Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, wszystko z zegarkiem w ręku i wywieszonym jęzorem, to nie dla mnie
, wiem wkrótce będzie lepiej;-)
pojechalismy wiec na inny, nowiutki i pusty :-) i wieczorem zwykle przed snem amelka opowiada mi co sie zdarzylo tego dnia.i mowi,ze byla bardzo niegrzeczna dziewczynka, ktora wylala wode na slizgawke. to bardzo bardzo nieladnie. musimy zabic ta dziewczynke 

szczeka mi opadla. najpierw nie moglam zrozumiec, co ona mowi, 3 razy mi powtarzala. skad ona to wziela??? w tych bajkach,co ona oglada, to nie ma zabijania. uzywam to slowo jedynie w kontekscie zabijania niedobrych slimakow, ktore jedza mamy warzywa na dzialce
w kazdym razie wytlumaczylismy,ze nie wolno tak mowic i na pewno nie wolno zabijac 
np malego garnka zupy, bo zawsze mi sie nie miesci i musze przelewac do wiekszego 
i czasami zasypiam o 1-2 a zaraz pobudka
dlatego trudno było coś zostawić na następny dzień, ale już doszłam do wprawy 
moja wina bo zostawiłam paczkę na wierzchu
no ale stałam i nie wiedziałam co mam powiedzieć. Nakrzyczeć nie mogłam bo w końcu była taka dumna z tego chodnika i uśmiechnięta więc najpierw pochwaliłam, a potem na spokojnie wytłumaczyłam dlaczego musimy je schować z powrotem. Teraz się zastanawiam czy te chusteczki się jeszcze nadają do buzi czy pupy bo w sumie nie były brudne, dywan czysty ale jednak to podłoga.