reklama

Listopad 2009

Kilolek u mnie D mówi ze ja PMS mam całe życie on nie odróżnia ...a u mnie to tak wczesniej z tydzien jest:wściekła/y:i już trwa...najgorzej że czasem na Igiego krzykne :-(

mówisz ciąża;-)?? no kochana bedziesz normalnie na szczycie !!!Nasza Królowa jak nic ;-)

reklama
Kilolku:-D
1331566731_by_zanetka11xD_600.jpg

hehe no strach, strach. raz, ze wrzeszcze ciagle na wszystkich 3. Najwiecej to sie mezowi wczoraj oberwalo, zupelnie bez powodu. Z reszta dluzny nie pozostal. Strzelilam focha ze nie chca poczekac az Zuza zje w parku (a to ja juz chcam isc) i ostatecznie szlam z cyckiem na wierzcu i Zuza na reku, pchalam wózek i wscekalam sie ze nikt go nie weźmie a jak A. wzial to na niego nawrzeszczalam. ALe to nic, a o wszystko rycze. Kawałek filmu wojennego wczoraj ogladalam, tylko kawalek bo zaczelam ryczec. Poryczalam sie na tych patologusow w biedronce na kolezanke z padaczka na uczlenie Martynki. Masakra, siedze i rycze albo ide ulica i rycze. Pierwszy raz mi sie cos takiego zdaza.
Co do ciązy - prosto od lekarza poszlabym po sznur ;-)

sznurem to ty zaraz po pupie dostaniesz kochana:-Dza głupie gadanie ;-)

ja tez krzyczę na mojego...on na mnie a zaraz sie mu przypomina ze to juz te dni zaraz i przeprasza...becze okropnie...ostatnio jak bóbr podwójnie w związku z sytuacja w pracy wiadomo ocb...i wszystko mnie potrafi dobic ze rycze i krzycze i żre słodkie jak sęp wilk z lasu jak dzik totalny i generalnie mam to w dupie dalekooooooooooooo:-Dwisi mi i powiewa totalnie:-D

Kikolek - ja potrafię mieć 10 dni przed @ wqrw,,,, i tak trzyma mnie, potem jest etap płaczu, zawsze mówię, że mną rządzą hormony, więc która mnie przebije?:-D Też swoją rodzinkę przestawiam, ustawiam, wrzeszczę i insze rzeczy tworzę.;-)

Posprzątałam dziewczyny na zdrowiu, przeniosłam do żłobków, więc możecie tam swoje posty odnaleźć - Cleo, kikolek i gawit ;-)
Łepetyna mi paruje, więc oderwałam się od pracy na chwilkę, pogoda cudna za oknem, ciekawe czy moje właśnie teraz odpoczywają?;-)

Cześć laski;-)
Mam nadzieję, że choć troszeczkę się stęskniłyście za mną?:zawstydzona/y::-p jakoś ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu plus mała chandra (dół wagowy:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y:) plus jakieś takie nerwy nie wiadomo na co:baffled::-(
Co u nas tak po skrócie..w zeszły piatek Marycha złapała jakiegoś wirusa (przed tym naszym wyjazdem weekendowym) i rzygała równo całą noc z piątku na sobotę plus sobota..pojechaliśmy więc jedynie w niedzielę - bez noclegu..od poniedziałku za to przeboje z Martą..kupka na granicy biegunkowej - w środę zadzwoniły mi babki ze żłobka, że mam po nią przyjechać i iść do lekarza - lekarka stwierdziła, że to od zębów..Marta męczyła się do soboty z tą kupką..w sobotę daliśmy Marychę do teściówki, a sami z Martą pojeździliśmy po meblowych - przeprowadzka zbliża sie wielkimi krokami - został miesiąc..coś tam zamówię z neta, coś kupimy w BRW..i tyle u nas..
Teraz musze ponadrabiać - nie było mnie ponad tydzień:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Cześć laski;-)
Mam nadzieję, że choć troszeczkę się stęskniłyście za mną?:zawstydzona/y::-p jakoś ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu plus mała chandra (dół wagowy:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y:) plus jakieś takie nerwy nie wiadomo na co:baffled::-(
Co u nas tak po skrócie..w zeszły piatek Marycha złapała jakiegoś wirusa (przed tym naszym wyjazdem weekendowym) i rzygała równo całą noc z piątku na sobotę plus sobota..pojechaliśmy więc jedynie w niedzielę - bez noclegu..od poniedziałku za to przeboje z Martą..kupka na granicy biegunkowej - w środę zadzwoniły mi babki ze żłobka, że mam po nią przyjechać i iść do lekarza - lekarka stwierdziła, że to od zębów..Marta męczyła się do soboty z tą kupką..w sobotę daliśmy Marychę do teściówki, a sami z Martą pojeździliśmy po meblowych - przeprowadzka zbliża sie wielkimi krokami - został miesiąc..coś tam zamówię z neta, coś kupimy w BRW..i tyle u nas..
Teraz musze ponadrabiać - nie było mnie ponad tydzień:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
córo marnotrawna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry