reklama

Listopad 2009

Cze
u nas od wczoraj szaro, buro, więc humor mój też taki.:zawstydzona/y:
Gawit - fiu, fiu... szybko zaczyna Martyna
Dziubasek - i ile trwało zebranie?;-)
Agrafka - też któregoś dnia musieliśmy zaczekać na Goniaka , bo poszła na gimnastykę, ale nie tak długo i nie mieliśmy malucha, współczuję i mam nadzieję, że jakoś się powoli wyprostuje u nas wszystkich ten dzień.
Polaa - marsz do lekarza z tą raną i gorączką, niech zrobią Ci usg brzucha, bo może w środku się zbiera ropa i dopiero po pewnym czasie wycieka... a zatruwa organizm.....
Jestem zniechęcona, mam jakieś załamanie jesienne. Dociera do mnie nieuchronność pewnych rzeczy, a może dołuje mnie zachowanie Goni, problemy dnia codziennego, muszę się kopnąć w zad i zmobilizować. Ehhh

reklama
Pola mojej bratowej teraz po 1,5 miesiąca zaczęło jej lecieć trochę ropy z pępka po laparoskopii, ale lekarz od razu dał antybiotyk. U Was pewnie dostać go graniczy z cudem? Tylko jak dołączyła gorączka? Żebyś nie dostała jakiegoś zapalenia otrzewnej :szok:

Dziewczyny a może grupowo wykupimy jakiś karnet na np. zumbę? Taki ruch dobrze nam zrobi :tak::-D ja idę 22.09 na zajęcia otwarte, zapisałam Julię na Street Dance, a Asię na Baby Show i jestem w trakcie namawiania kumpeli na Zumbę. Potem można się zapisać na zajęcia normalne i w dzień zajęć otwartych są tańsze karnety:tak: Zobaczymy, bardzo mi na tej zumbie zależy, kumpela chodziła do Rumii i też bardzo zadowolona, teraz może przeniesie sie do Wejherowa i będziemy chodzić razem :-)

Asia jęczydło, Julia ją jeszcze specjalnie wkurza wrrr. Zaraz się pakujemy i wyruszamy do Marty odwiedzić naszą Frytkę małą :-)

dziunka, jezeli jest infekcja antybiotyk daja od razu. nie daja natomiast na przeziebienia i grype. polecam zumbe, a najlepiej wlasnie chodzic z kolezanka, bo na poczatku niezle sie mozna posmiac z samego siebie :-)

ana, mam nadzieje,ze jesienna melancholia szybko ci przejdzie

martolinka
, oby pogoda dopisala na grilla

pustawo dzisiaj. Rano nie moglam się tu zupelnie dostac.

Martolinka mam nadzieje ze spotkanie sie udalo.

no to sobie posiedzialam... juz marudzi, a miala spac

Witam wieczorkiem :))) Uu nas wszystko w porządku, nawet dzis nie miałam czasu zrobić się śpiąca ale z pewnością nadrobię to w pracy :))) Właśnie pyrka mi leczo przy którym pocięłam sobie 2 palce a ja odpoczywam przed nocką. Mam jeszcze 30 minutek wolnego hehe...

Etna powiem Ci szczerze, że dla mniie od nocek gorsze są 2 zmiany ?(za tydzień jej mam, bleee...) gdyż wtedy wcale nie widzę młodego. Zawiozę go przed 8 do przedszkola, zrobię w domu obiad i na 14 muszę muszę być w pracy a wracam dopiero o 22.30. Tyle co rano go będę widzieć. Uroki pracy zmianowej... Pocieszam się, że jeszcze tylko z rok i pójdę na L4 a potem trezba będzie poważnie poszukać czegoś na 1 zmianę...

Polaa
jak tam? Gorączkujesz dalej?

Martolinka jak po spotkaniu integracyjnym? Świetny pomysł :)))

Lotka jak się czujesz, wszystko w porządku? Jak Maciuś?

Ana Ty i nastrój melancholijny? Jedno z drugim się zaprzecza :PPPPPP

Dziunka uwielbiam Zumbe... Chcę kupić na PS3 ale droga niestety...

Hej.

Ja tylko na chwilkę, jutro rano pędzę do lekarza. Jest coraz gorzej.

Dziunka mialm już antybiotyk na to. Dostałam od razu jak poszłam. Jak coś się dzieje to dają coś innego niż paracetamol:))

Pola to ciekawe czemu jeszcze ropa leci, a to przecież już 3 miesiące minęły...w każdym razie trzymam kciuki za zdrówko :-)
O paracetamolu i służbie zdrowia to już legendy chodzą ;-) Czytałam jakiś artykuł że facet wezwał karetkę bo coś tam z sercem miał i od razu przyjechała, bez problemu, w środku full wypas, mówi że taki luksus że z chęcią pojeździłby dłużej, przywieźli do szpitala wyposażonego na światowym poziomie, no ale w środku hardcore. Czekał, czekał, czekał, nikt się nim nie zainteresował, zasnął na krześle, w końcu po kilku godzinach podchodzi lekarz-hindus (nie wiem akurat jakie to miało znaczenie) i pyta się "A co panu właściwie dolega?". Facet na niego spojrzał i stwierdził że już nic mu nie dolega i po prostu wyszedł ze szpitala i poszedł do domu na pieszo :-D:-D opisał to super, uśmiałam się po pachy.
Ale prawda jest taka, że o naszej służbie zdrowia pewnie też legendy chodzą, jak o każdej na świecie. I jakoś rodzimy się, rozwijamy i zyjemy czy w UK, czy w Pl :-)

Jestem przerażona, bo właśnie do sąsiadów u góry przyjechały 2 samochody, chyba z 10-cioro gówniarzy że tak się wyrażę, nie wiem co będzie się działo, ale już jest dość głośno :-( gdyby to był pt czy sob to ok, ale w czwartek wielka impreza?

Byliśmy z dzieciakami w Porcie Rumia i zostawiliśmy je w małpim gaju. Trochę się martwiłam o Asię bo jednak nigdy sama nie została w takim miejscu, ale młoda tylko pomachała i pobiegła za Julią. Postaliśmy jeszcze chwilę i poszliśmy przelecieć sklepy i do Auchan.
Minęło 40 minut i telefon - Joasia zrobiła kupkę w majtki:szok: poleciałam kupić majtki, rajstopy i szybko na górę. Pani mówi że za późno zobaczyła że Asi się chce,a z kolei Joasia w łazience powiedziała że nie mogła znaleźć Julki by ta jej pokazała gdzie jest łazienka, jak w końcu pobiegła do pani to już była kupka w majtkach.
Na szczęście miały mokre chusteczki, opanowałam sprawę i młoda pobiegła dalej się bawić.
Pani mówi że dzisiaj to już 6-sta kupka :szok:
Nie wiem czemu tak, ale z dwa lata temu Julia zesiusiała się tam w majtki co było dla mnie szokiem totalnym...

Hello ;-)
u mnie ok, powoli wracam w rytm. troche tylko na niewyspanie narzekam ;-) no ale zawsze moglo byc gorzej.
Maci spi mi nocami po ok3-4 godz, roznie to bywa, po tym zawsze jedzenie i reszta schodzi nam sie 1-2h no i tak do rana. spi obok mnie, w swoim lozeczku.
Troche inaczej jak z Tomem, bo ten nie dal mi sie nigdzie odlozyc, noce byly ze mna w lozku, a dni glownie na rekach.
Z checia bym juz wyszla z nim z domu, ale pogoda do bani sie zaczela no i siedzimy...
Jutro maz wraca do pracy, na nocki idzie, wiec moje wolne sie konczy... ciekawe jak ich dwoch na wieczor ogarne :-)
W tym porodzie mnie nie pocieli, wiec jakies tam male razy szybko sie zagoily, juz jest ok, waga niby porzadnie poleciala, ale nad brzucho-flakiem musze potem popracowac... juz sie rozgladam za hula-hop ;-)
Milego wieczorku :-)

reklama
LOTKA no to super że Macius taki grzeczniutki, a jak Tomus reaguje na brata?
Więć jak juz jesteś zagojona to teraz do dzieła i dziewuszka się uda.;-);-);-);-)
A co do brzuch zakup sobie pas pani Teresy- dla mnie rewelacja, nawet do dziś go mam i w zimie zakładam.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry