martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
na dzień dobry powiem Wam , że wizja jajek w kartonie rozbawiła mnie do łez. Mam nadzieję ,że nie doczekam tego w Polsce;-)
Ana i jak ruszyłaś z praniem?
Agrafka wiesz co nie zauważyłąm żebyś była jakaś zapuszczona i niezadbana więc bez biadolenia prosze;-) szafę sama chętnie bym uzupełniła;-) szykuję się jednak żeby schudnąć minimum 5 kg a najlepiej 10;-)na wiosnę zamierzam sie wylaszczyć. Póki co kamię;-)
Anian a już myslałam , że nam zniknęłaś;-)jak nastawienie przed rokiem szkolnym?
Dziunka, Etna wyłazić z krzaków;-)
na dzień dobry powiem Wam , że wizja jajek w kartonie rozbawiła mnie do łez. Mam nadzieję ,że nie doczekam tego w Polsce;-)
Ana i jak ruszyłaś z praniem?

Agrafka wiesz co nie zauważyłąm żebyś była jakaś zapuszczona i niezadbana więc bez biadolenia prosze;-) szafę sama chętnie bym uzupełniła;-) szykuję się jednak żeby schudnąć minimum 5 kg a najlepiej 10;-)na wiosnę zamierzam sie wylaszczyć. Póki co kamię;-)
Anian a już myslałam , że nam zniknęłaś;-)jak nastawienie przed rokiem szkolnym?
Dziunka, Etna wyłazić z krzaków;-)
teraz drzemie. Prześpi się troche i zaczynamy cyrk od nowa. 
gawit, wspoolczuje tego remontu, bo mnie jeden pokoj doprowadza do szalu,a u ciebie cala kamienica do zrobienia 
a zakupow nienawidze,zwlaszcza spodni, bo tez mi zawsze na plecach odstaja,albo na udach zbyt obcisle,albo na lydkach..... i pozniej zawsze mam dola. postanowilam jakis czas temu,ze jak trafie takie, co sa dobre, to biore od razu 2 pary.
i nie wiem co mi z tego wyjdzie, niby wiem jak, ale ...
kucharka ze mnie taka jak moja znajomość chińskiego ;-)