reklama

Listopad 2009

reklama
martolinka potem sie zajmę ankietami :D
Młody w przedszkolu - mam nadzieje ze dzisiaj zje lepiej. Dzisiaj mają krupnik i mielone ;p
A ja spadam cos pozałatwiac bo co to jest 5 godzin. Obrócę się dwa razy i juz po młodego musze dylac ;p
Wiec do pozniej babki ;]

Martolinka - mimo szczerych chęci nie załapuję się wiekowo...:-D:-D
Fajnie , że dzieciaki na basen puściłaś. Mnie Gonia męczy o jezioro, a Hanka pyta się "kiedy pojedziemy nad moze"...:-D lub "czy jeszcze pojedziemy do tego duzego domu"

Nie da się :-D bo są pytania np. "Dlaczego wybrałaś tą dietę?". Ale ja nie wybrałam żadnej :-D

Ana dokładnie mamy to samo z Aską. Ona nie rozumie ze jest już za zimno na kąpiel. Ostatnio wyciągałam ręczniki dla brata do woja a młoda aż piszczała z radości. Okazało się że myślała ze jedziemy nad wodę :/

Ostatnia edycja:
Hej.

Maxwell no w końcu się odezwalas, nieładnie mieć czas na fb a na bb nie :-D;-) oby doły minęły jak najszybciej :tak:

Lotka super, że spacerek zaliczony:tak: prosimy o więcej zdjęć Maciusia :tak:

martolinka jak później będę miała chwile to zobaczę ta ankietę :tak:
agrafka mam tak samo, czas wieczorem tak mi leci, ze szkoda gadac. Wojtek idzie spać juz o 19 :tak: Kuba po 20 a ja potem latam jak zakręcona, żeby zrobić wszystko co chce. I najwcześniej przed 24 się kładę.

dzisiaj Kuba obudził się o 6 :szok: jak nigdy. Wojtek jeszcze śpi:-D mleczko juz czeka wiec się może powoli budzić. Cholera zamówiłam na necie prezent dla mojego i jeszcze nie przyszedł, mam wielka nadzieje, ze dzisiaj będzie a najpóźniej jutro. Wypatruje listonosza jak glupia

dziewczyny jak możecie kliknijecie na ta mamę w konkursie!!!!ona peacuje w Biedronce w gazetce widziałam i startuje w konkursie jest na 1 miejscu ale ja gonia inne...ma 4 dzieci!!!!pozwólmy jej wygrać!!!!!

Szukamy Super Mamy

edit.ona nie pracuje ze mną tylko w Lublinie wiec tym bardziej głosuję ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry