reklama

Listopad 2009

Hehe.

Wiecie co, na moje nieszczęście dzisiaj George na mini-mini bawi się w śniegu. Ja pierdziuuuuu. Znowu będzie marudzenie!

Aha, i taka moja prośba: jeśli za 30 minut dalej będę tu siedziała to proszę mi zasadzić porządnego kopa, ew. zbanować na jeden dzień, jeśli istnieje taka opcja;-)
Kazałam A zabrać do pracy internet ale zapomniał, a ja przez ten głupi net wczoraj zrobiłam połowę zaplanowanych robót domowych :-D

reklama
Witajcie,

leje od rana.. Antek dziś dość niechętnie poszedł do przedszkola- chyba pierwszy raz od samego początku. Wczoraj zaliczyliśmy piknik z sąsiadami , potem biegałam i padłam po 21.

Dziunka trzeba było zobić Asi fotkę- musiała wyglądać świetnie!!!
Lotka mam nadzieję , że sie u Was przejaśni!!! może u nas też;-)

Dziunka hahahaha już sobie wyobrażam te spojrzenia:-D
Lotka już o ćwiczenaich myślisz szybko:szok::-D:szok:;-)

Igi dzis wstał po 5 :wściekła/y:nawet słonmca nie było widać tylko jakieś smugi:wściekła/y:ale im da do wiwatu w przedszkolu a zapomniałam własnie powiedzieć że tak rano wstał:sorry:

za oknem mam pełno drzew kurde jesień pełną parą liście spadają jeden po drugim

a propo liści polecam fil "1000 słow" z Edim Marphim ( jakos tak no wiadomo o którego chodzi)

Igi gadaże chce Stacyjkowo na urodziny "mamo mamo kup plose plose plose" bo widział u chłopaków Kilolka i chce bardzo ,Tomka nie tylko własnie Stacyjkowo...no musze się zebrać albo całą rodzinę składka bo czuję ze to kosztuje sporoooooo...idę luknąc na allegro ...a co tam niech ma w końcu porządna zabawkę ;-)jak to zrobię nie wiem ale zrobię:-Ddziadków i chrzestnych do akcji włączę bo nie darady inaczej:-D

dziunka, nie przejmuj sie. w anglii to matki tak przychodza do marketu, w kapciach i pizamach,po odprowadzeniu dzieci do szkoly. nawet afera byla w zeszlym roku,bo tesco w jakims miescie powiesilo kartke,ze w pizamach nie beda wpuszczac :tak::-D
cleo,zmierzylas igora?
lotka,wczesnie myslisz o cwiczeniach,podziwiam

u nas slonce,ale czuc zimny wiatr. liscie jeszcze nie spadaja,przybajmniej nie masowo :-)

Moze i szybko, ale juz musze cos zaplanowac, bo mnie skreca... po Tomie nie mialam takiego brzucho-flaka, a teraz to jakas masakra, jak bym normalnie jakie trojaczki minimum urodzila ;-) cwiczyc jeszcze nie mam w planie, no ale obmyslam co i jak ;-)

Chmurzy się, ja coraz bardziej śpiąca i do nas dojdzie deszcz....
Dziunka - buhahahaha, wyobrażam sobie jak na Was patrzono w sklepie...
Lotka - kobietko spokojnie, brzuch się wsysuje po2 ciąży wolniej;-), niektóre ćwiczenia można wykonywać od razu po porodzie, na inne przyjdzie czas... jak znajdę gdzieś rozpiskę co można podrzucę;-)
Zaraz sobie strzelę 3 kawę.

Lotka daj sobie spokój przynajmniej do końca połogu. Jeszcze zdązysz ćwiczyć:tak:

Oglądam tvn24 i nie mogę patrzeć na tych pseudo-rodziców... jakim trzeba być "bohaterem" żeby zakatować bezbronne dzieci

reklama
Zastanawiam się czy bycie rodziną zastępczą ich przerosło czy może uznali to za dobry pomysł na zarobek? Ale taka rodzina zastępcza chyba kokosów nie przynosi, jak to jest? Tak czy owak - potwory.

A co to za afera z Salezjanami i ich otrzęsinami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry