reklama

Listopad 2009

dziunka to trzymam kciuki co by się dla Asi miejsce w przedszkolu znalazło :tak:
gawit z obywatelstwem to chyba dużo zależy od zasad danego kraju , bo w Norwegii nie ma szans żeby dziecku tutaj urodzone dostało obywatelstwo ,musi jedno z rodziców być norwegiem i wtedy się wybiera :tak:
a jak Martysia w przedszkolu??
kilolek a może jej się nudzi w wózku ?? może powieś jej jakieś zabawki (najlepiej mieć kilka i zmieniać co jakiś czas:tak:)
czekam na ten nowy serial na tvn bo ciekawa jestem co to będzie :tak:

reklama
Dziunka a po co ci świetlica? tak na wszelki wypadek?

AniaSm
powiesiłam ale ma je gdzies. Chce na ręce. Może coś jezcze dokupie, możże jej bardziej podpasuje.Ona jeszcze tych zabawek za bardzo nie chwyta (czasem przez przypadek) miałaby się wtedy czym zająć, wpakowalaby do pyska i juz

Ostatnia edycja:
Kilolku Julia jest 4 do max 5 godzin w szkole, póki teraz mam auto brata to ok, ale potem to bym musiała kwitnąć te 4 godziny w śniegu pod szkołą, bo nie opłacałoby się wracać do domu, ledwo bym do niego weszła i się pokręciła to już musiałabym wychodzić (wyjście z domu aż do wejścia do szkoły zajmuje mi w najlepszym razie 40 minut, z powrotem od szkoły do domu różnie, w zależności od oczekiwania na autobus - nawet ponad godzinę). Dlatego wolę mieć w zapasie świetlicę, dzięki temu mam czas do 16 by ją odebrać. To jedno. Drugie, że od listopada prawdopodobnie wracam do pracy więc i tak świetlica będzie potrzebna.
Panie są świetne, mają tam fajne zajęcia i zabawy i Julka bardzo lubi tam chodzić, tym bardziej że jej najlepsza psiapsółka też tam chodzi :-)

Witam dziewczynki:-), ale produkujecie 30 min czytałam:szok: bo przez te przygotowania do szkoły to zero czasu miałam i powiem wam że jednak we dwoje tzn z mężem to lepiej i rażniej i szybciej, no i zawsze wszystko na spokojnie można obgadać- więc nie wyobrażam sobie życia bez niego:tak:.
A więc moi w przedszkolu super- nawet się tego po Igorze nie spodziewałam.
KILOLEK a może podnieś jej troszkę zagłowek- czy jak to sie pisze, jeśli masz w gondolce, ja często z tego korzystałam gdy nie chcieli w wózku leżec.

GAWIT nic się nie martw, panie na pewno Martynka sie zaopiekują, a co do twoich łez to pamiętam jak ja wyłam gdy Julie zostawiałam w przedszkolu a jak wychodziłam to jeszcze na zewnątrz jej płacz słyszałam:-(
Dobrze że choć Igor jest inny- on jak stary przedszkolak- tak mówi pani.

MAXWELL o rany ale Martusia raniutko w tym żłobku, no ale pewnie nie masz wyjścia? A Marysia dzielna dziewczynka.

DZIUBASEK witaj, no faktycznie trochę cię nie było.

LOTKA kiedy będziecie u nas tzn na podkarpaciu?:-)

AZA rany ty imprezowiczko- podziwiam, choć powiem że też kocham tego typu imprezki tylko bałagan po doprowadza mnie do szału:szok::baffled:

ANIASM ale cię Lenka zaskakuje tymi zębiskami? a wózek w przedszkolu jest potrzebny dlatego że śpią na zewnątrz? czy mi się juz pokiełbasiło?????????:baffled::sorry:

mamajulii mam i próbowalam ale to jest jakies dziwne i ona mi strasznie zjeżdżą (moze dlatego ze sama gondola jest pochyła) i lezy mi taki rogalik na boku jakos. Wtedy to dopiero się wpienia kobieta

Przywitam się i uciekam, bo padam.
Pierwszy dzień mnie jakoś strasznie wymęczył, no i cały tydzień mam na rano:-(, takk jak np dzisiaj na 7,15 grr
Paweł dzielnie szedł do przedszkola z tatą, a ja go odebrałam przed 13. Potem obowiązkowo lody:-D, spacer rowerkiem i plac zabaw:tak:.
Waszym dzieciaczkom też gratuluje pierwszych dni w przedszkolu i jak to mówią: pierwsze koty za płoty;-)

Wstawie Wam 2 fotki...
bylam dzis na ktg w szpitalu, ale to nie ten, w ktorym chce rodzic, tylko ten, ktory mam blizej domu...
jednak juz sam budynak odstrasza na odleglosc... wchodzi sie wielkimi, drewnianymi schodami... a na klatce schodowej jest takie oswietlenie..... jedno foto pokazuje je z dala, drugie na zblizeniu...
Zobacz załącznik 496864
Zobacz załącznik 496865

mi rece opadly i nie moglam przestac sie smiac ;-)

mamajuli, wybieramy sie jakos na pocz grudnia, moze az do Swiat...

no piekna ta lampeczka, stylowa ;-):-D
własnie opłaciłam rachunki, jakims tam sposobem, za bardzo nie wnikam jakim zostalo mi pare złoty to zakupilam 2 kinkiety do przedpokoju, bo od 6 lat mam sterczące ze ściany gołe przewody. Dobrałam by jak najabrdziej pasowłay do żyrandola, bo niestety kinkietów z tej samej serii nie produkuja już od kilku lat, za długo się zbieraliśmy. Co prawda przez te 6 lat to i żyrandol mi się już przestał podobać ale taniej jednak dokupic kinkiety niz wymienic cąłość :-) i tak oto po 6 latach od przeprowadzki mamy wreszcie komplet oświetlenia!!!! tam ta ra ram!!!!! :-D lepiej późno niz wcale :tak:

reklama
gawit z tego co wiem to można, moja babcia ma dwa polskie i amerykańskie:tak: mąz też mi mówił, że można.

Lotka nieżle:szok: dobrze, że tam nie rodzisz :)

i tylko tyle ode mnie, zmykam bo mnie głowa coś boli..
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry