reklama

Listopad 2009

reklama
ehh tak głupio przynudzać, tym bardziej, ze to nie sa jakies wielke problemy. Ludzie to dopiero maja problemy...
Dołuje mnie mój wygląd, masakrycznie, z resztą wiecie teraz jesczez bardziej, bo musze sobie cos kupic a w nic sie nie mieszczę. Musze kupic jakies ciuchy na jesien a nie mam kasy. To tez nie jest tak, ze głodujemy, bo jemy pewnie az za dobrze ale kurde dla mnie nigdy kasy nie wystarcza, bo o co? A ja bym jednak chciala sie poczuc jak kobieta, z pełaną szafą albo chociaz półpełną (chociaz konieczne minimum). Jak mi teraz kasy na podstawowe ciuchy nie wystarcza to jak sobie poradzimy jak mojej pensji wogole nie bedzie? I tak juz teraz we wrzesniu będziemy musili zrezygnować z Kuby terapii ale to mnie jaks nie szczególnie martwi (choc pewnie powinno) bo dawałam rade sama prowadzic z nim ta terapie przez 2 mesiace i miec jakies sukcsy to dam rade i dalej i jakos chłopak przezyje. I teraz najgorssze chyba - nie mogę juz wytrzymac z dziecmi w domu. Dołuje mnie to, ze ciagle z nimi a jak mam moment to zapierniczam na szmacie i dołuje mnie to ze wogólę mogę tak myslec, co ze mnie za matka. Jak Michał jeszcze raz gebulę rozedrze to albo mu przywalę albo zrobię sobie krzywdę, powieszę na klamce albo skoczę z okna. Chodze spac o 2 tak zmeczona ze zasypiam w drodze do poduszki, wiec wiecie... posucha

BanAna - jutro idę kupić buraki..;-) w takim razie, buraki to bardzo lubię, więc jeśli syrop jest tak samo dobry jak buraczki to ja go hektolitrami pić będę..:-D nie wiem jak kobitki.
Kikolek - ja przy 2 wysiadam, więc Ciebie podziwiam. Też mam ochotę swoje czasami przeorać, ale kocham je nad życie. Figurę też mam dziwaczną i w sumie długo coś muszę wybierać, by na mnie pasowało... także rozumiem w zupełności zgryzotę ciuchową. Pieniądze to też temat rzeka - nie mówiąc o kredycie, który jeszcze 13 lat będziemy spłacać....:szok:
Jezuu moje dostają na głowę, idę pomóc mężowi przy obiedzie, bo inaczej będzie lipa.

Hejka wieczorową porą.
Moje śpią , dziś Gonia w marudzeniu przeszła samą siebie, zrobiła mi histerię koło domu, że jaśnie chrabiankę mam nieść... droga, która zajmuje w obie strony z 15 min. trwała prawie godzinę. Na koniec dnia jeszcze zołza na placu zabaw się zsiusiała , bo już była tak zmęczona... ale oczywiście najlepsza zabawa to trzymanie się karuzelki i latanie wokół:szok::szok:
Lezę coś pooglądać, póki mam pilota w garści.:-D:-D:-D

hej
żyję
jakoś na szybko Was przeczytałam inie mam pojęcia co napisać.....

kilolek
, ja z moją dwójką już mam dość....bardzo się cieszę że już dziś musiałam być w pracy:-)

ana,agrafka witajcie po wakacjach

dziunka, ja czekam na takie dialogi z synem....wczoraj mnie obudził słowami: "cze Ania"

i cóż dalej...miłego wieczoru

lotka, do roboty, wypędzaj Maćka

banana dzięki za info z tymi burakami :tak:, jak tylko w mojej dziurze znajde to na pewno kupię
kilolek też czasami mam ochotę wyjść z domu i trzasnąć drzwiami i zostawić tych moich milusińskich bo mi psycha siada , ale to chyba każda z nas ma raz na jakiś czas takie myśli i wcale to o nas źle nie świadczy bo jakby przyszło co do czego to przecież w ogień byśmy poszły za tymi brzdącami :tak:

jakoś przetrwałam ten dzień , więc mam nadzieje że i noc dam rade ,bo królewna pewnie się będzie kręcić :-( , a jutro może Kubę już dam do przedszkola bo już dzisiaj miał energii za troje a i katar mu mija , zobaczymy rano :tak:

ANIA jaka dziura, przecież to taki piękny kraj, wręcz cudowny.:tak:A co do buraka to moja mama jak walczyła z nowotworem i była po chemi to sok taki piła chektolitrami.Dodawała jeszcze jabłko i marchew.No i faktycznie wyniki miała super.

KILOLEK oj będzie dobrze, dasz radę - sama sobie tak często powtarzam, bo przecież musimy być twarde, mamy dla kogo.Ja też czasem bym moich powiesiła i wyszła w cholerę , ale coż życie.:tak:

mamajulii chodzi mi raczej o dostępność towarów - buraki są w dwóch sklepach od wielkiego dzwonu :tak::szok: , kapustę czerwoną (główkę) widziałam 2 razy w jednym sklepie w ciągu prawie 4 lat pobytu tutaj :tak: , 2 szt pietruszki (korzeń) kosztują prawie tyle samo co kg jabłek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry