Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
stanowiłam nieżły ubaw. fakt faktem ze jakbym sie spodziewala ze nas na trawce ugoszcza to bym 12 cm koturn nie załozyla ale mleko juz sie wylało. Wyobraźcie sobie ja później patrze na te buty czemu to tak ze az noga mi z nich wypada a mi wreszcie stopy otęchły!! Moje ukochane buty sa na mnie za duze o 3 numery!!! Cieszę się, ze mi otęchły ale butów mi szkoda jak cholera. Nawet maxymalne ściągnięcie paska nie pomogło. Z drugiej strony nie cieszę się zbyt intensywnie, bo jak tak nagle otęchly to i równie nagle mogą napuchnąć.
oj będzie musiała troche poczekac.
:-) taaa to się popisałam
grzecznie panienkę i bratanka przeprosiłam no i oczywiscie zaprosiłam oboje. Powinnam im osobne zaproszenia dac ale po pierwsze wciaz go miałam za małe dziecko a po drugie nic o zaręczynach nie wiedziałam. Takze plama za plamą dzisiaj. 

, u nas podobnie jak Marta pisze , biblia , łańcuszek (tylko nie z krzyżykiem) ,kolczyki i ostatnio popularne srebrna grzechotka itp
, domyślam się że buta jednak od suki odzyskałaś ?
a to że nie miałaś zaproszenia dla chłopaka i jego narzeczonej to się nie przejmuj , przecież nie mogłaś tego przewidzieć
prawdziwy twardziel , a czemu bratowa o 23 zawitała
, najpierw w południe ewidentnie potrzebował drzemki ale nawet się jąć nie dał
no i w końcu jakoś mu przeszło ale myśleliśmy że z nim zwariujemy no i wieczorem do spania to już była masakra , na szczęście w końcu śpi , Lence przepibiła się w końcu druga jedynka u góry więc może w końcu będe mieć chociaż jedną całą noc przespaną (chociaż nie łudze się zbytnio)
cały tydzień tak było więc w ten będzie pewnie deszcz
no ale w środę będzie teściowa i niech się zajmuje wnukami
tzn. czułam się dzisiaj dobrze it. ale zła jestem na siebie:/ niby nie dużo ale mogłam wcale ale przynajmniej się czlowiem wyluzował