reklama

Listopad 2009

reklama
No to ja Wam powiem dla odmiany że mój syn wstał o 4 rano i gotowy wyruszać do przedszkola :baffled:. Zgroza:baffled: godzinę trwało zanim go spałam a o 6.30 pobudka i on zadowolony że już może iść bo miał pani zdjęcie zanieść:eek::confused2: Chyba z nim coś nie tak.

W piątek ma pasowanie na przedszkolaka:happy:.

Lotka najważniejsze że Ci się chce ćwiczyć po połogu pewnie będziesz mogła ruszyć:tak:.

dziunka uśmiałam się z tych Waszych zakupów:-D

Hej wieczorkiem:-)
Dziunka - szkoda, że nie ma foty!!!Musiało to super wyglądać...
Lotka, może faktycznie poczekaj do końca połogu, żebyś się nie rozciekła..
Etna, super Pawełek!!!Musi mu się bardzo podobać w przedszkolu;-)
Ja dzisiaj po odebraniu dziewczyn, pojechałam z nimi do moich rodziców na kawkę..3/4 drogi Marycha śpiewała mi o deszczyku i wietrze (jakieś pół godziny)..
A jutro jadę z pracy na Teambuilding - co roku są różne integracyjne spotkania, w tym wymyślili Orientalną podróż Orient Expressem - będziemy gotowali w jakimś hotelu:szok:;-) Może być fajna zabawa..więc cały dzień mnie nie będzie, a S. bierze wolne, żeby z dziewczynami ogarnąc..

hej
dziunka niezłe zakupy :tak::-D, ja właśnie dlatego kupiłam dla Leny polarowy kombinezon i jak odwozimy Kubę do przedszkola to jej wciągam na piżame ;-)
maxwell to ci się fajny dzień szykuje :tak:
etna to ci Pawełek robi pobudki :szok: , mojemu też się czasem zdarza ale bardzo rzadko , za to ostatnio wstaje ok 7 i budzi Lenke stając koło łóżeczka i krzyczy "Lena śpi , śpi Lena " i to by było na tyle jej spania :tak:

Następnym razem jak będę zmuszona zrobić zakupy z dzieckiem w pidżamie to obiecuję fotkę ;-) Asia musi jutro się ubrać, bo Julia zaczyna basen i chcę jej ten pierwszy raz pomóc przy przebieraniu itd. ;-)

Dzisiaj byliśmy u małej Ninki a potem u brata A na urodzinach. Asia w końcu postanowiła pójść ze swoją chrzestną, siostrą A do niej do domu i zostać na noc. Pożegnała się z nami, dała buziaki, zrobiła papa i poszła do kuzynek. A za chwilę ryk i jednak do domu pojechała :-D zwykle zostaje u nich bez problemu, dziś chyba była już za bardzo wykończona, bo tak jak usiadła do fotelika, tak zasnęła:baffled:

Witajce,

Kuba wystawil dzisiaj moja cierpliwość na próbę, po pierwsze odmówił spania w dzien przez co był marudny jak nie wiem, dokuczał Wojtkowi, nawet razGo uszczypał
shocked.gif
embarrassed.gif
wszystko było na nie, mialam serdecznie dość, cała się trzęsłam dosłownie
unhappy.gif
myślalam, że nie wytrzymam i dostanie ale jakośsię powstrzymałam ale jak po 19 poszedł spać to z bezsilności się rozbeczałam
embarrassed.gif
do teraz cała "chodzę", wykończył mnie dzisiaj jak nie wiem... no ale już nie marudzę, mam nadzieję, że jutro bedzie lepiej

banana
nie wiem czy w innym mieście jeszcze gdzieś wywiesili tą kartkę, żeby nie przychodzić w piżamach ale u nas tak
:-D:tak:

martolinka ja o nich w wydarzeniach nie mogłam słuchać, skur...i nic więcej.

dziunka nastepnym razem zrób koniecznie zdjęcie;-):-D

etna o Matko ale wczas miałaś pobudkę:szok: widać, że lubi chodzić do przedszkola :tak:

Lotka czekaj jeszcze Kochana z tymi ćwiczeniami, tak jak piszą dzewczyny chociaz do końca połogu :tak:

uff prezent dla męza dzisiaj doszedł. Pytałyscie co kupiłam - Portfel i taką koszulkę
http://www.amazon.co.uk/LOOKS-18-FE..._1_9?s=clothing&ie=UTF8&qid=1348085188&sr=1-9
plus kartka od dzieci :tak:
Mam nadzieję, że chociaż założy ją w sobotę:-D
wrócil dzisiaj do południa z pracy a listonosza jeszcze nie było, ale od razu musiał jechac coś załatwić i w tym czasie listonosz na szczęście przyszedł:tak: zdązyłam obiad przygotować i wszystko było ok, tylko Kuba smutny ze to nie jego urodzinki

pola, super koszulka!!!
u nas tej kartki chyba nie bylo,za to slyszalam w wiadomosciach :-D a jakie niektore osoby byly oburzone tym zakazem :-D:-D:-D:-D

moja spi, caly dzien dzis poza domem, a jutro z rana znowu sie kurs dekorowania zaczyna. chociaz przyznam,ze troche stracilam zapal :eek: pewnie sie obudzi na urodziny amelki :tak:

gotuje cebulowa na jutro, bo jutro znow w biegu, musze szybko po kursie upiec polski sernik,a ser w sklepie, corka mojego zamowila sobie na jutro na urodziny a powiedziala mi o tym o 21

Ostatnia edycja:
Dziendoberek!

pola, super koszulka :-)

ja standardowo przy kawce :-)
Tomcio zjada sniadanie, Maci spi. Poprawilo mu sie z tymi gazami co pisalam, ale nie moge tknac mleka :( najgorsza jest czarna kawa, no ale co zrobic ;-)

dziunka, nast raz bez fotki nie wracaj ;-)

reklama
lotka, a mleko sojowe albo ryzowe? ja lubie ten smak. a ostatnio jeszcze alpro wypuscilo mleko migdalowe i z orzechowow laskowych

ja tez przy kawce na szybko, bo musze sie zaraz zbierac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry