reklama

Listopad 2009

Igorek obcinamy włoski maszynką ?" "tak mamo" usiadł i obcięłam...:szok:kurde ale dziwnie wygląda jak bandzior normalnie tylko dresy nałożyć ortaliony jeszcze:-D ale musiałam bo walczymy z ciemieniuchą

Kilolku kurde bym Cię jakoś pocieszyła ale nie wiem jak ?;-)aby do wrzesnia to ciut spokojniej bedziesz miała;-)

reklama
Przeżywam renesans miłości do simply red;-);-) wokalista brzydal jak się patrzy , ale jak spiewa

Teraz prosze mnie chwalić- zrobiłam na obiad śledzie w smietanie. Do tego 10 słoików powideł i drożdżówkę ze sliwkami , która właśnie dochodzi w między czasie poszłam z małą na spacer i do pepco po leggincy dla córy;-)
jeszcze odkurze i mała szarańcza moze wracać do domu;-)
Kiloelk wybacz , ale uśmiałam się niesamowicie wyobrazając sobie Twój mały Argmageddon;-)

Cleo ciekawe jak Igor wygląda;-)

Martolika jakas ty zaradna, sprytna, zorganizowana i genialna! ;-) a na powaznie kawał roboty odwaliłas!
Co ciekawego w pepco? mam zamiar sie wybrac w tym tygodniu, jest po co?

Cleo
nie martw sie, wloaki szybko odrosną. Moi juz wygladają normalnie

własnie dostalam maila ze zaproszenia juz do mnie idą. Pochwale sie Wam. ładne?
zapr.jpg

Ostatnia edycja:
Polaa - mam nadzieję, że Twój czarny scenariusz nigdy się nie sprawdzi. Pogody jesiennej nie zazdroszczę.
Kikolek - to miałaś "super" internsywny dzień z pawiem i kupą;-), ja bym dołączyła swój własny osobisty haft do tego i byłoby cudownie ( intensywne zapachy powodują u mnie cofkę ), patrząc na zabawy Twoich synków mam czasami wrażenie, że moim by się to zaj... iście podobało;-) , bo mają pomysły też z księżyca.
Martolinka - wow, kobieto ależ masz powera;-)
Moje siedzą spokojnie, ale przed chwilą bawiły się w pieska, właśnie od czasu do czasu Gonia ziaje.:szok: Pranko następne wykonane, mięcho w piekarniku, zaraz ziemniaki robię:szok: Nie poznaję siebie:-D
Edit. Cleo - właśnie fotę poproszę Igiego,;-)

Kikolek - zaproszenia bosskie
Martolinka - powiem szczerze, że nie wiem czy to karkówka czy insza szynka:-D:-D wczoraj była natarta i wysosowana, dziś tylko mnie pieczenie "kopnęło" - zaszczyt całkowity.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry