reklama

Listopad 2009

Witam się i ja...
Od dziś do poniedziałku jestem na L4 bo przez klime w pracy nie mogę się wykurować. Troszku dziś sprzątałam ale i tak jeszcze pełno roboty. Przez te 2 zmiany zapuściłam dom... Przyszedł wczoraj dywan i Konrad ma radoche z niego, że hej... Jeździ autkami po drogach, siada na nim zadowolony. Jeden dywan a tyle szczęścia hehe...Łóżko też spisuje się super, Konrad z niego ni espada, śpi dłużej niż kiedyś a i ja sobie w nim rano poleguję :))) I to tyle z ciekawości hehe...

Lotka trzymam kciuki za jutro (tzn. już dzisiaj) :)))) Fajne miałyby dzieciaki daty :)))

Kilolku ja znów odwrotnie: uwielbiam zakupy :)))) Nawet jak miałam goraczkę to chciałam koniecznie jechać do Ikei bo tak zaplanowałam :))) Życzę udanego polowania na coś dla Ciebie:))) Jeśłi zaś chodzi o buraka to uśmiałam się za wszystkie czasy, mały agent :)))

Agrafka oj ja bym chyba się poryczała jak nic... Odkąd urodził się Konrad to tematy dziecięce bardzo mnie ruszają. Trzymam kciuki aby Ali w przedszkolu było równie dobrze a może i lepiej :)))

Cleo olej ludzi bo szkoda nerwów. Niestety nie uchronisz się od takich pytań. Ja kiedyś ścieęam się ze starą kasjerką w Tesco bo powiedziałam jej skąd Konrad ma blizny a ona na to: a gdzie była mama? I pokiwała ostentacyjnie na mnie głową. Oczywiście gwizdek mi się uruchomił i powiedziałam jej pare dosadnych słów.

reklama
Cleo i Azaa nic tylko olać takich wścibskich obywateli:tak:.

Witam :happy2:

Moje dziecko jeszcze śpi od 21.10 (to jego ulubiona godzina do zasypiania i zawsze ta sama - :dry:). W dzień spania już zerooooo:-(. Muszę go budzić bo jak on mi będzie do przedszkola wstawał:baffled:. Mąż już się zmył z samego rana do pracy. Teściowa ma imieniny więc pewnie dzisiaj będzie u nas tłoczno.

Lotka Twój awator mówi sam za siebie:-D:-D:-D. Mój mąż też jest z września i jego znak zodiaku to Panna:cool2:. Myślę, że już naprawdę blisko więc jeszcze trochę ....

Gawit czytam o tym waszym remoncie i przymusowej przeprowadzce to aż się odechciewa. Podziwiam Was że to znosicie:szok:.

Aza z tym L4 dobrze zrobiłaś trochę sobie odpoczniesz i w domu pobędziesz:tak:.

Kilolku ja uwielbiam zakupy i Paweł też, ale od małego z mama szalał między regałami:-p. Trzymam kciuki za udane zakupy.

Gosiulek jakk książka?

heh, jak by mu sie jutro udalo....
To tomi jest 01.12.09
a maci byl by 01.09.12 ;-)

trzymam kciuki za dzisiejszą datę!

Wczoraj mnie coś walnęło, kupiłam kg śledzi i usmażyłam, a potem zamarynowałam. Jezzzuuu jakie pyszne, wstałam o 22 spróbować a wciągnęłam jednego śledzia w 5 sek :-D i tak że do rana zgaga mnie męczyła a teraz chce mi się wymiotować:baffled: za łapczywie zjadłam:baffled: ale i tak dobre mi wyszły, wiem, ze żadna filozofia ale robiłam pierwszy raz w życiu na czuja i jestem z siebie zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja!
W ten weekend jestem słomiana wdowa, więc muszę podmęczyć dzieciaki by padły szybko:-D:-D:-D
Lotka - avatar bossski:tak::-D, trzymam kciukasy za datę
Agrafka - coś mi się obiło o wzrok z tym szpitalem.. okropności. Jak walka z wirusem?
Kikolek - to miłego polowanka,,,i by Zuziak był spokojny i nie odreagowywał potem.
AZA - niektóre kobiety to mają niezbyt pod kopułką...
Etna - moja też koło 20-21 zasypia i wstaje przed 8, też nie śpi w dzień, zmieni się to zapewne w przedszkolu, Hanka spała w przedszkolu, choć od roku w domu tego nie robiła.
Dziunka - zgago idź precz. Super, że wyszły Ci śledzie.
Moje się bawią, ja dopijam kawę i muszę brać się za towarzystwo.:-D

Witajcie
Etna na razie kończę Skradzione życie. Ciężka książka o niewinnej kobiecie skazanej na karę śmierci. Spędziła w więzieniu 17lat.Potem ją wypuszczono.natomiast męża tez niewinnego stracono.

Lotka fajna data. Ciekawe co z tego wyniknie.

I wreszcie ten straszny sierpień się skończył.

Miłego dnia.Idę po kawę.

Sierpień się skończył, a zaczął się beznadziejny wrzesień:baffled: Nie wiem, no nie wiem, jak obudzę moje dzieci codziennie rano do szkoły. Jest iskierka nadziei że brat mi auto zostawi na 4 miesiące, od pon zaczyna służbę przygotowawczą więc nie będzie tak źle. A jak nie zostawi to będzie cięęęężżżżkooo:baffled:
Do tego przygotowania do przyjęcia Komunii Św. Kolejna katastrofa, Julia jest jeszcze na to za głupiutka, skoro zrobili że od 5 roku życia zaczyna się szkołę to powinni również Komunię przełożyć o rok, z 2 do 3 kl. Choć i tak uważam że powinna być jeszcze później. Już nie wspominając co się z tym wiąże - cała ta otoczka - a więc kasa, kasa i jeszcze raz kasa.

Dziunka co do Komunii zgadzam się.Początkowo nawet był termin zmieniony.Może to zależy od diecezji? Ja też doznałam szoku bo mam chrześniaka który teraz będzie szedł do Komunii.Myślałam cały czas że dopiero za rok.

Cześć kobitki!!
Moi u "pięknej", ja posprzątałam, poodkurzałam, a teraz kawkuję;-) Miałam chwile paniki, bo nastawiłam w pralce firanę z pokoju dziewczynek..pierze się, pierze, a tu nagle, jak kuknęłam do łazienki - piana się zaczęła toczyć z szufladki, gdzie wlewam płyn do prania..wyłączyłam szybko i telefon do S...a potem sobie pomyslałam, że to pewnie moja wina, bo za dużo wlałam płynu:zawstydzona/y::-D
Cleo, oj , ja też dostałam ten katalog z Ikei i włączyło mi się "zachciewajstwo"..wiele fajnych rzeczy tam jest...tylko kasa by się przydała..z rozmiarami nie wiem - nie mam od nich..
Polaa, gratuluję tych kg!!! Nie doczytałam, jaka dietetosujesz? Kopenhaską?
Kilolek, super brat z Michasia!!!Hihihi, niezły tekst!!!
Gosiulek, dzięki za radę:*
Etna, jasne, że tak;-) Teraz Ci się zacznie dopiero..co do urlopu - ja nie bardzo..jak jeszcze wyjazd do Wisły w czerwcu był w miarę oki( 5 dni), atk ten do Grywałdu w połowie sierpnia (też 5 dni) był chybiony..
Agrafka, fajnie z tym pożegnaniem w łóżbku..
Lotka, ale masz zjeb..sty avatar!!!!Trzymam kciuki za dzisiaj!!!!!
Aza, biedna z tą klimą jesteś...zdrówka!!!
Cleo, Aza - ja też sie podpisuję pod Etną - oleać takie wredne babska i tyle..szkoda nerwów..
Dziunka..oj niedobra..Mam ślinotok przez Ciebie..podeślij takiego śledzia:-p
Już komunia Julki????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry