reklama

Listopad 2009

Hejo!
Alem się naspała, że ho, ho.... najpierw Hanka się rzucała, potem o 1 stwierdziła, że chce siku, wtedy Goniak stwierdził, że ma pełno w pieluszce ( zaczęliśmy odpieluchowywać w Słupsku, ale dwie nocki pompowała jak pompa na rynku i po zlaniu rozbudzała się ), potem jej burczało w brzuszku, w końcu po 4 poszła z małżonem do dużego pokoju i padła...:zawstydzona/y:
Agrafka - możemy sobie podać dłonie , dzień z dwójką dzieci i poziom wq... rośnie z minuty na minutę,,, a moje są dwie już mobilne i współpracują ze sobą, więc sajgon mam...:sorry2:
Miałam kolegę Wojtka na studiach , więc imię nie jest dla mnie rzadkie, Ala też wokół mnie się kręci ( nawet moja sąsiadka, która mnie trochę wychowywała miała na imię Ala ;-))
Muszę jakoś dziś zaplanować dzień, bo nie chcę by baby moje się nudziły w domu, ranek rześki, mam nadzieję, że temp wzrośnie.
Lotka - apel do Twego maleństwa : kochane małe bobo wychodź na ten świat e-ciotki z niecierpliwością na Ciebie czekają, nie mówiąc o reszcie Twojej rodziny!!!;-):-D

reklama
hej

rany u nas szpital ,wczoraj wszystkich nas rozłożyło ,dzieciakom się leje z nosa i najgorsze że Lenke tylko na rękach jestem w stanie ululać do spania (mam nadzieje że się nie przyzwyczai) ,mój dzisiaj już poszedł do pracy ale nie czuje się najlepiej , a ja jak nie zażyje jakiegoś proszka to też się nie nadaje :-(
lotka bo ja tu zaglądam z myślą o tobie a ty nic ,pogoń że tego małego niech już wychodzi :tak:
dziunka myślę że macie zabawnie z Asią :tak:,teksty ma powalające
agrafka podziwiam za wyprawy metrem , ja nie lubię komunikacji publicznej , a tutaj to jeszcze nie jechałam autobusem , a wsiada się jak do pksu :tak:
ana pocieszę cię że u mnie też nocki kiepskie , nie dość że zęby Lenie idą masowo to jeszcze teraz to choróbsko

Agrafka masz rację, nie znam ani jednego małego Wojtka, nawet w przedszkolu się nie spotkałam. Ala jest boska:tak:

Kilolek gadaj babo, jakoś Cię spróbujemy razem z tego doła wyciągnąć :-)

Ania zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!

A z Asią, fakt, mamy wesoło. Wczoraj przy śniadaniu wycierała ręce w pidżamę. Spojrzałam na nią srogim wzrokiem - działa to wycieranie na mnie i na A jak płachta na byka, bo codziennie pidżama jest do prania - a ona z rozbrajającym uśmiechem, wzruszając ramionami: "No wiesz mama, wycieram rączki w piziamkę bo i tak jest brudna i idzie do prania".:cool2:

Witam porannie, Julia chyba nie zamierza dzisiaj wstać, a Asia już po jogurcie i śniadaniu. Kupiłam pyszny serek śmietankowy w plastrach z papryką Delikatny w Biedronce, ale cała moja rodzina nim pogardziła:szok:zupełnie nie wiem dlaczego:szok: ale to dobrze - więcej dla mnie:-D

Ładna pogoda i wszystkie baby piorą. Ja, sąsiadka u góry i córka właścicieli :-D linek tylko mało:-D

Asia - "Mama weź tego zbója!!!!" Przychodzę a tam paproch na zjeżdżalni:sorry:

agrafka, ana, wspolczuje ciezkich dni samej z dwojka dzieci. i podziwiam :-)
kilolku, pisz,co cie doluje, moze akurat bedziemy w stanie ci pomoc,a jak nie, to przynajmniej sie wygadasz i ci ulzy
ania na przeziebienie i dla ciebie i dla dzieci polecam syrop z buraka, dziala rewelacyjnie. wydraz dziure w buraku,zasyp cukrem albo miodem i po 2-3 h masz syrop. moja pije bardzo chetnie, a lekarstw nie chce

moja jeszcze w lozku:szok: ao 4 idzie na urodziny, do Wojtka :-) i o dziwo jego imie to Wojtek,a nie Wojciech. niby po dziadku,ale jestem pewna,ze dziadek ma Wojciech, a oni nie byli tego swiadomi, twierdza,ze Wojtek to osobne imie :eek:

Spójrzcie jaki fajny pomysł na zabawę z dziećmi
526094_358218560924933_1061491080_n.jpg

Banana teraz to tak jakoś dziwnie. Z Karolkiem leżał chłopczyk który urodził się dzień przed nim też w 29tyg (żyje i rozrabia na całęgo) i jak matka chciąła go ochrzcić to pielegniarka pyta jak.A ona że Bartek.Pielęgniarka Bartek.nie Bartosz czy Bartłomiej? Nie.Bartek.

Ania - zdrowia dla Was, wytrwałości...
BanAna - nie słyszałam jeszcze o syropie z buraka, jak moje zachorzą ( oby jak najpóźniej ) wykorzystam..
Dziunka - pomysł rewelacja!
Moje przed tv, pranie się wykańcza, więc niedługo czas na wyjście.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry