarzyć. Co do pracy mężów to mój pracuje od 4-30 rano do max 10, i najpóżniej o 12 w południe jest już w domu więc jesteśmy że sobą dużo i dzieci też wiedzą że jest tata, no i dla tego teraz jest mi tak trudno, a dzieciaki jeszcze nie bardzo rozumieją co to znaczy że za 2 mieś tata wróci. :confused:

AGRAFKA wybaw się za wszystkie czasy i wypocznij ile się da.

LOTKA niezła jesteś z tą wagą, normalnie jestem w szoku że w ciąży można być na minusie:shocked2: ale przynajmniej jak urodzisz nie będziesz musiała się odchudzać.;-)

GOSIULEK dokładnie tak jak piszeGAWIT będą super po ciąży. Ja w ciąży miałam takie same tylko czarne i normalnie je uwielbiałam.

MARTOLINKA,DZIUNKA I ETNA ale miałyście super spotkanko- zazdroszczę, ja tutaj u mnie na tym końcu świata nie mam większych szans na spotkanie z którąkolwiek z was- szkoda.

ANAWAWKA z ciebie to się sportsmenka robi- rower, krokomierz no nieżle ;-) trzymam kciuki za twoją przyszłość, może w jakiejś reprezentacji zagrasz już nie długo albo wiem - Maję Włoszczowską zastąpisz- co ty na to.:-)

A ja jutro chyba wybywam z dzieciakami na blokowisko do mojej mamy, choć jeszcze decyzja nie zapadła- zobaczymy czy będzie mi się chciało bo wstrętna @ ma przyjść.
A teraz siedzę sama w pokoju i zdycham z nudów, dobrze że z wami można popisać, bo w telewizji nic też nie ma. Dzieciaki śpią, teściowa na górze i tylko świerszcze słychać przez okno- smutno mi.:-(
wszystko fajnie do konca karmienia. jak Toma skonczylam karmic, to dostalam takie jo-jo, ze sie pozbierac nie moglam... wiec teraz juz musze uwazac...
u nas na wrzesniu jest nas dwie takie wybryki na minusie ;-)

hej
ja normalnie wymiękam jak czytam o szefowej gawit , kurde co za babsko :szok: ,przecież ona nie może wam zakazać się spotykać po pracy bo niby z jakiej racji :no:,
mamajulii i jeszcze kilka dni i będzie lepiej , jak się już przyzwyczaisz że go nie ma to on wróci i będzie cię denerwował ;-):-D
ana szwagier do nas dzwonił bo przez Niemcy dzisiaj jechał na prom i mówił że 3 razy takie oberwanie chmury było że myślał że koniec świata :szok: ,masakra jakaś , no krokomierz już mam na komórce więc teraz pasuje go rozpracować jak się go używa :-D
dziunka,martolinka ,etna wy to macie super z tymi spotkaniami :tak: , dobrze że się już kończą i moi znajomi powoli wracają tutaj bo normalnie wieje nudą że szok :tak:

Siedzę na d.. przed bb:-D:-D
Lotka - sposób na odchudzanie niezły;-), no proszę to nie jesteś sama na wrześniówkach jako ewenement.:-D
Dziunka - witaj wśród internetowych.
Gawit - szczęka opada do samej ziemi jak się czyta o takich ludziach...
Mamajuli - słomiana wdowo szybko przelecą Ci te dwa miesiące, dzieciaki zapewnią "rozrywkę";-), a wieczorny sparing pogaduchowy na bb podniesie na duchu.;-) Co do sportów to chyba jedynie mogę się już łapać do kardy weteranów,,,,:-D:-D

Kikolek -
Ty kobieto zapewne pobijasz nas wszystkich, jak nie masz auta i wszędzie prawie piechotą gonisz.;-)
Ania - buhaha, zaraziłam Was krokomierzem...
A ja od tygodnia bez jazd, najpierw @, a potem moje panny zastrajkowały z wczesnym snem i już zapada lekki mrokjakbym miała wyjeżdżać, więc odpuszczam, jeszcze ten brak okularów... niby chodzę bez, ale ... jeździłam w okularach... Co do krokomierza z ciekawości włączyłam i mnie wciągło... nie zawsze go zabieram , ale i tak to co mi wylicza szokuje mnie, bo człowiek nie zdaje sobie sprawy ile km robi. Na wakacjach sobie też jednego dnia włączę, bo zapewne przy moich robi się krótsze dystanse, ale non stop.:-D

mmamajulii 2 miesiące szybko zlecą.

lotka no to pokarmisz do matury i nie bedziesz się musiała wagą przejmowac ;-) ja z kolei tyję przy karmieniu

ana a wiesz, ze faktycznie, bo i autobusów u nas nie za bardzo to mm pewne szanse ;-) tylo ne pracuję to i za bardzo nie mam teraz potrzeby łazić, a ciekawe ile to się na takim placu zabaw zrobbi.

A właściwie na jakiej zasadzie działa takki kkrokomierz w telefonie?
to tylko na te nowe telefony jest aplikacja na starszym nie da rady?

Kikolek - ja miałam aplikację w telefonie ( mam jeszcze z dziwnych rzeczy kompas ), nie pamiętam czy podawałam wzrost i on na tej podstawie wylicza jak długi mam krok, w każdym bądż razie liczy kroki i odległość ( patrzyłam specjalnie i działa:szok: ). Nie wiem czy do starszych modeli też są takie wodotryski.;-) Inne aplikacje potrafią przez gps pokazać nawet trasę - to kiedyś moi koledzy sprawdzali.:-D

reklama
mmamajulii 2 miesiące szybko zlecą.

lotka no to pokarmisz do matury i nie bedziesz się musiała wagą przejmowac ;-) ja z kolei tyję przy karmieniu

ana a wiesz, ze faktycznie, bo i autobusów u nas nie za bardzo to mm pewne szanse ;-) tylo ne pracuję to i za bardzo nie mam teraz potrzeby łazić, a ciekawe ile to się na takim placu zabaw zrobbi.

A właściwie na jakiej zasadzie działa takki kkrokomierz w telefonie?
to tylko na te nowe telefony jest aplikacja na starszym nie da rady?
o kurka, wyobrazilam to sobie........ :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry